Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
Στο μυαλο μου εισαι... [GRINNING FACE WITH SMILING EYES]
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η Ρομα πούλησε τον Τζέκο στη Γιουβεντους πριν λίγες μερες κ παίζει στους ομίλους του EULAye4 έγραψε:Σχετικά με τις ελλείψεις της ομάδας. Κάνω τώρα ανάγνωση στοιχηματικού ρεπορτάζ με αναφορές στα νέα των ομάδων και βρίσκω τουλάχιστον δύο σοβαρές περιπτώσεις που -επίσης- ακόμη είναι σε αναζήτηση πρώτης επιλογής σέντερ φορ. Η Ρόμα και η Στουργάρδη. Και η ανάγνωση συνεχίζεται... Μετά λέμε κι εμείς για τα δικά μας
Επίσης το πρωτάθλημα τους ξεκινάει σημερα
- trelopaoki444
makispaspartou έγραψε:Ειλικρινά ρε φίλε το πρόβλημα είναι ο Βαρέλα που νομίζεις ότι δεν προωθεί το παιχνίδι? Γιατί παίζουμε παιχνίδι με χτίσιμο από την άμυνα στους μέσους ή παίζουμε άμεσο παιχνίδι με βαθιές μπαλιές και κινήσεις επιθετικών στο χώρο?trelopaoki444 έγραψε:Το λεω απο την ωρα που τραυματιστηκε ο Κρεσπο περσι. Ηταν κ ειναι ο πιο σημαντικος μας παιχτης. Ειναι ο μοναδικος μας μπακ (εξαιρεση ο Μιχαηλιδης αλλα ακομα ειναι απειρος) που ξερει να βγαζει τη μπαλα απο την αμυνα. Απο τοτε που τραυματιστηκε κατερρευσε το πλανο του Αμπελ. Οποιος δεν το καταλαβαινει ας ξαναδει το σημερινο ματς κ ποσο δυσκολευεται ο Βαρελα να προωθησει τη μπαλα στα χαφ. Υπηρχαν στιγμες που εκλειναν τις επιλογες του δεξια κ αριστερα, του αφηναν το χωρο μπροστα του ελευθερο κ αντι να προωθηθει μονος με τη μπαλα εκανε γιομα.
ΥΓ Δε μπορω να κατανοησω τις ενστασεις μερικων για τον Τσολακ. Θα θυμισω μονο (και οποιος δε θυμαται ας γυρισει πισω στο παρον τοπικ) τις αντιστοιχες για τον Πουκι...
Το προβλημα μας ειναι ακριβως αυτο αδερφε. Οταν δεν εχεις τροπο να αναπτυχθεις αρχιζεις τις μεγαλες μεταβιβασεις.
Περσι στο πρωτο μισο του πρωταθληματος μια χαρα βγαζαμε τη μπαλα απο την αμυνα μας κ ο Γιαννουλης απο αριστερα εκανε τρομερη σεζον. Απ τη μερα που τραυματιστηκε ο Κρεσπο πονεσανε τα ματια μας.
ΧΑΦ, ΦΟΡ, ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ, ΜΕΣΟΕΠΙΘΕΤΙΚΟ
Αιντε φερτε φορ φτανει ποια με την καθυστερηση απο 11 Σεμπτ εχετε δωσει τον Ακπομ ακομα να ερθει φορ
Ρε παίδες κάνα τεχνικο υπολογιστών δεν έχουμε να στείλουμε στον Γιωργη να του φτιάξει τον υπολογιστή που απ'οτι φαίνεται κολλησε στο loading?
