Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
- Mitsospaoki4
- Moderator
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
κοντα σε δεξί Μπακ λενε και η forza και ο Τοσκιτσης!
Joshua για σένα!!
Joshua για σένα!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seaman την Σάβ 19 Σεπ 2020, 11:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η κυρία Πρίγιοβιτς όμως πρέπει να είναι σε μεγάλη φόρμα...Bono. έγραψε:Τον Πρίλοβατς δεν ξέρωjohn4serres έγραψε:AN λεω ΑΝ μεινει ελευθερος ο Πρίλοβατς απο Αλ Ιτιχαντ και του πει ο Ρέμπε, κοιτα το ταβανι μας φέτος ειναι 800+ μπονους.. τρέχοντας θα ερθει ο Σέρβος, αν λες όμως για τον Πρίγιοβιτς, πρέπει να έχει κανά χρόνο που όχι μόνο δεν έχει ματς στα πόδια του αλλά κάνει διακοπές.
Και αν είναι να ετοιμαστεί σε κανά δίμηνο, ως βαρύ κορμί που είναι, ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω.

- bersekeros
Σύμφωνα με πληροφορίες του metrosport.gr, ο ΠΑΟΚ έστειλε επίσημη πρόταση ύψους 2,8 εκατ. ευρώ συν μπόνους και με 10% μεταπώληση και περίμενε την απάντηση του προέδρου της κροατικής ομάδας που ζητούσε περίπου 3 εκατομμύρια ευρώ.
Σχεδόν άσπρισε το πρόσωπό του, από τη λάμψη της μεγάλης χαράς του...
- Mitsospaoki4
- Moderator
Μα αυτοί δεν είπαν ότι συμφωνήσαμε 2 φορές;;;bersekeros έγραψε:Σύμφωνα με πληροφορίες του metrosport.gr, ο ΠΑΟΚ έστειλε επίσημη πρόταση ύψους 2,8 εκατ. ευρώ συν μπόνους και με 10% μεταπώληση και περίμενε την απάντηση του προέδρου της κροατικής ομάδας που ζητούσε περίπου 3 εκατομμύρια ευρώ.
Πόσο ξεφτυλα αυτή η φυλλάδα..
Ο Γιόβετιτς, πώς προέκυψε; Τον ξέρω φυσικά τον παίκτη από το νησί, αλλά κάπου έχασα τα ίχνη του.
- john4serres
Σχετικά με τις ελλείψεις της ομάδας. Κάνω τώρα ανάγνωση στοιχηματικού ρεπορτάζ με αναφορές στα νέα των ομάδων και βρίσκω τουλάχιστον δύο σοβαρές περιπτώσεις που -επίσης- ακόμη είναι σε αναζήτηση πρώτης επιλογής σέντερ φορ. Η Ρόμα και η Στουργάρδη. Και η ανάγνωση συνεχίζεται... Μετά λέμε κι εμείς για τα δικά μας
Aye4 κάνε μια βόλτα από το ινσταγκραμ του και δες τί ανέβασε.
Αν αυτός ο παίχτης ήθελε να φύγει από εδω τότε είμαστε για το ανάθεμα όλοι μας.. καμιά σχέση.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν αυτός ο παίχτης ήθελε να φύγει από εδω τότε είμαστε για το ανάθεμα όλοι μας.. καμιά σχέση.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- invincible
Και να πάρουμε δεξί μπακ και φορ είναι δυνατόν να μπει να παίξει την Τρίτη... Η Κρασνονταρ είναι πολύ επιθετική ομάδα παίζει πολύ ψηλά φουλ επίθεση. Θα πάμε με Κρεσπο δεξί μπακ και Τζόλη επιθετικό και θα την παίξουμε στην πλάτη. Αντεπιθέσεις κόντρα απευθείας μπαλιές στην πλάτη και άμυνα και άγιος ο θεός.
-
Μηπως να ανοιξει ενα τοπικ "πωλησεις καλοκαιρι 2020-το μεγαλο παζαρι"?
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk