Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
karlat85

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II

Δημοσίευση από karlat85 »

Δεξί Μπακ είναι
Κλεισμένος λεει
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Κι αυτός 21 ρε; Τι φάση ; Λολ
Καλή περίπτωση φαίνεται. Πολύ γρήγορος
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Δημοσίευση από pirate_salonica »

Και μόνο που διαβάζω "δανεικός από Μπάρτσα" με ψήνει... θα τσεκάρω το ακατανόμαστο...
Άβαταρ μέλους
Bono.

Δημοσίευση από Bono. »

Από Μπαρτσελόνα θέλω Πουτς που τον διώχνει ο Κούμαν γιατί έχει και γαμω τα ονόματα.
Άβαταρ μέλους
karlat85

Δημοσίευση από karlat85 »

Δανεικός πέρσι το δεύτερο εξάμηνο στην Νις 5 συμμετοχές , 4 στην Μπαρτσελόνα τα τελευταία 2 χρονια
20 στην Μπάρτσα μπε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος karlat85 την Σάβ 19 Σεπ 2020, 19:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
theodorsalonika

Δημοσίευση από theodorsalonika »

barlow4 έγραψε:Να μαθουμε τι ωρα φτανει το αεροπλανο του τσολακ να παμε να τον δειρουμε.

δεν μπορει να ανεβει στο αεροπλανο...δεν μπορει να ανεβει τα σκαλοπατια..ειναι τραυματιας..και γενικα κουτσαινει απο το αριστερο..μαλλον απο οτι μου ειπανε με αμαξι θα ερθει..ενα ζασταβα
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

ΠΑΙΚΤΑΡΑ!!!
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

barlow4 έγραψε:Μουσσα βενγκε δερνουμε?
Αν τον προλαβουμε ισως. Αλλα που να πιασεις αυτον τρεχει πολυ
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

Με τον μουσάτο Βέγγο θα μπούμε τσουλου....
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

theodorsalonika έγραψε:μπορουμε να δουμε τι γραφουν οι οπαδοι της ομαδας του για την αποχωρηση του?ετσι για την ιστορια?
Είναι πολύ συνειδητοποιημένοι. Στενάχωρο το να φεύγει ο πρώτος τους σκόρερ, αλλά απόλυτα αποδεκτό.
Από τα τέλη Ιούλη, που τελείωσε το πρωτάθλημα, γράφανε ότι υπήρχε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή να αποχωρήσει και ότι διακαώς επιθυμεί να πάει σε Ομάδα που παίζει στο CL. Γράφανε επίσης ότι πέρσι το καλοκαίρι χάλασε κλεισμένη μεταγραφή του, λόγω ενός τραυματισμού που είχε σε παιχνίδι με τη Γάνδη (22/08.2019). Και επομένως δεν θα είχε κανένα νόημα να προσπαθήσεις να κρατήσουν έναν ποδοσφαιριστή που θα είχε το μυαλό του αλλού. Εν το μεταξύ όλοι νόμιζαν ότι θα έπαιζαν με το ρούλη και έπαθαν σοκ με τον τραυματισμό του Ριστόφσκι. Η πρόκριση της Colos, κάπως τους ανακούφισε. Γενικότερα όμως δεν δίνουν πολλή σημασία στο ΕL γιατί στον επόμενο γύρο, αν περάσουν, θα πρέπει να αντιμετωπίσουν κάποια εκ των Sporting, PSV ή Κοπεγχάγη και δεν πιστεύουν ότι έχουν πιθανότητες να πάνε παρακάτω. Επίσης δεν πιστεύει και κανένας ότι μπορούν εγχωρίως να ανταγωνιστούν την Ντινάμο, οπότε δεν τρελένονται γενικότερα με το να φύγει παίχτης τους. Απλά περιμένουν με τα χρήματα να κάνουν γρήγορα 2-3 καλές προσθήκες ώστε να μπαλώσουν τις τρύπες που έχουν και δεδομένου ότι η χρονιά που έρχεται θα είναι για αυτούς χρονιά λιτότητας, με τους ποδοσφαιριστές να έχουν ήδη δεχτεί μείωση συμβολαίων και κάποιοι με μεγάλα συμβόλαια πχ Γκοργκόν να έχουν αποχωρήσει ως ελεύθεροι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seaman την Σάβ 19 Σεπ 2020, 20:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

theodorsalonika έγραψε:
barlow4 έγραψε:Να μαθουμε τι ωρα φτανει το αεροπλανο του τσολακ να παμε να τον δειρουμε.

