Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
joshua

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II

Δημοσίευση από joshua »

Ρε παιδια τα πραγματα ειναι απλα και εχει γραφτει πολλακις.Ε δεν πολυπιστευαν οτι θα περασουμε την Μπενφικα και δεν τους αδικω.Δεν συμφωνεις να πουλησεις τον Ακπομ μερες πριν το παιχνιδι με τους πορτογαλους,χωρις να εχεις υπογραψει φορ,αν πιστευεις οτι θα εχεις παιχνιδι μετα απο 1 εβδομαδα και τωρα τρεχουν...Εχει φορτωθει τεραστιο βαρος ο Ρεμπε στις πλατες του.Προσπαθει να κλεισει τρυπες χρονων, χωρις να ειμαι και σιγουρος οτι παθογενειες, ειδικα οσον αφορα τις μεταγραφες εχουν εκλειψει.Θεωρω πολυ πιθανο να εχει γινει μια στροφη απο τη πολιτικη που σκορπουσαμε λεφτα χωρις κανενα μετρο αριστερα και δεξια στο καιγομαστε για παικτη μας ζητανε 3 και εμεις αρνουμαστε και επιμενουμε στα 2,9 με ρισκο να μην προλαβουμε.
Άβαταρ μέλους
Bono.

Δημοσίευση από Bono. »

Με κείνο το έρμο το loading τι γίνεται? Τσιμέντο φορτώνει και άργησε τόσο?
pk77

Δημοσίευση από pk77 »

JohnDag έγραψε:
pk77 έγραψε:Νομίζω ότι πείστηκα και ανακαλώ αυτό που έγραψα. Για την καταντια φετος, αλλά και τα τελευταία χρόνια, είναι ολοφάνερο οτι φταίει ο Ιβαν και η συμμορία του.
Δυστυχώς ήδη και η φετινή χρονιά έχει καεί.
Όταν θες να κάνεις συζήτηση καλό είναι να ανταπαντάς με επιχειρήματα, τουλάχιστον σε αυτούς που επιχειρηματολογούν και μπαίνουν στον κόπο να σου απαντήσουν σοβαρά.

Αλλά εσύ διάλεξες το εύκολο δρόμο των γενικεύσεων και της ειρωνείας.

Καλή συνέχεια λοιπόν.

Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν απαντούσα σε εσένα, που οντως είχε τα επιχειρήματα σου, με τα οποία διαφωνώ. Ζητώ συγνώμη , οποτε αν το παρεξήγησες.
Μπορεί να συνεχίσουμε για ώρες και πάλι να διαφωνούμε.
Λιγο νωρίτερα γραφει καποιος φίλος για 3 μεταγραφές των 3εκ για να παμε στα προκριματικά.
Συγνώμη αλλά τόσα δεν κόστισαν εσίτι, σβιντε και αουγκοστο;
Εκτός απο το γενικό κλίμα, η ομάδα καλώς ή κακώς πληρώνει και σπατάλες προηγούμενων ετών και δεν νομίζω ότι το ΦΦΠ είναιι απλά η δικαιολογία.
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

χαχαχαχαχα ακομα loadάρει
tzoker

Δημοσίευση από tzoker »

Ας βγει ο Γιώργος να πει ότι αποφασίσαμε να ακολουθήσουμε τη τακτική Μελισσανιδη όταν βγήκε η κουλα τσαμπιονς λιγκ, κ ο Φερειρα είναι ο Μαρίνος του ΠΑΟΚ να τελειωνουμε.

Κάθεται ο κόσμος κ μαλώνει, νευριάζει, αγχώνεται.
tsalis

Δημοσίευση από tsalis »

Επειδή γράφτηκε σε κάποια προηγούμενη σελίδα λανθασμένο ποσό, τον Πρίγιοβιτς τον είχαμε αγοράσει με 2,9 εκ. ευρώ.
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

tzoker έγραψε:Ας βγει ο Γιώργος να πει ότι αποφασίσαμε να ακολουθήσουμε τη τακτική Μελισσανιδη όταν βγήκε η κουλα τσαμπιονς λιγκ, κ ο Φερειρα είναι ο Μαρίνος του ΠΑΟΚ να τελειωνουμε.

Μήπως βιάζεσαι; Μήπως ο ΠΑΟΚ δεν έχει παντελονιάσει ακόμη 25 μυρρια;; Χωρίς την εξασφάλιση των ομίλων εμείς βγάλαμε τον Ιβάν ότι δεν τα χώνει. Ποιον; Αυτόν που έχει δώσει σε μεταγραφές περισσότερα από κάθε άλλον! Υπομονή και στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

pk77 έγραψε:
JohnDag έγραψε:
pk77 έγραψε:Νομίζω ότι πείστηκα και ανακαλώ αυτό που έγραψα. Για την καταντια φετος, αλλά και τα τελευταία χρόνια, είναι ολοφάνερο οτι φταίει ο Ιβαν και η συμμορία του.
Δυστυχώς ήδη και η φετινή χρονιά έχει καεί.
Όταν θες να κάνεις συζήτηση καλό είναι να ανταπαντάς με επιχειρήματα, τουλάχιστον σε αυτούς που επιχειρηματολογούν και μπαίνουν στον κόπο να σου απαντήσουν σοβαρά.

