Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
boogeyman77
Επικοινωνία:

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II

Δημοσίευση από boogeyman77 »

paokpantou έγραψε:Αυτός ο Τσολακ τι λέει? Καλός είναι?
Δεν ξέρω τι είναι αλλά τα λεφτά που ακούγονται μου φαίνονται υπερβολικά για έναν παγκοσμίως άγνωστο 27χρονο παίκτη.Να ήταν 22 να το συζητήσουμε....Τέσπα ο Rebbe κάτι παραπάνω θα ξέρει.
Άβαταρ μέλους
Demon4

Δημοσίευση από Demon4 »

Πολλοί λένε ότι δεν είχε μεταγραφικό πλάνο η ομάδα... Εγώ πιστεύω ότι είχε αλλά την χάλασαν οι 2 προκρίσεις. Και η Μπενφικα είχε και τώρα τα 100+millions θα παίξουν με την Kolos. Μπορούμε να πάρουμε 3 παίκτες επίπεδου CL τώρα πριν τα ματς με τους Ρώσους; Εγώ λέω όχι. Δεν μας παίρνει να κάνουμε λάθος. Από την άλλη αν περάσουμε χρειαζόμαστε 3 τέτοιους παίκτες. Αν περάσουμε πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί. Δεν έχει νόημα να πάμε και να κάνουμε 6 εύκολες ήττες. Έτσι και αλλιώς όποιον και να παίρναμε αυτή τη εβδομάδα το πολύ να έπαιζε στον επαναληπτικό.
pk77

Δημοσίευση από pk77 »

Την γκρίνια σχολιάζω, η οποία δεν συνάδει το ξεκίνημα της σεζον.
Προσπερνάω το γεγονός ότι είμαστε στα μέσα ακόμη μια τρομακτικά ιδιαίτερης μεταγραφικής περιόδου για να συμπληρώσω απλά ότι δεξι μπακ έχουμε αλλά τραυματίστηκε ( προέκυψε ή προϋπήρχε και το "θέμα" με Μάτος, συν ότι μπορεί να καλύψει και ο Κρέσπο), χαφ περιμένουμε δύο να γυρισουν απο τραυματισμό ( αουγκούστο σύντομα και Μίσιτς με τις ευχές μας) και προφανώς η ομάδα αναζητάει επιθετικό. Σφιντέρσκι μάλλον θέλει ψυχολόγο και απο ότι φαινεται ο Τσουμπα ζήτησε να φύγει .
Αν νομίζουμε ότι η ( καθε) ομάδα μπορει να φορτώνει συνέχεια το ρόστερ της αλόγιστα, τότε πάω πάσο.
Για να το κλείσω η γκρίνια ειναι τρομακτικά μεγάλη και πολύ πρώιμη
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

Νομίζω δεν θα δούμε κίνηση μέχρι την Τρίτη το βράδυ, αν είμαστε σε σκορ πρόκρισης αλλάζει το πλάνο, τα σκάνε για Πόνσε ή όποιον άλλον έχει ο Ρέμπε.
Αν φάμε καμιά 3-4αρα τότε θα έρθουν αυτοί του Πόρκυ και ο Τσόλακ
Jack_riper

Δημοσίευση από Jack_riper »

mbison έγραψε:Πριν από λίγο στο libero fm ακουσα στι τελείωμα της είδησης για Πονσε οτι η Σπαρτακ ζητα 5,5 εκ. Μακάρι να ενδιαφερομαστε. Ιβαν δωστα κ αμα λάχει τον ξαναπουλας μετά. Τον Τσολακ δεν μπορείς να τον πουλησεις μετά
Γιατι δεν μπορεις να τον πουλησεις?περιπτωση πριγιο ειναι με πολυ καλυτερα νουμερα κιολας
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Φαντασιωνόμαστε το μέλλον και ποιόν θα μπορούμε να πουλήσουμε και ποιον όχι? όταν ψαχνόμαστε να βρούμε λύση άμεσα, γιατί απλά δεν υπάρχει παρόν?
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Γκρίνια και μεγάλη ομάδα είναι 2 έννοιες συνυφασμένες, πότε θα το πάρετε χαμπαρι κάποιοι;

Και στο λέει ανθρωπος που δεν ανήκει στους γκρινιάρηδες, περα από το γεγονός ότι πάντα εκφράζω τις ανησυχίες μου.

Δεν υπάρχει καμια μεγάλη ομάδα στον πλανήτη, ομάδα πρωταθλητισμου και στόχων που να μην έχει γκρίνια.

Υψηλοί οι στόχοι, υψηλές και οι απαιτήσεις. Έτσι πάει.

Πρόσεξε, δεν λέω ότι είναι σωστό αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα και συνάδει με την φύση του ανθρώπου.

Οποιος έχει αμφιβολίες περί τουτου ας κάνει μια βόλτα στα φόρουμ κορυφαίων ευρωπαϊκών ομάδων και τα ξαναλέμε.

Και για να μείνουμε ον τοπικ.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει αλογιστο φόρτωμα, υπάρχει πολύ έντονο ξεφόρτωμα.

