Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
-
makispaspartou
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
Ο Ιβάν φέτος κάνει αυτό που οι περισσότεροι φωνάζαμε στις προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους, να επιτρέψει δηλαδή στον τεχνικό διευθυντή με βάση τα θέλω του προπονητή να σχεδιάσει και να υλοποιήσει το πλάνο. Βέβαια έχει θέσει αυστηρά όρια εξορθολογισμού του budget γεγονός που κάνει δύσκολη τη ζωή του Ρέμπε και ίσως σε αυτή τη σφιχτή οικονομική πολιτική να οφείλονται και οι όποιες καθυστερήσεις. Πάντως από τα ονόματα που είτε βγήκαν προς τα έξω είτε κλείσαμε φαίνεται ότι ο Γερμανός το πάει καλά το γράμμα.
Αν ο δανεισμός του Βάγκε έχει ρήτρα κοντά στα 5 εκ θα είναι τεράστια επιτυχία του Ρέμπε.
Αν ο δανεισμός του Βάγκε έχει ρήτρα κοντά στα 5 εκ θα είναι τεράστια επιτυχία του Ρέμπε.
Θα δείξω έλεος επειδή είσαι συνοπαδός και θα πάω παρακάτω.
Όταν καταλάβετε ότι όλοι το καλό της ομάδας θέλουμε, θα λυθούν οι παρεξηγήσεις, τις οποίες εσκεμμένα δημιουργείτε επειδή αμφιβάλλετε για τις προθέσεις μας.
Όταν καταλάβετε ότι όλοι το καλό της ομάδας θέλουμε, θα λυθούν οι παρεξηγήσεις, τις οποίες εσκεμμένα δημιουργείτε επειδή αμφιβάλλετε για τις προθέσεις μας.
Επειδή φωτογραφισες εμένα , ξεκάθαρα, τα μισά που είπες είναι αλήθεια ότι τα είπα, τα άλλα μισά μάλλον δεν είναι. Και αναφέρομαι στο ότι ο παίχτης είναι μέτριος που είπες πράγμα που δεν είπα. Για τις συμμετοχές του μίλησα τις οποίες ανέφερα. Άμα θες για επιχειρήματα τα έγραψα. Αλλά διαλέγεις να μην τα διαβάζεις.Unpsofable78 έγραψε:Εγώ φίλε δεν χαρακτήρισα απόψεις άρρωστες και ψυχοπαθεις.Bono. έγραψε:Δικαίωμα σου να κάνεις διάλογο με όποιον επιθυμείς, άλλωστε και ούτε γω επιθυμώ να κάνω με κάποιον που έχει προφανή αδυναμία αντίληψης των όσων γράφω. Χάσιμο χρόνου θα είναι και βαρετό για τους υπόλοιπους.Unpsofable78 έγραψε: Εδώ κάποιοι τα ισοπέδωσαν όλα λίγο πιο πάνω και ουσιαστικά μας λένε ότι ο Ιβάν παράτησε την ομάδα στον αυτόματο και ακολουθεί πολιτικές καβούρια και βγαίνουν και ένα σωρό άλλοι τον επικροτούν.
Διάλογο πάντως με αυτούς που φωτογράφισα και δεν εννοώ εσένα Joshua, δεν επιθυμώ.
Καλά θα κάνεις όμως όταν δεν επιθυμείς διάλογο, να μην φωτογραφίζεις απόψεις, τις οποίες μάλιστα χαρακτηρίζεις άρρωστες, ψυχοπαθείς και δεν ξέρω τι άλλο.
Πες την άποψη σου και πήγαινε παρακάτω.
Όπως λοιπόν δεν παραλλάσσω εγώ τα δικά σου γραπτά, έτσι κι εσύ δεν θα το κάνεις στα δικά μου.
Το να πιάνεις μεμονωμένες λέξεις για να δημιουργήσεις λανθασμένες εντυπώσεις είναι άδικο.
Μπορείς κατά τα άλλα να συνεχίσεις να διασυρεις το όνομα του μεγαλύτερου ευεργέτη της σύγχρονης ιστορίας μας και να τον συγκρίνεις με τον καβούρια.
Δεν τρέχει τίποτα.
Joshua όπως είπα και πριν άλλο να εκφράσεις ανησυχίες με επιχειρήματα κι άλλο ο εμμονικος ισοπεδωτικος αρνητισμος.
