Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
Αααααα δεξί Μπακ της Μπάρτσα? Τι λες τώρα!! Κίνηση ομίλων και βάλε
Είδα στα πεταχτά το ματς του Τσολακ, ο τύπος τρέχει 90 λεπτά συνεχόμενα και κάνει κίνηση σε κάθε φάση, τραβωντας συνέχεια αμυντικούς πάνω του, ενώ παίζει στο μεταίχμιο του οφσάιντ. Φαίνεται πάρα πολύ γυμνασμενος αλλά με την μπάλα στα πόδια δεν τρελάθηκα, αν και είχε πάντα τουλάχιστον δύο παίκτες πάνω του, είχε 2 φάσεις για γκολ μόνο και μόνο από τις συνεχείς κινησεις, σε 2 φάσεις τον χάσανε. Φαίνεται καλή περίπτωση.
Είδα στα πεταχτά το ματς του Τσολακ, ο τύπος τρέχει 90 λεπτά συνεχόμενα και κάνει κίνηση σε κάθε φάση, τραβωντας συνέχεια αμυντικούς πάνω του, ενώ παίζει στο μεταίχμιο του οφσάιντ. Φαίνεται πάρα πολύ γυμνασμενος αλλά με την μπάλα στα πόδια δεν τρελάθηκα, αν και είχε πάντα τουλάχιστον δύο παίκτες πάνω του, είχε 2 φάσεις για γκολ μόνο και μόνο από τις συνεχείς κινησεις, σε 2 φάσεις τον χάσανε. Φαίνεται καλή περίπτωση.
- zarathustra79
Δε θέλω να σε ξενερώσω, αλλά μπορεί να έχει να κάνει κ με την αύξηση στην προσφορά για τον colak...joshua έγραψε:Κερδίζεις πάντως χώρο στο μπατζετ και λογικά κάπου θα πέσουν τα χρήματα που εξοικονομούνται και λογικά όχι στο φορ που έρχεται ως προσθαφαιρεση με τον Ακπομ. Να ονειρευόμαστε χαφαρα;
Γράφεται ότι η Μπάρτσα μπορεί να δώσει τον Φίρπο. Μήπως ενδιαφέρεται για Γιαννούλη?
Το τραβάω πολύ έ?
Το τραβάω πολύ έ?
Πάλι βγήκε ονομα χωρίς να είναι κλεισμενο, αυτό κατάλαβα εγώ. Τυχαίο; Δε νομίζω.
Ας κλείσει και εδω είμαστε να τα πούμε, προφανώς και φαίνεται εξαιρετική περίπτωση, προφανώς και οι δανεισμοι ποιοτικών παιχτών είναι ένας έξυπνος τρόπος να καλύπτεις τρύπες στο ροστερ.
Αλλά ας περιμένουμε γιατί απ' ότι κατάλαβα ακόμα δεν έχει κλείσει ο παίχτης.
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ας κλείσει και εδω είμαστε να τα πούμε, προφανώς και φαίνεται εξαιρετική περίπτωση, προφανώς και οι δανεισμοι ποιοτικών παιχτών είναι ένας έξυπνος τρόπος να καλύπτεις τρύπες στο ροστερ.
Αλλά ας περιμένουμε γιατί απ' ότι κατάλαβα ακόμα δεν έχει κλείσει ο παίχτης.
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- sakis_the_fraud
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑtolis14 έγραψε:Που τον καταντήσατε τον ΠΑΟΚ ρε. Παράρτημα της Barcelona γίναμε
Υ.Γ χαιρετισματα στον γιαγκο!
Sent from my SAMSUNG S20 using Tapatalk
Ή να θέλεις ποδοσφαιριστή που να μπορεί να σταθεί σε Ομίλους Cl και δεν μπορείς να τον βρεις αλλιώς.zarathustra79 έγραψε:Δε θέλω να σε ξενερώσω, αλλά μπορεί να έχει να κάνει κ με την αύξηση στην προσφορά για τον colak...joshua έγραψε:Κερδίζεις πάντως χώρο στο μπατζετ και λογικά κάπου θα πέσουν τα χρήματα που εξοικονομούνται και λογικά όχι στο φορ που έρχεται ως προσθαφαιρεση με τον Ακπομ. Να ονειρευόμαστε χαφαρα;
Α μη μου το χαλάτε. Γύρισε το έργο? Και αυτός από τους γνωστούς κλεισμένους είναι? 
Το σωστο ειναι σε προχωρημενες συζητησεις..... οτι κιαν σημαινει.
-
makispaspartou
Ας κλείσουν και τον Bistrovic δανεικό και ας πάμε να κάνουμε all in με Κράσνονταρ!
Colak Bistrovic Wague...
Mέχρι πόσους μπορούμε να δηλώσουμε στη λίστα?
Colak Bistrovic Wague...
Mέχρι πόσους μπορούμε να δηλώσουμε στη λίστα?
- bersekeros
-
makispaspartou
χμμμ.. με χάλασες τώρα... Ας έρθει ο Bistrovic και πιο μετά .. κλαιν! χαχαχα
- pirate_salonica
Ο παίκτης θα κλείσει όταν (και αν) υπογράψει, προφανώς... μην αρχίσουμε τα ίδια. Με το καλό να έρθει πρώτα.