Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
- zarathustra79
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
Γιατί δε θέλουμε να μείνει ο πέλκας?? Btw στη ROGON με οτι κ αν σημαίνει αυτό είναι κ ο μιχαηλίδης. Κ ο vieirinha που παρεμπιπτόντως έχει βγεί κ πάλι από το ρόστερ της ομάδας στο transfermarkt.
Ζαμπά,Εσίτι είναι πολύτιμα κεφάλαια για τον σύλλογο. Πιστεύω πως μόνο αν προκύψει περίπτωση ανταλλαγής θα δοθούν γιατί τώρα η αξία τους είναι στο κατώτερο σημείο και δεν μπορείς να τους πουλήσεις.
- invincible
Εμείς θέλουμε αλλά αν δεν ανανεώσει πως θα μείνει?zarathustra79 έγραψε:Γιατί δε θέλουμε να μείνει ο πέλκας?? Btw στη ROGON με οτι κ αν σημαίνει αυτό είναι κ ο μιχαηλίδης. Κ ο vieirinha που παρεμπιπτόντως έχει βγεί κ πάλι από το ρόστερ της ομάδας στο transfermarkt.
Προλαβαινει να παιξει την Τριτη ο τσολακ?
Αν ερθει και ενα χαφ τωρα θα ειμαστε σχετικα καλα...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- constadine
Φαίνεται πάντως γυμνασμένος ο Τσόλακ .
Τα γκολ του για 2018-20
[youtube]lxBe4wFyxp8[/youtube]
Τα γκολ του για 2018-20
[youtube]lxBe4wFyxp8[/youtube]
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος constadine την Κυρ 20 Σεπ 2020, 18:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- bersekeros
Αν δηλωθεί μέχρι το βράδυ της Δευτέρας, θεωρητικά μιλώντας ΝΑΙ.Gospi έγραψε:Προλαβαινει να παιξει την Τριτη ο τσολακ?
Πρακτικά όμως...θα τον έχουμε για το δεύτερο παιχνίδι.
Ο δεύτερος που θα δηλωθεί θα είναι ο Βαγκέ.
Και χαφ να έρθει, μέχρι 2 αλλαγές μπορείς να δηλώσεις.
Μετά ξανά στους Ομίλους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος bersekeros την Κυρ 20 Σεπ 2020, 18:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- buffalobill4
Η ερώτηση δεν είναι αυτήν. Η ερώτηση ειναι προλαβαίνει μέχρι την Τρίτη να του φάει την θέση αυτός ο σβιντερσκι;Gospi έγραψε:Προλαβαινει να παιξει την Τριτη ο τσολακ?
Λογικα θα αναφερθηκε ηδη, αλλα ο Μουσα εμφανιστηκε στις πρωτες προπονησεις της Μπαρτσελονα με μεγαλες αλλαγες στο σωμα του, αφου στο μεγαλο κενο που ειχε μετα την διακοπη στην Γαλλια, δουλεψε πανω σε αυτο.
Εμφανης η διαφορα και πιστευω θα δουμε αλλον ποδοσφαιριστη σωματικα με αυτον που βλεπουμε στα βιντεακια.

Εμφανης η διαφορα και πιστευω θα δουμε αλλον ποδοσφαιριστη σωματικα με αυτον που βλεπουμε στα βιντεακια.

- zarathustra79
Bono. για τον augusto νομίζω οτι κάνεις λάθος. Ο τραυματισμός του δεν είναι τόσο σοβαρός όσο γράφτηκε εδώ. Ουσιαστικά 30-40 μέρες έμεινε εκτός προπονήσεων. Από τις αρχές αυγούστου γυμνάζεται κ εδώ κ μερικές μέρες συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις. Σίγουρα θα είναι πίσω αυτή τη στιγμή, αλλά νομίζω οτι είναι πια ζήτημα εβδομάδων για να είναι σε full αγωνιστική φόρμα. Τώρα αν για κάποιους δεν τους ικανοποιεί ο παίκτης και προτιμούν να αποκτηθεί κάποιος άλλος στη θέση του, αυτό είναι μια άλλη συζήτηση.
Επίσης για τον swiderski πιστεύω οτι θα πρέπει να βγεί εντελώς έξω από το κάδρο για να πεις οτι υπάρχει ανάγκη για να αποκτηθεί φορ. Όσο υπάρχει εδώ ο πολωνός δε νομίζω οτι θα αποκτηθεί άλλος παίκτης, τουλάχιστον όχι πριν το γενάρη.
@invisible οκ σόρρυ ερμήνευσα λάθος το ποστ σου, νόμιζα οτι έλεγες οτι θα χρειαστεί να ανανεώσουμε πέλκα για εξυπηρέτηση στον κουτσολιάκο παρότι δεν το θέλουμε. Δε νομίζω να πάει για πώληση ο πέλκας, λογικά θα ανανεώσει το επόμενο διάστημα.
Επίσης για τον swiderski πιστεύω οτι θα πρέπει να βγεί εντελώς έξω από το κάδρο για να πεις οτι υπάρχει ανάγκη για να αποκτηθεί φορ. Όσο υπάρχει εδώ ο πολωνός δε νομίζω οτι θα αποκτηθεί άλλος παίκτης, τουλάχιστον όχι πριν το γενάρη.
@invisible οκ σόρρυ ερμήνευσα λάθος το ποστ σου, νόμιζα οτι έλεγες οτι θα χρειαστεί να ανανεώσουμε πέλκα για εξυπηρέτηση στον κουτσολιάκο παρότι δεν το θέλουμε. Δε νομίζω να πάει για πώληση ο πέλκας, λογικά θα ανανεώσει το επόμενο διάστημα.
- ΑποστόληςΑ
Αν είναι ένας πιο γρήγορος Πριγιο πρόκειται για το καλύτερο φορ που είχαμε ποτέ.paokovios1974 έγραψε:Εφόσον αρέσκεστε στις συγκρίσεις και στις παρομοιώσεις να σας κάνω και γω την δικιά μου για να προβάλω μια άλλη πτυχή του Τσολακ.
Ένας πιο γρήγορος πριγιοβιτς είναι .
Από ότι έχω δει έως τώρα έχω την εντύπωση α) ότι οι νινουα, Νίλσεν αλλά και το καινούριο μπακ τουλάχιστον σωματικά έχουν αρκετή δουλειά μπροστά τους και δεν θα πρέπει να λογίζονται για βασικοί τουλάχιστον μέχρι τον Δεκέμβριο. β) ο ζιφκοβιτς είναι έτοιμος παίκτης αλλά φαίνεται να έχει λίγα κιλά παραπάνω και έτσι όπως είναι δύσκολα θα βγάζει συνεχόμενα παιγνίδια. Ας ελπίσουμε ότι τα κιλακια του δεν είναι αποτέλεσμα της γνωστής.... σέρβικης προσέγγισης της προπόνησης αλλά αποτέλεσμα του ότι δεν υπολογιζόταν στην Μπενφίκα. Τέλος εκτός του Ζαμπα που πραγματικά είναι εκνευριστικο να εμφανίζεται ένα χρόνο μετά τον τραυματισμό του σε αυτήν την φυσική κατάσταση, μεγάλο ερωτηματικό είναι ο Αουγκούστο για τόν οποίο δεν υπάρχει καμία πληροφόρηση για την πορεία της αποθεραπείας δημιουργώντας εύλογες απορίες για την πραγματική του κατάσταση
-
Δηλαδή λες ότι ο Βαγκε δεν θα παίζει βασικός λόγω σωματοδομης? Για δες την φώτο πιο επανω
Για τα χαφ παιδια οσο και να λεμε εμεις οτι θελουμε μια ποιοτικη προσθηκη, οσο η ομαδα εχει τα συμβολαια των:
Εσιτι, Σβαμπ, Ελ Καντουρι, Νινουα, Μισιτς, Αουγκουστο το θεωρω εξαιρετικα δυσκολο να γινει κινηση.
Και δεν αναφερω καν τους Τσιγγαρα, Μπαλογιαννη γιατι πιστευω οτι τις επομενες μερες θα φυγουν ειτε δανεικοι ειτε ελευθεροι.
Ειδικα αν πανε καλα τα θεματα Μισιτς και Αουγκοστο και σε δυο μηνες ειναι σε φουλ ρυθμους με την ομαδα, θεωρω οτι ειμαστε μια χαρα.
Τωρα αν εχουμε φυγη ειτε Εσιτι ειτε Καντουρι, ξαναμιλαμε.
Για τον δευτερο τα εχουμε ξαναπει, αφου δεν ανανεωνει, ειναι παντα πιθανο να ακουσουμε για πωληση.
Εσιτι, Σβαμπ, Ελ Καντουρι, Νινουα, Μισιτς, Αουγκουστο το θεωρω εξαιρετικα δυσκολο να γινει κινηση.
Και δεν αναφερω καν τους Τσιγγαρα, Μπαλογιαννη γιατι πιστευω οτι τις επομενες μερες θα φυγουν ειτε δανεικοι ειτε ελευθεροι.
Ειδικα αν πανε καλα τα θεματα Μισιτς και Αουγκοστο και σε δυο μηνες ειναι σε φουλ ρυθμους με την ομαδα, θεωρω οτι ειμαστε μια χαρα.
Τωρα αν εχουμε φυγη ειτε Εσιτι ειτε Καντουρι, ξαναμιλαμε.
Για τον δευτερο τα εχουμε ξαναπει, αφου δεν ανανεωνει, ειναι παντα πιθανο να ακουσουμε για πωληση.
- paokovios1974
Τουλαχιστον τα τελευταια 10 χρονια πιστευω θα ειναι.ΑποστόληςΑ έγραψε:Αν είναι ένας πιο γρήγορος Πριγιο πρόκειται για το καλύτερο φορ που είχαμε ποτέ.paokovios1974 έγραψε:Εφόσον αρέσκεστε στις συγκρίσεις και στις παρομοιώσεις να σας κάνω και γω την δικιά μου για να προβάλω μια άλλη πτυχή του Τσολακ.
Ένας πιο γρήγορος πριγιοβιτς είναι .
Να πω ότι όταν έγραψα το post δεν είχα δει την φωτό.. Πάντως στα βιντεάκια είναι εμφανής η σωματική του αδυναμία. Μακάρι να έχει αλλάξει σωματοδομή και να μας εκπλήξει..paokpantou έγραψε:Δηλαδή λες ότι ο Βαγκε δεν θα παίζει βασικός λόγω σωματοδομης? Για δες την φώτο πιο επανω