Ελπίζω να μην αναφέρεσαι σε μένα
Η κυρια ένσταση μου ήταν στην ρήτρα του παίχτη που δε θα μπορούμε να πληρώσουμε, ακόμη κι ο Ντάνι Άλβες να είναι. Αν έχει ρήτρα. Αυτό, όποιος θέλει να αλλάζει τις απόψεις και να κάνει μιξ όλων όσων διαβάζει σε έναν οκ.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Από τα ισπανικά μέσα προκύπτει ότι θα έρθει μόνο για να περάσει ιατρικές εξετάσεις και ότι έχουν συμφωνηθεί όλα. Απομένει η ανακοίνωση της ρήτρας η οποία λένε ότι υπάρχει.
Οπότε φαίνεται ότι αυτή η περίπτωση αν όλα πάνε καλά θα δηλωθεί στη λίστα.
Οπότε φαίνεται ότι αυτή η περίπτωση αν όλα πάνε καλά θα δηλωθεί στη λίστα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tzoker την Κυρ 20 Σεπ 2020, 10:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ας έρθουν ρε παιδιά και οι δύο και θα κριθούν στο χορτάρι... 100 σελίδες κάνει δεν κάνει, έπρεπε να μπει ρήτρα και λόγια να αγαπιόμαστε.
- abc_o_ karpouzas
εγω αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι η μπαρτσελονα εαν τον δινει σε εμας το κανει για καποιον συγκεκριμενο λογο....
προφανως και τον ζητανε και αλλες ομαδες....για αυτο βαζει και μεγαλη ρητρα ή δεν βαζει καθολου δηλωνει δηλ. οτι την ενδιαφερει ο παικτης....
πιστευω οτι επιδη ο ΠΑΟΚ δειχνει οτι θα πορευθει με το 3-4-3 και της παραλαγες του ο παικτης αυτος ....μαλλον ...
ειναι παικτης που ..ισως..αποδιδει σε αυτο το συστημα και επιδη η μπαρτσα αυτο το συστημα το παιζει τον δινει σε εμας απο την στιγμη που πολλες ..καλες...ομαδες δεν το χρησιμοποιουν..
ετσι πιστευω....
επιδη
εισαι
προφανως και τον ζητανε και αλλες ομαδες....για αυτο βαζει και μεγαλη ρητρα ή δεν βαζει καθολου δηλωνει δηλ. οτι την ενδιαφερει ο παικτης....
πιστευω οτι επιδη ο ΠΑΟΚ δειχνει οτι θα πορευθει με το 3-4-3 και της παραλαγες του ο παικτης αυτος ....μαλλον ...
ειναι παικτης που ..ισως..αποδιδει σε αυτο το συστημα και επιδη η μπαρτσα αυτο το συστημα το παιζει τον δινει σε εμας απο την στιγμη που πολλες ..καλες...ομαδες δεν το χρησιμοποιουν..
ετσι πιστευω....
επιδη
Μπραβο ρε Μακη!makispaspartou έγραψε:Γράφτηκε ότι ο Janko σαν μεταγραφή παίκτη σε καλή ηλικία, με καλή χρονιά πέρσι και με τα χαρακτηριστικά που ήθελε ο προπονητής έμοιαζε καλύτερη προοπτική από έναν πιτσιρικά της Barcelona δανεικό χωρίς option. Eπίσης γράφτηκε ότι ο προπονητής πιθανώς στην αρχή να υπολόγιζε βασικό τον Ροντρίγκο εφόσον είναι παίκτης του ρόστερ και μπορεί να κάνει καλή χρονιά παίρνοντας παιχνίδια και να αποκτήσει υπεραξία που θα την καρπωθεί το κλαμπ. Να καταλαβαίνουμε τι διαβάζουμε. Δεν γράφτηκε πουθενά ότι ο παίκτης Γιάνκο ή ο παίκτης Ροντρίγκο είναι καλύτερος του Βάγκε. Εντάξει σε ΠΑΟΚτσήδικο φόρουμε γράφουμε αλλά δε χρειάζεται να κάνουμε το άσπρο μαύρο.Unpsofable78 έγραψε:Ρε συ Joshua βαριέμαι να ψάχνω αλλά ξέρω σίγουρα ότι γράφτηκε από κάποιους ότι είναι μέτριος και δεν ενθουσιάστηκαν, ότι πιθανότατα ο Γιάγκο ήταν καλύτερος, ότι ο Ροντρίγκο θα παίζει βασικός.