Αλλά εσύ διάλεξες το εύκολο δρόμο των γενικεύσεων και της ειρωνείας.

Καλή συνέχεια λοιπόν.

Δεν απαντούσα σε εσένα, που οντως είχε τα επιχειρήματα σου, με τα οποία διαφωνώ. Ζητώ συγνώμη , οποτε αν το παρεξήγησες.
Μπορεί να συνεχίσουμε για ώρες και πάλι να διαφωνούμε.
Λιγο νωρίτερα γραφει καποιος φίλος για 3 μεταγραφές των 3εκ για να παμε στα προκριματικά.
Συγνώμη αλλά τόσα δεν κόστισαν εσίτι, σβιντε και αουγκοστο;
Εκτός απο το γενικό κλίμα, η ομάδα καλώς ή κακώς πληρώνει και σπατάλες προηγούμενων ετών και δεν νομίζω ότι το ΦΦΠ είναιι απλά η δικαιολογία.
Fair enough, συμφωνούμε ότι διαφωνούμε πάντα με σεβασμό στην αποψη του άλλου.

Όλοι ΠΑΟΚ είμαστε, καλό να μην κάνουμε διαχωρισμούς και να βγάζουμε τα ΠΑΟΚομετρα.

pk77

Δημοσίευση από pk77 »

Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:
tzoker έγραψε:Ας βγει ο Γιώργος να πει ότι αποφασίσαμε να ακολουθήσουμε τη τακτική Μελισσανιδη όταν βγήκε η κουλα τσαμπιονς λιγκ, κ ο Φερειρα είναι ο Μαρίνος του ΠΑΟΚ να τελειωνουμε.

Μήπως βιάζεσαι; Μήπως ο ΠΑΟΚ δεν έχει παντελονιάσει ακόμη 25 μυρρια;; Χωρίς την εξασφάλιση των ομίλων εμείς βγάλαμε τον Ιβάν ότι δεν τα χώνει. Ποιον; Αυτόν που έχει δώσει σε μεταγραφές περισσότερα από κάθε άλλον! Υπομονή και στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό
Ελα ντε, αυτό λέω τόσο ώρα και έπεσαν να με φανε.
Θεωρω αδιανοητο να υπάρχει παοκτσης που αμφισβητει αυτά που εχει κάνει ο Σαββίδης ( τις προθέσεις του ή γιατί τα κάνει ή πως θα φυγει ειναι άλλο θεμα).
icue

Δημοσίευση από icue »

Ο κοσμος οτι και να γινει θα νευριαζει, θα μαλωνει και θα αγχωνεται.
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:

Κανεις δεν λεει ρε παιδια οτι δεν τα χωνει
Ολοι ξερουμε οτι η χρονια φετος ειναι δυσκολη και οτι πρωτος στοχος ειναι να μπεις ομιλους και να εχεις εσοδα πραγμα που ομως καταφεραμε. Πλεον παμε για το μεγαλο ονειρο που θα σβησει ολα τα λαθη του παρελθοντος.

Αυτο που δεν κανει η ΠΑΕ ειναι να επικοινωνει σωστα.
Σε ενδεχομενο αποκλεισμο απο την κρασνονταρ, μια ομαδα με τριπλασιο μπατζετ απο εσενα, ολοι θα κραζουν παικτες και προπονητη οι οποιοι με τεραστιο αγωνα σε εφτασαν μεχρι εδω!!

Επισης ειναι κριμα να ριχνεις στα βαθια κουτσια και βρακα χωρις κανενα πλανο, γιατι απλα ΔΕΝ εχεις αλλες λυσεις.. Ναι ολοι συμφωνουμε στην νεα οικονομικη πολιτικη αλλα βρε αδερφε ουτε ο πανιωνιος εχει ξεμεινει με ενα επαγγελματικο φορ και μηδεν δεξια μπακ..
tzoker

Δημοσίευση από tzoker »

Είναι πολύ συγκεκριμένο αυτό που έγραψα.
Μιλάω για την αντίστοιχη περίοδο κ το αντίστοιχο σημείο. Πριν τους αγώνες για τα προκριματικά.

Αν περάσουμε βλέπουμε τη διαχείριση. Για το σημείο που είμαστε μιλάνε οι πράξεις. Δεν λέω αν εινσι σωστό λάθος.

