Ε καλά είπε, ωρών, μόνο που δεν είπε πόσες θα είναι αυτές. Μπορεί καμιά χιλιάδα.Mitsospaoki4 έγραψε:Γιατί κ σήμερα στην forza ειπε ότι είναι θέμα ωρών
Ρε συ jibbie, αυτός ο loading που ακούγεται, τι παίκτης είναι?
Έχουμε στατς?
Ε καλά είπε, ωρών, μόνο που δεν είπε πόσες θα είναι αυτές. Μπορεί καμιά χιλιάδα.Mitsospaoki4 έγραψε:Γιατί κ σήμερα στην forza ειπε ότι είναι θέμα ωρών
Να βγει να πει τι? Οτι το πλανο εγινε αεροπλανο?rainmaker έγραψε:Με εκείνη τη "συνέντευξη τύπου" / παρουσίαση / βλογκ του Ρεμπε τι έγινε ρε μάγκες;
Κάηκε η κόπια;
Bono. έγραψε:Ε καλά είπε, ωρών, μόνο που δεν είπε πόσες θα είναι αυτές. Μπορεί καμιά χιλιάδα.Mitsospaoki4 έγραψε:Γιατί κ σήμερα στην forza ειπε ότι είναι θέμα ωρών
Ρε συ jibbie, αυτός ο loading που ακούγεται, τι παίκτης είναι?
Έχουμε στατς?
Μπαλαδόφατσά μου ο Κρέσπο δεν βλέπεται τώρα στην αρχή, λογικό βέβαια γιατί προέρχεται και αποχή. Ο Βαρέλα είναι ο καλύτερός σου αμυντικός και εσύ κομπλεξικός που δεν το βλέπεις.Мир έγραψε:Ο βαρέλα είναι τραγικός φέτος από φυσική κατάσταση, όλες οι κεφαλιές είναι ριμπαουντ του αντιπάλου και οι πάσες του στους συμπαίκτες φεύγουν με μέση ταχύτητα 200χλμ, κάνεις κοντρόλ με δική σου ευθύνη.paokovios1974 έγραψε:Να σας πω ένα μυστικό, και δεξί μπακ να είχαμε τον κρεσπο θα έβαζε.
Ο Μιχάϊ δεν μπορεί.
Ο Ιννογκασον ένα μεγάλο ερωτηματικό αν θα ανταπεξέλθει.
Θα κάψουμε και Μιχαϊλίδη στο τέλος.
Ο Κρέσπο πρέπει να παίζει στην 3άδαα αφου γύρισε καλά.
Πόσα ματς θα παίξουμε με ομάδες που πάμε για φουλ άμυνα στο πρωτάθλημα για να έχουμε στόπερ για δ.μπακ;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Υποτίθεται είχε ήδη μιλήσει και είχε μαγνητοσκοπηθεί. Επεξεργασία του βίντεο έκαναν.Gospi έγραψε:Να βγει να πει τι? Οτι το πλανο εγινε αεροπλανο?rainmaker έγραψε:Με εκείνη τη "συνέντευξη τύπου" / παρουσίαση / βλογκ του Ρεμπε τι έγινε ρε μάγκες;
Κάηκε η κόπια;
ή οτι θα αλλαξουμε πλανο αναλογα με το τι θα γινει με κρασνονταρ?
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καταραμενε πετρωτε.rainmaker έγραψε:Ρε συ Μπάρλοου απ' το 92 σε πάω μη μου τα χαλάς τώρα.
Αυτή την πληροφορία την έχει μέχρι και ο πετρωτος