Ειδικά με το τελευταίο εγώ καταλαβαίνω ότι πήραμε παίκτη πολύ χαμηλής ποιότητας.
Ο πιο άσχετος να είσαι, όταν διαβάζεις ότι έχει ήδη συμμετοχές σε Μουντιάλ και γεμάτη χρονιά σε Βέλγιο που ουσιαστικά ανάγκασαν την Μπαρτσελόνα να τον αποκτήσει, δεν μπορείς να αμφισβητήσεις ότι η ποιότητα του παίκτη είναι αδιαμφισβήτητη.
Να ακούσεις επιχειρήματα για απειρία και προσαρμογή πάει κι έρχεται.
Δε νομίζεις;
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έτσι ήταν και είναι. Για ότι γράφεται, εκ των υστέρων και αν θέλουμε να το επανεξετάσουμε δεν θα πρέπει να παραβλέπουμε και το τότε υπόβαθρο και τα στοιχεία που υπήρχαν και οδήγησαν στην έκφραση της όποιας γνώμης.
Για το πολύ συγκεκριμένο θέμα, εκείνη την ώρα υπήρχε δημοσίευση σωρείας (μάλλον, αν μη τι άλλο, άστοχων) δημοσιευμάτων, που αναδείκνυαν το πόσο πιστεύει η Μπάρτσα στον ποδοσφαιριστή και μας τον παραχωρεί μόνο για ένα χρόνο και χωρίς ρήτρα αγοράς, ώστε να πάρει παιχνίδια και να επιστρέψει πιο έτοιμος στη Βαρκελώνη.
Λογικά λοιπόν εκφράστηκαν απόψεις που έλεγαν το γιατί να ψήσουμε τις ισπανικές μπριζόλες και να μην προμοτάρουμε τις δικές μας μπας και πάρουμε και κάνα φράγκο. Υπάρχει και αυτή η οπτική.
Για το πολύ συγκεκριμένο θέμα, εκείνη την ώρα υπήρχε δημοσίευση σωρείας (μάλλον, αν μη τι άλλο, άστοχων) δημοσιευμάτων, που αναδείκνυαν το πόσο πιστεύει η Μπάρτσα στον ποδοσφαιριστή και μας τον παραχωρεί μόνο για ένα χρόνο και χωρίς ρήτρα αγοράς, ώστε να πάρει παιχνίδια και να επιστρέψει πιο έτοιμος στη Βαρκελώνη.
Λογικά λοιπόν εκφράστηκαν απόψεις που έλεγαν το γιατί να ψήσουμε τις ισπανικές μπριζόλες και να μην προμοτάρουμε τις δικές μας μπας και πάρουμε και κάνα φράγκο. Υπάρχει και αυτή η οπτική.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seaman την Κυρ 20 Σεπ 2020, 11:01, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
- invincible
Ο παίχτης της Μπαρτσα δίνει έναν χρόνο περιθώριο στην ΠΑΕ να ψάξει και να βρει ή να φωλιάσει από την δεύτερη ομάδα ένα καλό δεξί φουλ μπακ. Διώχνει το άγχος από πιθανούς τραυματισμούς Σοάρες.
Με Τσολακ οι Κροάτες κερδίζουν χρόνο. Κερδίζουν χρόνο μέχρι να βρουν αντικαταστάτη, κερδίζουν χρόνο μέχρι να έρθει καλύτερη προσφορά, κερδίζουν χρόνο γιατί κάθε μέρα δίνει κάτι παραπάνω ο ΠΑΟΚ.
Ο ΠΑΟΚ χάνει χρόνο αλλά κερδίζει επικοινωνιακά... Στην ουσία ο ΠΑΟΚ λέει έχω όλη την καλή διάθεση να ξοδέψω ένα ποσό γύρω στα 3,5 εκ. αλλά στην τελική αν συνεχιστή αυτό θα το φυλάξω για αργότερα και ίσως παρω τώρα έναν δανεικό για την ώρα.
Θα πρέπει να πουληθεί ή να δοθεί δανεικός και ο Σφιντεφσκι. Εκεί μπορεί να χωρέσει αυτό το ποσό αν δεν ξοδευτεί τώρα για Τσολακ.
