Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
makispaspartou

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II

Δημοσίευση από makispaspartou »

Μακάρι!
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

Μάκη πολύ σε παρακαλώ φίλε μην το συνεχίζεις.
Με τα ίσως κτλπ.
Είναι καταστάσεις που εγώ τις έχω βιώσει πολλές φορές εδώ μέσα και είδα να τις βιώνουν πολλά μέλη.

Σου απάντησα πάντως στο σχόλιο πριν και ανέφερα ότι τα ίδια περίπου με μένα παρατήρησε και ο Μπάνε.
Καλή καρδιά.Μην το συνεχίζουμε.
Δεν έγινε και τίποτα.

Gospi Σωραιοςςςς ρε. :lol:
Από κοντά δεν θα μιλούσες έτσι.Στο ξαναλέω.Μιλας έτσι προσβλητικά πίσω από τον υπολογιστή σου και μάλιστα σε συνοπαδο χωρίς να σε έχει καν θίξει.
Είσαι πολύ λίγος...
Άβαταρ μέλους
Bono.

Δημοσίευση από Bono. »

pilotos έγραψε:Κλαίω ρε μλκ...
Η σφινα μπονο πάει για φαγητό. Όχι ο παίκτης με την σφινα
Τζόνυ είσαι μεγάλο τρολ

Στάλθηκε από SM-N975F
Γιατί αυτόν ατάιστο και απότιστο θα τον αφήσουν όταν έρθει?
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

Πάντως όλο αυτό μπορεί να το χρησιμοποιεί και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για να κλείσει ή να δανειστεί κάποιον άλλο. Στην ουσία η Ριεκα και ο ΠΑΟΚ εκμεταλλεύονται τα ΑΡΔ. Ανεβάζει την τιμή η Ριεκα και ο ΠΑΟΚ δείχνει ότι μιλάει με άλλον ενώ πραγματικά ενδιαφέρεται για άλλον. Έτσι είναι και οι σκύλοι χορτάτοι... και η πίτα ολόκληρη. Και εμείς ασχολούμαστε με Τσολακ ενώ έρχεται σήμερα δεξί μπακ. όλοι χαρούμενοι με την εξέλιξη :lol:
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

abc_o_ karpouzas έγραψε:
bersekeros έγραψε:
buffalobill4 έγραψε:Με μια πολύ επιφανειακη παρακολούθηση των βίντεο του μπακ δύο τρία πραγματάκια

Αμυντικά δεν φαίνεται κάτι ιδιαίτερο
Στο τρανιζισιον φαίνεται πολύ καλός γιατί ως Αφρικανός και γρήγορος είναι και ακούραστος.
Τεχνικά είναι οκ
Δεν σεντραρει πολύ προτιμάει να πασαρει
Στο ρεπερτόριο των κινήσεων του είναι κυρίως να συγκλίνει πράγμα που σίγουρα θέλει ο φερειρα. Αυτό είναι το μεγαλύτερο θετικό γιατί φαίνεται ο Ρέμπε να του παίρνει παίκτες που κάνουν ακριβώς αυτό που θέλει.

Στα του δανεισμού. Μακάρι να υπαρχει ρήτρα έστω και εξωπραγματικη για εμάς γιατί αν κάνει παπάδες μπορούμε να τον πουλήσουμε επιτόπου συμφωνωντας με την επόμενη ομάδα και αγοράζοντας τον....
Τι εννοείς; Πώς θα πουλήσεις δανεικό παίκτη και θα τον ξαναγοράσεις από την επόμενη ομάδα; Δεν το κατάλαβα.

Ακόμα και να μπει ρήτρα, που θέλουν ορισμένοι...αν είναι 6-7 εκατομμύρια ας πούμε, θα δώσει ο ΠΑΟΚ, αυτά τα λεφτά για δεξί (φουλ μπακ), έστω και παίζοντας σε Ομίλους Champions League. Κομματάκι δύσκολο.

Πάντως από ξένα δημοσιεύματα που παρέθεσαν χτες κάποιοι ψαγμένοι συμφορουμίτες, η Μπαρτσελόνα τον πούλαγε τον Βαγκέ στην αρχή του καλοκαιριού στα 10 εκατομμύρια ευρώ.
:lol: :lol: :lol:

δεν μπορω να πιστεψω οτι εχετε τετοιες σκεψεις...μαλλον τρολαρετε ε??

ελα την αληθεια τρολαρετε ε?

δηλ. η ενδιαφερωμενη ομαδα δεν μπορει να περιμενει να τελειωσει η συμβαση και να παει μετα στην μπαρτσα

και να σκασει την ρητρα και λιγο παραπανω και να τον παρει....

αλλα θα ερθει πρωτα σε εμας για να μιλησει για εναν παικτη που δεν ειναι δικος μας...
Δεν είναι η πρώτη φορά που θα γίνει αν γίνει.

Και στην τελική η ύπαρξη ρήτρας σημαίνει ότι ο παίκτης είναι εν δυνάμει δικός σου.

Τώρα θα μου πεις μπορεί να πιάσει η μπάρτσα τον παίκτη και να τον πει άραξε και θα σε πουλήσω εγώ.

Από την άλλη μια ομάδα θα αγοράσει φτηνότερα από τον ΠΑΟΚ παρά από την μπάρτσα. Ίδωμεν αδερφε
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Tupac έγραψε:Ας έρθουν ρε παιδιά και οι δύο και θα κριθούν στο χορτάρι... 100 σελίδες κάνει δεν κάνει, έπρεπε να μπει ρήτρα και λόγια να αγαπιόμαστε.
Πραγματικά!!

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
tzoker

Δημοσίευση από tzoker »

Αν ο Πονσε έπαιζε στα ίδια λεφτά με Τσολακ δεν νομίζω ότι θα είχαμε ενδοιασμούς.
Ο πρώτος ξέρει την ελληνική πραγματικότητα κ εινσι κ μικρότερος αρκετά.

Απλά η διαφορά των 2 εκατομμύριων είναι μεγάλη.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Bono. έγραψε:
pilotos έγραψε:Κλαίω ρε μλκ...
Η σφινα μπονο πάει για φαγητό. Όχι ο παίκτης με την σφινα
Τζόνυ είσαι μεγάλο τρολ

Στάλθηκε από SM-N975F
Γιατί αυτόν ατάιστο και απότιστο θα τον αφήσουν όταν έρθει?
Ελπίζω να μην ξεκινήσει από εκεί που τους πηγαίνουν όλους... Γιατί δεν πάει και πολύ γούρι

Στάλθηκε από SM-N975F
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

makispaspartou έγραψε:Αν έχουμε αποφασίσει να τα στάξουμε πάντως θα προτιμούσα τον Ponce καθαρά και μόνο λόγω ηλικίας και προοπτικής. Τελικά η πληροφορία μάνατζερ ότι συζητούσαμε τον Jorgensen ήταν λάθος?

Δε μπορώ να γνωρίζω, εγώ μετέφερα κάτι που μου είπε ένας επαγγελματίας μάνατζερ,τίποτα περισσότερο,τίποτα λιγότερο.
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

WestBlock4 έγραψε:Εγω παντως ακομη συνεχίζω να λέω και να εμπιστεύομαι αυτόν που μου το πε ότι οι προσπαθειες για φορ εχουν να κάνουν με τον ponce και το τροπο που θα ερθει. Εκει είναι το σήριαλ επιθετικού κ οχι στο κροάτη.
Μια λαμπάδα στο μποι σου να αναψουμε για να ερθει.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

tzoker έγραψε:
obanebane έγραψε:Προφανώς, αν δεν κλείσουν και αυτοί παίχτη για να αντικαταστήσουν τον Τσολακ,δε βλέπω να τον αφήνουν τώρα.
Ξέρουμε με ποιον κληρώθηκαν αν περάσουν από την Κολάρα;
Κοπεγχάγη ή Πιάστ Γκλίτσε

Άρα τις έχουν τις πιθανότητες τους για ομίλους.
makispaspartou

Χρησιμοποίησες κουβέντες περί αρρώστιας οπαδών. Αν απλά έγραφες την αντίρρησή σου στα σχόλια που αναφέρεις δε θα έμπαινα στη διαδικασία. Αλλά το να μεταφράζονται απόψεις που δε συμφωνούμε κατά τρόπο τέτοιον ώστε να περάσουν λάθος μηνύματα συγγνώμη αλλά δεν το δέχομαι.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Εμένα μου χει κολλήσει απ' το μυαλό πως ο Τσολακ είναι εναλλακτική κάποιου άλλου..
Τόσες μέρες διαπραγματεύονται η διάφορες είναι πολύ μικρές αν όντως τον θέλουμε τόσο πολύ τον παίχτη και θα υπήρχε συμφωνία..

Καθίστε να δούμε μήπως έχουμε κ άλλες βόμβες σήμερα ;)
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

Κ εγω πονσε θελω απο ολους αυτους που άκουσα. Σιγουρα δεν είναι φθηνός κ δε ξερω το τροπο που το παλεύουν απλα ειναι πραγματικός στόχος κ πιο πάνω στις επιλογές από τσολακ
makispaspartou

obanebane έγραψε:
makispaspartou έγραψε:Αν έχουμε αποφασίσει να τα στάξουμε πάντως θα προτιμούσα τον Ponce καθαρά και μόνο λόγω ηλικίας και προοπτικής. Τελικά η πληροφορία μάνατζερ ότι συζητούσαμε τον Jorgensen ήταν λάθος?

Δε μπορώ να γνωρίζω, εγώ μετέφερα κάτι που μου είπε ένας επαγγελματίας μάνατζερ,τίποτα περισσότερο,τίποτα λιγότερο.
Ρωτάω γιατί πολύ θα ήθελα να ισχύει.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”