Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
seaman

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II

Δημοσίευση από seaman »

joshua έγραψε:Να κανω και ενα ερωτημα που λιγοι ακουμπουν? Ολοι μιλουν για την μονη πληρη γραμμη αυτη των στοπερ και εγω αναρωτιεμαι και θελω απαντησεις.Εχουν τα στοπερ μας χαρακτηριστικα τριαδας? Εγω πλην του Μιχαιλιδη δεν βλεπω αλλο.
Κόβει το μάτι σου καλά.
Χτες ήταν εξοργιστικός ο τρόπος, που καθυστερούσε η ανάπτυξη του παιχνιδιού μας όταν έφτανε η μπάλα στο κέντρο της τριάδας. Οι δε πάσες στη μεταφορά της μπάλας μεταξύ των μελών τις τριάδας δεν έχουν καμία ένταση προκειμένου να μην εκτεθούν στα κοντρόλ. Έτσι, τα γνωστά "12 δευτερόλεπτα" είναι άπιαστο όνειρο.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

joshua έγραψε:Παντως δεν εχω καταλαβει γιατι δεν αρεσει ο Τσολακ σε πολλα παιδια.Δεν εχω δει ολοκληρο παιχνιδι αλλα απο βιντεακια μοιαζει να εχει καλα τελειωματα,καλο κεφαλι,ειναι δυνατος και γρηγορος για το υψος του.Πραγματικα θελω παιδια να μου δικαιολογησουν την αρνηση τους.
Γιατι υστερεί σε ντριπλα, κοντρόλ (χειρισμό της μπαλας) κ ταχύτητα εναντι του Ακπομ.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

invincible έγραψε:Για εμένα πρέπει να πουληθεί και ο Σφιντεφσκι τώρα ή να δοθεί κάπου δανεικός . Ο ΠΑΟΚ θέλει δύο ισάξια φορ με διαφορετικά χαρακτηριστικά.
Συμφωνω 100%
Δανεικος στην Ευρωπη σε ομαδα που δεχεται να πληρωσει τουλαχιστον το 50% του συμβολαιο του.

Πρεπει να φερουμε 2 ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥΣ μπροστα, ας ειναι ο Τσόλακ ο ενας.
3ος φορ μπορει ο Κούτσιας, τον εμπιστευονται.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Εσύ που είδες ότι υστερεί σε όλα αυτά ρε συ mbison;
Είσαι και κατηγορηματικός κιόλας, δεν αφήνεις καμία αμφιβολία.
Άβαταρ μέλους
Tupac

Δημοσίευση από Tupac »

Εδώ που έφτασες δυστυχώς και ο χρόνος να στενεύει θα πληρώσεις και το κάτι τις παραπάνω....
Demir

Δημοσίευση από Demir »

mbison έγραψε:
joshua έγραψε:Παντως δεν εχω καταλαβει γιατι δεν αρεσει ο Τσολακ σε πολλα παιδια.Δεν εχω δει ολοκληρο παιχνιδι αλλα απο βιντεακια μοιαζει να εχει καλα τελειωματα,καλο κεφαλι,ειναι δυνατος και γρηγορος για το υψος του.Πραγματικα θελω παιδια να μου δικαιολογησουν την αρνηση τους.
Γιατι υστερεί σε ντριπλα, κοντρόλ (χειρισμό της μπαλας) κ ταχύτητα εναντι του Ακπομ.
Sorry αλλά εκτός από ταχύτητα στα αλλά υπέρτερει δραματικά...
Άβαταρ μέλους
Bono.