Ας μην γελιόμαστε την Τρίτη θα πάμε με αυτούς που έχουμε. Το σκορ της τρίτης θα δείξει και τον δρόμο στα υπόλοιπα μεταγραφικά.
Ανοιχτές υποθέσεις : Πασχαλάκη, Πέλκα (ανανέωση ή πώληση) , Ματος, Ζαμπα και Ουαρντα που εκκρεμούν.
Ερώτημα: Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί ανανεώσαν Ματος και Ουαρντα ?
Ο Ζαμπα θα μπορούσε να είναι ένα καλό αντάλλαγμα στην Ρώσικη αγορά.
Με Τσολακ οι Κροάτες κερδίζουν χρόνο. Κερδίζουν χρόνο μέχρι να βρουν αντικαταστάτη, κερδίζουν χρόνο μέχρι να έρθει καλύτερη προσφορά, κερδίζουν χρόνο γιατί κάθε μέρα δίνει κάτι παραπάνω ο ΠΑΟΚ.
Ο ΠΑΟΚ χάνει χρόνο αλλά κερδίζει επικοινωνιακά... Στην ουσία ο ΠΑΟΚ λέει έχω όλη την καλή διάθεση να ξοδέψω ένα ποσό γύρω στα 3,5 εκ. αλλά στην τελική αν συνεχιστή αυτό θα το φυλάξω για αργότερα και ίσως παρω τώρα έναν δανεικό για την ώρα.
Θα πρέπει να πουληθεί ή να δοθεί δανεικός και ο Σφιντεφσκι. Εκεί μπορεί να χωρέσει αυτό το ποσό αν δεν ξοδευτεί τώρα για Τσολακ.
Ας μην γελιόμαστε την Τρίτη θα πάμε με αυτούς που έχουμε. Το σκορ της τρίτης θα δείξει και τον δρόμο στα υπόλοιπα μεταγραφικά.
Ανοιχτές υποθέσεις : Πασχαλάκη, Πέλκα (ανανέωση ή πώληση) , Ματος, Ζαμπα και Ουαρντα που εκκρεμούν.
Ερώτημα: Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί ανανεώσαν Ματος και Ουαρντα ?
Ο Ζαμπα θα μπορούσε να είναι ένα καλό αντάλλαγμα στην Ρώσικη αγορά.
-
john4serres
- bersekeros
Τι εννοείς; Πώς θα πουλήσεις δανεικό παίκτη και θα τον ξαναγοράσεις από την επόμενη ομάδα; Δεν το κατάλαβα.buffalobill4 έγραψε:Με μια πολύ επιφανειακη παρακολούθηση των βίντεο του μπακ δύο τρία πραγματάκια
Αμυντικά δεν φαίνεται κάτι ιδιαίτερο
Στο τρανιζισιον φαίνεται πολύ καλός γιατί ως Αφρικανός και γρήγορος είναι και ακούραστος.
Τεχνικά είναι οκ
Δεν σεντραρει πολύ προτιμάει να πασαρει
Στο ρεπερτόριο των κινήσεων του είναι κυρίως να συγκλίνει πράγμα που σίγουρα θέλει ο φερειρα. Αυτό είναι το μεγαλύτερο θετικό γιατί φαίνεται ο Ρέμπε να του παίρνει παίκτες που κάνουν ακριβώς αυτό που θέλει.
Στα του δανεισμού. Μακάρι να υπαρχει ρήτρα έστω και εξωπραγματικη για εμάς γιατί αν κάνει παπάδες μπορούμε να τον πουλήσουμε επιτόπου συμφωνωντας με την επόμενη ομάδα και αγοράζοντας τον....
Ακόμα και να μπει ρήτρα, που θέλουν ορισμένοι...αν είναι 6-7 εκατομμύρια ας πούμε, θα δώσει ο ΠΑΟΚ, αυτά τα λεφτά για δεξί (φουλ μπακ), έστω και παίζοντας σε Ομίλους Champions League. Κομματάκι δύσκολο.
Πάντως από ξένα δημοσιεύματα που παρέθεσαν χτες κάποιοι ψαγμένοι συμφορουμίτες, η Μπαρτσελόνα τον πούλαγε τον Βαγκέ στην αρχή του καλοκαιριού στα 10 εκατομμύρια ευρώ.
