icue έγραψε:Ο αλλος απο πισω γανιασε. Θα λεει αντε ρε μαλακες ποσοι θα ερθουν ακομα σημερα, τελειωνετε να παμε στα σπιτια μας.

icue έγραψε:Ο αλλος απο πισω γανιασε. Θα λεει αντε ρε μαλακες ποσοι θα ερθουν ακομα σημερα, τελειωνετε να παμε στα σπιτια μας.
Υπονοείς οτι ειμαι χοντρος?sourmenetes έγραψε:Σε θέλω σε διατροφή!!TheCursed έγραψε:Τι εγινε πηραμε κανεναν? για ενα πανκεικ πηγα χαμος εγινε
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
23 Σεπτεμβρίου;sourmenetes έγραψε:23 λένε ότι έρχεταιjoshua έγραψε:Ο αλλος που ειναι ρε παιδια? Ποτε υποτιθεται ερχεται? Μπηκε σε αεροπλανο η την εκανε αλλα Γιαγκο?
Κινήσεις που δείχνουν ότι τα deal έχουν κλείσει και μένουν οι υπογραφές ώστε να δηλωθούν και ευρωπηDimitrisS έγραψε:Πολυ σημαντικη κινηση που δειχνει σοβαροτητα και αντανακλαστικα.Τόσο ο Τσόλακ όσο και ο Βαγκέ έφτασαν στην Ελλάδα με ιδιωτική πτήση έπειτα από μια σειρά ενεργειών του ΠΑΟΚ προκειμένου να επισπεύσει τα διαδικαστικά.
Ειναι λεπτομερειες που κανουν την διαφορα και σε κατι τετοια η ομαδα, ελεω Ιβαν, εχει ξεφυγει απο την Ελληνικη μιζερια.
ΧαχαχαTheCursed έγραψε:Υπονοείς οτι ειμαι χοντρος?sourmenetes έγραψε:Σε θέλω σε διατροφή!!TheCursed έγραψε:Τι εγινε πηραμε κανεναν? για ενα πανκεικ πηγα χαμος εγινε
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk![]()
![]()
Μάγος είσαι? Πες ρε συ και τα νούμερα του τζόκερ αμα είναι. χαχαχαχαχαTotem_pk έγραψε:Στελνεις ενα ιδιωτικο αεροπλανο τους μαζευεις καιτους δυο απο την χωρα τους και τους υπογραφεις το βραδυ. Μαξ 30 χιλιαρικα κοστος.