Ε, πρέπει πλέον να φορτώσεις και λιγο. Τα κενά στο ροστερ βγάζουν ματια τι να κάνουμε;

Και πλέον έχεις και γεμάτα ταμεία, δεν υπάρχει δικαιολογία.

Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος JohnDag την Σάβ 19 Σεπ 2020, 13:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
paokpantou

Δημοσίευση από paokpantou »

Μέγα λάθος ή πώληση Ακπομ τώρα..
Παίξε με τους Ρώσους και μετά σε δίνω φίλε. Τωρα τρέχουν να δουν ποιος και τι και αν..
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

ναι... υπήρχε πλάνο και το χάλασαν οι προκρίσεις...
σα να λέμε ότι είχα κλείσει ραντεβού με την κυρά φρόσω την περιπτερού, αλλά μου το χάλασε η στικούδη γιατί μου στειλε κι αυτή

μάγκες, γιατί να υπάρχει το ερώτημα αν θα καλύψεις τα κενά πριν ή μετά την κράσνονταρ?

καλύπτεις τα ΚΕΝΑ άμεσα, τώρα, χθες, ιδανικά πριν μια εβδομάδα ώστε να έπαιζαν με τους ρώσους, και ΑΑΑΑΝ σου κάτσει η πρόκριση, παίρνεις κι άλλον παίχτη (φορ για παράδειγμα, και δίνεις κάπου τον σφιντέρσκι πχ), με τόσα λεφτά που θα έρθουν
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Ανεφερα μεταπωλητικη αξια για να μετριασω τα +2 εκ που απαιτούνται για την αγορά του.
Ο Πονσε μπορεί να βρει την αποστολή απ ευθείας στη Ρωσία. Ας κλείσει κ Δευτέρα ξημερώματα
Άβαταρ μέλους
theodorsalonika

Δημοσίευση από theodorsalonika »

εγω δεν θελω να εχει μεταπωλητικη αξια ο παικτης...θελω να ερθει να παιξει 5 χρονια στον ΠΑΟΚ ..ΝΑ ΝΑΙ ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ..

λεφτα υπαρχουν :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εχουν αποχωρησει Βερνμπλουμ,Στοχ,Βιερινια,Μαουριτσιο,Λαμπρου,εχουν πουληθει Λημνιος,Ακπομ,κατεβαινουμε με αποστολες που συμμετεχουν 4-5 18χρονα,η τυχη μας βοηθησε για πρωτη φορα και εχουμε βρεθει ενα βημα απο την μεγαλυτερη ευρωπαικη επιτυχια της ιστοριας μας και καποιοι γραφουν πως δεν αντεχουν να γκρινιαζουμε για την αναγκη αμεσης ενισχυσης γιατι δεν μπορουμε να φορτωνομαστε συμβολαια...Επιπλεον αυτοι ειναι ΠΑΟΚ και εμεις δεν ειμαστε...
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

joshua έγραψε:Εχουν αποχωρησει Βερνμπλουμ,Στοχ,Βιερινια,Μαουριτσιο,Λαμπρου,εχουν πουληθει Λημνιος,Ακπομ,κατεβαινουμε με αποστολες που συμμετεχουν 4-5 18χρονα,η τυχη μας βοηθησε για πρωτη φορα και εχουμε βρεθει ενα βημα απο την μεγαλυτερη ευρωπαικη επιτυχια της ιστοριας μας και καποιοι γραφουν πως δεν αντεχουν να γκρινιαζουμε για την αναγκη αμεσης ενισχυσης γιατι δεν μπορουμε να φορτωνομαστε συμβολαια...Επιπλεον αυτοι ειναι ΠΑΟΚ και εμεις δεν ειμαστε...
μην ψαχνεις λογικη αδερφε.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Πλάνα και αεροπλάνα
Ομάδα που ανανεώνει τον ουάρντα για να κάνει dolce vita... Μην τυχόν και σου τον κλέψει κανένας ρούλης :lol: και από την άλλη πουλάει τρεις μέρες πριν την Μπενφίκα τον τσούμπα... Όχι πλάνο δεν έχει, μαύρα μεσάνυχτα έχει.
Μία τα δελτία, μία αυτό... Σε λίγο θα αρχίσω να πιστεύω ότι δεν θέλουνε να μπούνε champions league
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

JohnDag έγραψε:Γκρίνια και μεγάλη ομάδα είναι 2 έννοιες συνυφασμένες, πότε θα το πάρετε χαμπαρι κάποιοι;

Και στο λέει ανθρωπος που δεν ανήκει στους γκρινιάρηδες, περα από το γεγονός ότι πάντα εκφράζω τις ανησυχίες μου.

Δεν υπάρχει καμια μεγάλη ομάδα στον πλανήτη, ομάδα πρωταθλητισμου και στόχων που να μην έχει γκρίνια.

Υψηλοί οι στόχοι, υψηλές και οι απαιτήσεις. Έτσι πάει.

Οποιος έχει αμφιβολίες περί τουτου ας κάνει μια βόλτα στα φόρουμ κορυφαίων ευρωπαϊκών ομάδων και τα ξαναλέμε.
πάντως στην ομάδα του χωριού μου δεν εχει γκρινα. τρωμε 3μπαλα και φευγουμε με χαμογελο. οποτε γτ να μην γινει και στον ΠΑΟΚ;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”