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος JohnDag την Σάβ 19 Σεπ 2020, 12:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Οι ώρες κυλάνε επικυνδινα...Ποτε θα συμφωνήσει,ποτε θα έρθει,ποτε θα υπογράψει και θα περάσει ιατρικά,ποτε θα στείλει η ομάδα τα χαρτιά του...Ότι γίνει σε συμφωνία σήμερα.Τα πράγματα είναι δυστυχώς απλά. Οι ομάδες που μιλάμε ξέρουν ότι πρέπει να δηλώσουμε παίκτες σε 2 μέρες,όποτε δύσκολα θα πάνε αυτές λίγο κάτω εκτός και αν καίγονται όποτε η εμείς ανεβαίνουμε η κατεβαίνουνε όπως είμαστε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Σάβ 19 Σεπ 2020, 12:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Να δείτε που θα πουληθεί κι ο Γιαννούλης στο τέλος, και θα παρθούν 1-2 παίκτες ίσα να πουν ότι κάνανε κάτι.
Οι προκρίσεις δεν έκατσαν καλά σε κάποιους που θέλανε να ξεπουλήσουν ότι έχουμε και δεν έχουμε στο όνομα του FFP, το οποίο έχει καταντήσει κάτι σαν την 9/11: ένας αόρατος μπαμπούλας, χρήσιμος για να κάνουμε ότι γουστάρουμε.
Το πώς έφτασε η ομάδα από τον Οκτώβρη του 19' που είχε Μαουρίτσιο, Μάτος, Βιερίνια, Βερνμπλουμ, Πριγιοβιτς και αργότερα και Ολιβέιρα, στα φετινά χάλια να παίζουμε με Κουτσια, Νινουα και Βράκα γιατί δεν υπάρχουν αλλοι, ένας Ιβάν ξέρει.
Φέτος ακολουθούμε πορεία Μελησανιδη την χρονιά που μπήκε ομίλους τσουλου με τα ψέματα, σε συνδυασμό με αγωνιστικό πλάνο εφάμιλλο των μωρών του Δώνη.
In Tzolis we trust.
Οι προκρίσεις δεν έκατσαν καλά σε κάποιους που θέλανε να ξεπουλήσουν ότι έχουμε και δεν έχουμε στο όνομα του FFP, το οποίο έχει καταντήσει κάτι σαν την 9/11: ένας αόρατος μπαμπούλας, χρήσιμος για να κάνουμε ότι γουστάρουμε.
Το πώς έφτασε η ομάδα από τον Οκτώβρη του 19' που είχε Μαουρίτσιο, Μάτος, Βιερίνια, Βερνμπλουμ, Πριγιοβιτς και αργότερα και Ολιβέιρα, στα φετινά χάλια να παίζουμε με Κουτσια, Νινουα και Βράκα γιατί δεν υπάρχουν αλλοι, ένας Ιβάν ξέρει.
Φέτος ακολουθούμε πορεία Μελησανιδη την χρονιά που μπήκε ομίλους τσουλου με τα ψέματα, σε συνδυασμό με αγωνιστικό πλάνο εφάμιλλο των μωρών του Δώνη.
In Tzolis we trust.
Εν τω μεταξυ να πω κατι τωρα,πριν να βγει καμια μεταγραφη.
Αν τελικα σκασουν τπτ παιχταραδες (που το αποκλειω) για μενα θα συνεχιζει να ειναι αργα...
Τι εννοω, δεν θα κανω κωλοτουμπα αν προκυψουν παιχταραδες. Θεωρω πως η ομαδα ειχε αναγκη απο παιχτες εδω και καιρο, και πως οι οποιες προσθηκες θα επρεπε να ειναι ηδη εδω για να δεσουν με τους υπολοιπους.
Αρα ειτε ερθουν εργατες ειτε ερθουν παιχταρες, για μενα ειναι αργα.
Δεν θελω να σκεφτω καν το ενδεχομενο να μην ερθει κανενας...
Αν τελικα σκασουν τπτ παιχταραδες (που το αποκλειω) για μενα θα συνεχιζει να ειναι αργα...
Τι εννοω, δεν θα κανω κωλοτουμπα αν προκυψουν παιχταραδες. Θεωρω πως η ομαδα ειχε αναγκη απο παιχτες εδω και καιρο, και πως οι οποιες προσθηκες θα επρεπε να ειναι ηδη εδω για να δεσουν με τους υπολοιπους.