Δημοσίευση από Bono. »

seaman έγραψε:Ακόμα και αν ήθελε να ανανεώσει ο Άκπομ, αυτό δεν θα γινόταν σε καμία περίπτωση με λιγότερα χρήματα (εύκολα βρίσκει περισσότερα αλλού), αλλά με περισσότερα, γεγονός που καθιστά αμφίβολο αν θα μπορούσαμε να ανταποκριθούμε (άσε που δεν θέλουμε) σε τέτοιας τάξης μεγέθους συμβόλαιο.
Έχει γραφεί κατά κόρον αυτό αλλά πιστεύω ότι είναι λίγο μύθος.
Δεν μπορώ να φανταστώ ότι μία ομάδα middle class της Championship όπως η Μίντλεσπρο του έδωσε τόσο παραπάνω χρήματα, που έτρεξε να υπογράψει εκεί.
Με αυτό σαν σκέψη, το γεγονός ότι παράτησε (τρέχοντας) στη μέση μία προσπάθεια εισόδου σε ομίλους ΤσουΛου με προφανή οφέλη και για τον ίδιο, για ένα συμβόλαιο πάνω κάτω σε ότι έπαιρνε από μας, μήπως θα έπρεπε να μας προβληματίσει λίγο?
icue

Δημοσίευση από icue »

obanebane έγραψε:Εντάξει από το πρωτάθλημα της Κροατίας έχουν βγει εκατοντάδες ποδοσφαιριστες,είναι δυνατόν να το συγκρίνουμε με τα πρωταθλήματα της Γεωργίας και της Νορβηγίας;
Οι Κροατες γενικα ειναι καλυτεροι απο τους Νορβηγους και τους Γεωργιανους, δεν εχει να κανει με το πρωταθλημα. Ειναι η Ντιναμο Ζαγκρεμπ καμια δυο ακομα επιπεδου Ατρομητου και Αρη και μετα το χαος. Συμφωνοι στην Γεωργια και στην Νορβηγια δεν υπαρχει ουτε αυτο ειναι σκετο χαος, αλλα εξακολουθει να ειναι χαμηλης δυναμικότητας το Κροατικο πρωταθλημα.
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

Ο Ινγκανσον είναι γεννημένος να παίζει σε τριάδα. Ο Βαρέλα και ο Κρέσπο το ίδιο. Γενικά σεντερ μπακ που ξέρουν να κατεβάσουν μπαλα και να κάνουν παιχνίδι από πίσω και μπορούν να παίξουν και ως μπακ μπορούν και σε τριάδα.

Ο Μιχάι και ο Μιχόγεβιτς δεν έχουν τέτοια χαρακτηριστικά αλλά δουλεύουν. Είναι πιο σέντερ μπακ καθαρά. Τον έβαζε στα φιλικά ο Φερειρα τον Μιχάη μπακ να μάθει λίγο να κινήτε και προς τα έκει.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

mbison έγραψε:
Βρες μου βρε παλικαρε εναν επιθετικο που να εχει ντριπλα,χειρισμο,ταχυτητα,γκολ και να ερχεται στον ΠΑΟΚ και εγω μαζι σου.Σιγουρα παντως αργος δεν ειναι ο Τσολακ ουτε τοσο κακο χειρισμο εχει και οκ αυτο που περιεγραψες δεν ηταν ο Ακπομ που και εγω γουσταρα αλλα ο Ρασφορντ.
tzoker

Δημοσίευση από tzoker »

joshua έγραψε:tzoker καταλαβαινεις τι κοστος θα ειχε παικτης με παραστασεις απο μεγαλα πρωταθληματα και νουμερα σε γκολ ε? Ειτε σε ποσο μεταγραφης ειτε σε συμβολαιο που μοιαζει να ειναι και η πρωτη πρωταιρεοτητα να μην ξεφυγει.
Έχεις γλιτώσει από Βερνμπλουμ, Βιερινια, Μαουρισιο, Ακπομ 5 εκατομμύρια ευρώ.
Έχεις πουλήσει τον Ακπομ αλλά 2.
Σου έχει φέρει ο Φερειρα αλλά 5 χωρίς να τα υπολογίζεις.

Αν θες επιθετικό πρωτάθλητισμου θα δώσεις πάνω από ένα. Αν δεν θες πρωτάθλητισμο μη δίνεις,σν βγει βγήκε.