Παρολε σε μςνα αναφερεται οχι σε σενα, οσο αφορα στο μετριος...Parolos έγραψε:Επειδή φωτογραφισες εμένα , ξεκάθαρα, τα μισά που είπες είναι αλήθεια ότι τα είπα, τα άλλα μισά μάλλον δεν είναι. Και αναφέρομαι στο ότι ο παίχτης είναι μέτριος που είπες πράγμα που δεν είπα. Για τις συμμετοχές του μίλησα τις οποίες ανέφερα. Άμα θες για επιχειρήματα τα έγραψα. Αλλά διαλέγεις να μην τα διαβάζεις.Unpsofable78 έγραψε:Εγώ φίλε δεν χαρακτήρισα απόψεις άρρωστες και ψυχοπαθεις.Bono. έγραψε: Δικαίωμα σου να κάνεις διάλογο με όποιον επιθυμείς, άλλωστε και ούτε γω επιθυμώ να κάνω με κάποιον που έχει προφανή αδυναμία αντίληψης των όσων γράφω. Χάσιμο χρόνου θα είναι και βαρετό για τους υπόλοιπους.
Καλά θα κάνεις όμως όταν δεν επιθυμείς διάλογο, να μην φωτογραφίζεις απόψεις, τις οποίες μάλιστα χαρακτηρίζεις άρρωστες, ψυχοπαθείς και δεν ξέρω τι άλλο.
Πες την άποψη σου και πήγαινε παρακάτω.
Όπως λοιπόν δεν παραλλάσσω εγώ τα δικά σου γραπτά, έτσι κι εσύ δεν θα το κάνεις στα δικά μου.
Το να πιάνεις μεμονωμένες λέξεις για να δημιουργήσεις λανθασμένες εντυπώσεις είναι άδικο.
Μπορείς κατά τα άλλα να συνεχίσεις να διασυρεις το όνομα του μεγαλύτερου ευεργέτη της σύγχρονης ιστορίας μας και να τον συγκρίνεις με τον καβούρια.
Δεν τρέχει τίποτα.
Joshua όπως είπα και πριν άλλο να εκφράσεις ανησυχίες με επιχειρήματα κι άλλο ο εμμονικος ισοπεδωτικος αρνητισμος.
Ελπίζω να μην αναφέρεσαι σε μένα
Η κυρια ένσταση μου ήταν στην ρήτρα του παίχτη που δε θα μπορούμε να πληρώσουμε, ακόμη κι ο Ντάνι Άλβες να είναι. Αν έχει ρήτρα. Αυτό, όποιος θέλει να αλλάζει τις απόψεις και να κάνει μιξ όλων όσων διαβάζει σε έναν οκ.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Επειδη τολμησα να πω οτι απο τα βιντ που ειδα δεν ενθουσιαστηκα...
Ουτε να λεγα δλδ οτι τον ξερω, τον εχω παρακολουθησει και ειναι λιμο!
Λες και απαγορευεται ενας ανθρωπος να πει "ειδα 2 βιντ και σ αυτα μ φανηκε μετριος" [FACE WITH TEARS OF JOY]
Βεβαια απο κατω συμπληρωνα και εγω ότι μαλλ9ν ειμαι αμπαλος οποτε παιζει να βγει παιχταρα, αλλα δε γαμεις, φασαρια να γινεται!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- zarathustra79
Parolos έχεις γράψει δεκάδες φορές αυτό το επιείρημα για τον dani alves και τη ρήτρα που δε θα μπορούμε να πληρώσουμε, αλλά έχει γραφτεί ως απάντηση σαυτό οτι έχει νόημα η ρήτρα κ ας είναι υψηλότερη από όσα μπορούμε να διαθέσουμε γιατί αν εκτοξευθεί η αξία του μέσα στον ένα χρόνο παραμονής του, μπορεί το επόμενο καλοκαίρι να τον θέλουν ομάδες από το εξωτερικό με περισσότερα χρήματα από τη ρήτρα. Όπως για παράδειγμα έκανε η eintracht με τον jovic που είχε ρήτρα 22,5M, τον αγόρασε και την επόμενη μέρα τον πούλησε στη real με 60Μ.
-
ΚΩΣΤΑΣ2019
Ξεχνάτε τον παράγοντα ποδοσφαιριστή, πρέπει κι αυτός να έχει δεσμευτεί και να θέλει μετά απο εναν χρόνο.