Γιατι να θελουν να ξεπουλησουν απλα? Και οχι για οικονομικους λογους?gika έγραψε:Να δείτε που θα πουληθεί κι ο Γιαννούλης στο τέλος, και θα παρθούν 1-2 παίκτες ίσα να πουν ότι κάνανε κάτι.
In Tzolis we trust.
Γιατι να τους ξενερωσε που καλυπτουν την τρυπα με τις προκρισεις?
- Mitsospaoki4
- Moderator
Υπομονή και λογικά σήμερα κάτι θα έχουμε..
Περιμένουμε τα loading του Γιώργη αφού :p
Πάντως χτες θυμήθηκα όλους αυτούς που ζητάνε απεγνωσμένα δεξί μπακ..
Το κενό είναι τεράστιο και εκεί πέρα..
Περιμένουμε τα loading του Γιώργη αφού :p
Πάντως χτες θυμήθηκα όλους αυτούς που ζητάνε απεγνωσμένα δεξί μπακ..
Το κενό είναι τεράστιο και εκεί πέρα..
Βασικά εδω που φτάσαμε είναι πλέον εξαιρετικά δύσκολο να ρθουνε παίχτες που να προλάβουν να δηλωθούν μέχρι αύριο βράδυ ώστε να είναι διαθέσιμοι τουλάχιστον για τον επαναληπτικό με την Κρασνονταρ.
Από και κει και πέρα δεν μπορώ να διανοηθώ ότι υπάρχει περίπτωση να μην ερθουνε 3-4 παίκτες μέχρι την λήξη της μεταγραφικής περιόδου.
Μετα θα μιλαμε για λευκή πετσέτα, ξεκάθαρα.
Από και κει και πέρα δεν μπορώ να διανοηθώ ότι υπάρχει περίπτωση να μην ερθουνε 3-4 παίκτες μέχρι την λήξη της μεταγραφικής περιόδου.
Μετα θα μιλαμε για λευκή πετσέτα, ξεκάθαρα.
-
Συμφωνω. Αυτο που εχει γινει με το δεξι μπακ και με τον φορ ειναι εγκληματικο πλεον. Η ομαδα επαιξε 3 παιχνιδια (ΑΕΛ, Μπενφικα, Ατρομητο) χωρις κανονικο δεξι μπακ και παει και για 4ο παιχνιδι την Τριτη. Και χωρις φορ χθες και λογικα την Τριτη σε ενα απο τα πιο σημαντικα παιχνιδια της ιστοριας μας. Να λεμε και τα καλα, αλλα εδω τα σκατωσαν δυστυχως. Τα εξασφαλισμενα εσοδα απο το Europa τα ξερουν απο τις 25/8. Το οτι ηθελε να φυγει/ηθελαν να πουλησουν τον Τσουμπα το ηξεραν εδω και πολυ καιρο. Το ιδιο οτι δεν υπολογιζεται και ο Ματος.Gospi έγραψε:Εν τω μεταξυ να πω κατι τωρα,πριν να βγει καμια μεταγραφη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ron-swanson την Σάβ 19 Σεπ 2020, 12:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- paok_athens_g4
Πωωωωω...τι μίρλα είναι αυτή εδώ μέσα ρε.....πολύ μιζέρια μιλάμε...
- GiorgosAtha
Ρε gika...
Τι σε νοιαζει με ποιους θα παιξουμε και ποιους θα πουλήσουμε αφού το πρωταθλημα το πήρε ο gay.
Έτσι δεν έγραψες χθες?
Του χρόνου πάλι...
Τι σε νοιαζει με ποιους θα παιξουμε και ποιους θα πουλήσουμε αφού το πρωταθλημα το πήρε ο gay.
Έτσι δεν έγραψες χθες?
Του χρόνου πάλι...