Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
Χαχαχαχα αν λοιπον εκανε το ταμπλετ η ο υπολογιστης μου τοση ωρα λοουντιγκ θα το ειχα σπαει η θα το χα κλεισει και θα ειχα παει για καφε.
Ο Βαρέλα παίρνει κάνα εκατομμύριο το χρόνο και εγώ είμαι κομπλεξικό επειδή δεν είναι ικανοποιημένος σαν οπαδός με την απόδοση του απο τη στιγμή που ανανέωσε 3 χρόνια με γενναίες απολαβές;makispaspartou έγραψε:Μπαλαδόφατσά μου ο Κρέσπο δεν βλέπεται τώρα στην αρχή, λογικό βέβαια γιατί προέρχεται και αποχή. Ο Βαρέλα είναι ο καλύτερός σου αμυντικός και εσύ κομπλεξικός που δεν το βλέπεις.Мир έγραψε:Ο βαρέλα είναι τραγικός φέτος από φυσική κατάσταση, όλες οι κεφαλιές είναι ριμπαουντ του αντιπάλου και οι πάσες του στους συμπαίκτες φεύγουν με μέση ταχύτητα 200χλμ, κάνεις κοντρόλ με δική σου ευθύνη.paokovios1974 έγραψε:Να σας πω ένα μυστικό, και δεξί μπακ να είχαμε τον κρεσπο θα έβαζε.
Ο Μιχάϊ δεν μπορεί.
Ο Ιννογκασον ένα μεγάλο ερωτηματικό αν θα ανταπεξέλθει.
Θα κάψουμε και Μιχαϊλίδη στο τέλος.
Ο Κρέσπο πρέπει να παίζει στην 3άδαα αφου γύρισε καλά.
Πόσα ματς θα παίξουμε με ομάδες που πάμε για φουλ άμυνα στο πρωτάθλημα για να έχουμε στόπερ για δ.μπακ;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ούτε μάνατζερ ή ξαδερφος του Κρεσπο να ήμουν δηλαδή. Χθες καλύτερος ο μικρός ήταν, οχι ο Βαρελα.
Επίσης για εμενα αυτος και ο Πασχαλάκης έχουν ευθύνες σε παιχνίδια που τους χρειαζόταν η ομάδα και η απόδοση τους ήταν μετριότατη.
Για μένα τον θες δεξί στοπερ με πώληση Ινογκασον και κεντρικό κάποιον καλύτερο και ποιοτικότερο αν θες να πάρεις πρωτάθλημα.
Τον Κρέσπο, στοπερ, για βαθος σε ολες τις θεσεις / ροτεσιον.
- sakis_the_fraud
Τοσες μερες λεμε ολοι το ιδιο πραγμα για τα 3 κενα στο ροστερ. Σιγουρα το γνωριζουν στην ΠΑΕ και δεν νομιζω οτι δεν θελουν να κανουν κινησεις.
Τωρα το ποια στρατηγικη θα ακολουθηθει ειναι δικο τους θεμα, καποιοι πληρωνονται για αυτες τις αποφασεις και θα κριθουν για αυτες. Τι περιμενατε δηλαδη, να βγει ο ρεμπε να πει θα ψωνισω 2 παικταραδες τις 3 τελευταιες μερες των μεταγραφων και αν δεν κατσουν θα τα χωσω για τσολακ που ειναι το στανταρακι; Δεν γινονται αυτα...
Θα τελειωσουν οι μεταγραφες και θα κρινουμε αναλογως. Αντε να πεσει κανενας παπας να χουμε να λεμε!
Sent from my SAMSUNG S20 using Tapatalk
Τωρα το ποια στρατηγικη θα ακολουθηθει ειναι δικο τους θεμα, καποιοι πληρωνονται για αυτες τις αποφασεις και θα κριθουν για αυτες. Τι περιμενατε δηλαδη, να βγει ο ρεμπε να πει θα ψωνισω 2 παικταραδες τις 3 τελευταιες μερες των μεταγραφων και αν δεν κατσουν θα τα χωσω για τσολακ που ειναι το στανταρακι; Δεν γινονται αυτα...
Θα τελειωσουν οι μεταγραφες και θα κρινουμε αναλογως. Αντε να πεσει κανενας παπας να χουμε να λεμε!
Sent from my SAMSUNG S20 using Tapatalk
- Mattias_g4
- Επικοινωνία:
https://www.paokmania.gr/stiles/mme/181 ... bak-o-paok
Επιθετικό πήραμε τώρα πάμε για δεξί μπακ και μάλιστα ετοιμοπόλεμο για Κρασνονταρ
Επιθετικό πήραμε τώρα πάμε για δεξί μπακ και μάλιστα ετοιμοπόλεμο για Κρασνονταρ

ο Γιωργης, ως γνησιο ΠΑΟΚτσακι με τρομερο empathy, απευθυνοταν με αυτο το στορι στον Sports Director, για να του εκφρασει την αγανακτηση του κοσμου, που εχει αρχισει κ φορτωνει (loading)seaman έγραψε:Εμ, αφού δεν εξηγούν τι είναι αυτό το loading...Bono. έγραψε:Θα χει πλάκα ενώ περιμένουμε άφιξη να σκάσει μύτη καμιά πώληση. Εκεί να δεις γέλια.
downloading ή uploading?

- ΑποστόληςΑ
Χάσαμε και τον Ibisevic...
Τι κατάλαβε ο βλάκας εκεί που πήγε; Άρπαξε 8ρα και (δεν) ηρέμησε.
Τι κατάλαβε ο βλάκας εκεί που πήγε; Άρπαξε 8ρα και (δεν) ηρέμησε.
Πουλας την Παρασκευη 11 Σεμπτ τον Ακπομ γενικα εχει μεινει κρυφο στα media μεχρι το Ματς με Benfica και βγαζεις οτι εχουμε ετοιμο φορ και ακομα τιποτα γιατι λογικα σε εχουν βρει σε αναγκη και σε ανεβασαν τιμες. Κλεισε πρωτα φορ μετα πες ο Ακπομ φευγει. Το ποιο πιθανο ειναι οτι ποτε δεν φτασαν κοντα σε φορ δεν μπορουσαν να μην το διαρευσουν οτι πωληθηκε ο Ακπομ και τωρα τρεχουμε. Παμε Ρωσια με Swiderski μακαρι να μας βγει δεν ειναι τοσο κακος οσο δειχνει τελευταια. Για δεξι μπακ ειναι ανεπιτρεπτο γιατι εχουμε κενο υπερβολικα πολυ καιρο και πλεον αυτα με τα ffp δεν ισχυουν μπορουμε να παρουμε στα μετρα μας δλδ με 3 μυρια παιχτη ανετα με λιγοτερο απο μυριο συμβολαιο
- theodorsalonika
πω..κουραστηκα...διαβαζω διαβζω...περιμενω περιμενω...δηλαδη ρε γιωργακη πες κατι..η τουλαχιστον τηλεφωνα
Έχει πέσει σιγή παντού. Ανομβρία ή έρχεται καταιγίδα? Ρίξτε και στο meteo.gr καμιά ματιά, μπορεί να έρθει από εκεί η είδηση
- paokovios1974
Δηλαδή σκέτο pstn 2kbps/week
Στάλθηκε από το SM-T510 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-T510 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- invincible
Με Πέλκα τι θα γίνει ακούω ανανεώσεις αυτόν τίποτα και του χρόνου λήγει το συμβόλαιο του?
Ξέρει κανείς ?