δεν μπορει να ανεβει στο αεροπλανο...δεν μπορει να ανεβει τα σκαλοπατια..ειναι τραυματιας..και γενικα κουτσαινει απο το αριστερο..μαλλον απο οτι μου ειπανε με αμαξι θα ερθει..ενα ζασταβα
Που είναι ο μπερμπατοφ που τον περιμένανε στα σύνορα το μετροσπορτ;;;

Χαχαχα

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Moussa Wagué

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΒΕΛΟΣ!!!!

[youtube]6gy09yG-Heg[/youtube]

[youtube]GdPCRPY6psU[/youtube]

[youtube]zfIzr-0Jxsg[/youtube]
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Unpsofable78 έγραψε:Έλα Joshua για σένα
https://www.transfermarkt.com/moussa-wa ... ler/364240
:opaokara:
Αντι- λημνιός.
Anthimox

Δημοσίευση από Anthimox »

barlow4 έγραψε:
Anthimox έγραψε:
rainmaker έγραψε:Πώληση σφιντερσκι και έλευση ακόμα ενός φορ θα μου αρεσε
Ίσως να γίνομαι λίγο κακός: Πώληση Σβιντέρσκι ακόμη και χωρίς έλευση αντικαταστάτη θα μου άρεσε.
Τουλάχιστον του Σβιντέρσκι του τελευταίου εξαμήνου. Δεν ξέρω αν η κατάσταση είναι αναστρέψιμη με τον Πολωνό, αλλά αν δεν υπάρξει βελτίωση μιλάμε για βαρίδιο στην ομάδα. Ίσως να έχει ψυχολογικά και να χρειάζεται αλλαγή περιβάλλοντος το παλικάρι.
πωπω ειστε παρα πολυ κακοι.Ο αλλος λεει να τον πουλησουμε και ας μην παρουμε.Μονο για να μην τον βλεπει.
ο αλλος αναφερεται λες και προκειται για κανεναν ταλαιπωρο πχ γιο κανταφι.
Ρε χαλαρωστε λιγο.Τρια παιχνιδια παιξαμε στα οποια ηταν στον παγκο στα δυο.
Έχεις δίκιο εν μέρει φίλε Barlow. Ίσως να είμαστε λίγο σκληροί με τον ποδοσφαιριστή. Όμως ο Σβι δεν πατάει καλά από πέρυσι. Ξεκίνησε βασικός την περυσινή χρονιά και μετά από λίγα απογοητευτικά παιχνίδια έχασε την θέση του από τον Άκπομ.
Ο Σβιντέρσκι του 2020 είναι αρνητικός παίκτης για την ομάδα, πάντα φυσικά κατά την προσωπική μου άποψη. Τον τωρινό Σβι δεν μπορεί να τον χρησιμοποιήσει η ομάδα. Μακάρι ο Αμανατίδης να μπορέσει να τον βοηθήσει.
Αν όμως δεν βελτιωθεί, η ομάδα θα πρέπει να αναζητήσει εναλλακτικές, είτε με μεταγραφή παίκτη είτε εσωτερικά.
Μακάρι να βάλει 20 γκολ φέτος και να με διαψεύσει ο Πολωνός.
Και ο Πρίγιοβιτς δεν μου άρεσε στην αρχή και ήθελα να φύγει. Ας ελπίσουμε να έχω την ίδια ευστοχία στις προβλέψεις...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”