Εγώ με τον Ιβάν ειμσι σε ότι απόφαση πάρει. Ούτε Φερειρα ούτε Βιερινια ούτε Ματος. Δεν υπάρχουν αυτοί μπροστά στον πρόεδρο, που αν δεν υπήρχε δεν θα ήσουν ποτέ αυτό είσαι σήμερα.

Απλά πρέπει να ξεκαθαρίσει στο κόσμο κάποια πράγματα
Μόνο κακο κάνει στην ομάδα αυτή η κατάσταση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tzoker την Σάβ 19 Σεπ 2020, 14:19, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ζητώ εκ των προτέρων συγγνώμη αν κάποιοι θιχτούν, ΑΛΛΑ:

1) Αυτό που έχετε φτιάξει έναν φανταστικό Ακπομ στο μυαλό σας και βάσει αυτού του φοβερού και τρομερού πήχυ πρέπει να κινηθούμε για φορ, με ξεπερνά. Ενας μέτριος επιθετικός είναι ο Ακπομ με κάποια όντως καλά στοιχεία και κάποια (ΓΙΑ ΜΕΝΑ περισσότερα) αρνητικά. Αμα του ταιριάξει το νέο πρωτάθλημα, το στυλ της ομάδας και δουλέψει καλά, ίσως βελτιωθεί. Για παίκτη που ουσιαστικά δεν ήθελε να μείνει γιατί πιστεύει οτι του αξίζει η Πρεμιερ Λιγκ, ο Ακπομ ήταν μετριότατος.

2) Αυτό που έχετε αποφασίσει οτι ο Σφιντέρσκι είναι ΑΘΛΙΟΣ παίκτης, επισης το βρίσκω εντελώς άσχετο με την πραγματικότητα. ΝΑΙ, στάσιμος έχει μείνει και περνά πολύ κακή περίοδο, αλλά κυρίως το νέο σύστημα είναι που τον ακυρώνει. Μια χαρά ελπιδοφόρος παίκτης είναι.

3) Το πιο σωστό το έγραψε ο Τζοσουα νομίζω κάποιες σελίδες πριν. Το παράξενο για Τσολάκ δεν είναι που ζητά 3,5 η ομάδα του. Αλλά που μας σοκάρει εμάς. Και η χώρα προέλευσης και η θέση και τα στατιστικά του, μια χαρά τιμή δείχνουν πως είναι τα 3,5. Ας κάνουμε καλό σκαουτινγκ για να ξέρουμε αν μας κάνει ο παίκτης ή οχι.

Και κυρίως να είναι σίγουρος ο φωστήρας του πάγκου μας οτι ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΤΡΟΦΟΔΟΤΗΣΕΙ.
pk77

Δημοσίευση από pk77 »

tzoker έγραψε:Είναι πολύ συγκεκριμένο αυτό που έγραψα.
Μιλάω για την αντίστοιχη περίοδο κ το αντίστοιχο σημείο. Πριν τους αγώνες για τα προκριματικά.

Αν περάσουμε βλέπουμε τη διαχείριση. Για το σημείο που είμαστε μιλάνε οι πράξεις. Δεν λέω αν εινσι σωστό λάθος. Εγώ με τον Ιβάν ειμσι σε ότι απόφαση πάρει.
Απλά πρέπει να ξεκαθαρίσει στο κόσμο κάποια πράγματα.
Μόνο κακο κάνει στην ομάδα αυτή η κατάσταση.
Ποτε το έκανε αυτό όλα τα χρόνια που είναι στην ομάδα;
Καλώς ή κακώς αυτή ειναι η επικοινωνιακή πολιτική που ( δεν ) έχουμε.
Κατά τ αλλα όλα αυτά τα χρόνια μιλάνε οι πράξεις του νομίζω.
Τό ΄ότι γκρινιάζουμε και μαλώνουμε εδώ μέσα δεν νομίζω ότι είναι κάτι που αφορά και κάνει κακό στην ομάδα.
Οι ομιλοι έτσι και αλλίως ειναι πολυ δυκολη υποθεση ρεαλιστικά και δεν εξαρτώνται απο μεταγραφές ( που εκ των πραγμάτων δεν μπορούν να αφορούν οικονομική υπέρβαση της δεδομενη χρονικη στιγμή)
Βιαζόμαστε, είναι αρχή της χρονιας , που μάλιστα έχει ξεκινησει και καλά
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Ο Γιώργης πάντως έγραψε σε ένα σχολιο για τον επιθετικό ότι έχουμε sports director (Rebbe), κι ότι δεν είναι ο ίδιος υπεύθυνος στην ουσία να απαντήσει περί αυτού.
Άρα παιδιά ας μη ρίχνουμε ευθύνες όπου να ναι.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”