Όπως λέγαμε για τη Μπενφικα ένας παίκτης δεν θα κάνει τη διαφορά, με Κρασνονταρ ένας παίκτης θα κάνει τη διαφορά.

Με επιθετικό ομίλων Τσλ (ο Πριγιοβιτς ήταν) αλλάζουν τα δεδομένα, όπως και με μπακ.

Αν αποτύχεις να μπεις πουλα το Γιαννούλη, ο παίκτης είναι για παραπάνω από ελληνικό πρωτάθλημα κ απλά συμμετοχή Europa.

Για επιπλέον 20 εκατομμύρια, ρίσκαρε σε 3 παίκτες με τα 7 του Γιαννούλη.

Μεταξύ Τσολακ κ Καβανι εινσι 100 επιθετικοί π έχουν παίξει τσαμπιονς λιγκ.

Αδυνατώ να δεχθώ ότι ο κάβουρας έχει 3 επιθετικούς με 500κ, 800κ κσι 1.2 εκατομμύρια και έμεις συζητάμε ένα βήμα πριν τους ομίλους αν μας κάνει ο Τσολακ που θα παίρνει 500 κ κ θ κοστίζει όσο ο Κουλούρης.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tzoker την Σάβ 19 Σεπ 2020, 10:30, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Μπορεί και να μην τον θέλαμε ρε bono ή μπορεί και να του προτείναμε επέκταση με τις νέες μισθολογικές συνθήκες, εκεί θα κολλήσουμε τώρα; ο παίχτης έφυγε και αν έρθει ο Τσολακ,κατά τη γνώμη μου,τον αντικαθιστούμε με καλύτερο.
Δε γίνεται να γυρνάμε πίσω,ο Τσουμπα έφυγε,να δούμε ποιος θα έρθει και να έρθει γρήγορα,αυτό έχει σημασία.
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Bono. έγραψε:
seaman έγραψε:Ακόμα και αν ήθελε να ανανεώσει ο Άκπομ, αυτό δεν θα γινόταν σε καμία περίπτωση με λιγότερα χρήματα (εύκολα βρίσκει περισσότερα αλλού), αλλά με περισσότερα, γεγονός που καθιστά αμφίβολο αν θα μπορούσαμε να ανταποκριθούμε (άσε που δεν θέλουμε) σε τέτοιας τάξης μεγέθους συμβόλαιο.
Έχει γραφεί κατά κόρον αυτό αλλά πιστεύω ότι είναι λίγο μύθος.
Δεν μπορώ να φανταστώ ότι μία ομάδα middle class της Championship όπως η Μίντλεσπρο του έδωσε τόσο παραπάνω χρήματα, που έτρεξε να υπογράψει εκεί.
Με αυτό σαν σκέψη, το γεγονός ότι παράτησε (τρέχοντας) στη μέση μία προσπάθεια εισόδου σε ομίλους ΤσουΛου με προφανή οφέλη και για τον ίδιο, για ένα συμβόλαιο πάνω κάτω σε ότι έπαιρνε από μας, μήπως θα έπρεπε να μας προβληματίσει λίγο?
Για μένα είναι ξεκάθαρο ότι ο Τσούμπα θα έβρισκε (πιστεύω ότι και τώρα βρήκε) το καλοκαίρι (ως ελεύθερος) συμβόλαιο στο νησί (που θέλει διακαώς να επιστρέψει) με καλύτερους όρους, από αυτό που είχε με εμάς.
Καθόλου ξεκάθαρο δεν είναι το αν στο χρόνο που έκλεισε η μεταγραφή (πριν τη Μπενφίκα), εμείς προτιθέμεθα να δώσουμε έστω τα ίδια χρήματα που λάμβανε για να τον ανανεώσουμε. Για παραπάνω δεν το συζητάω καν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seaman την Σάβ 19 Σεπ 2020, 10:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
obanebane

tzoker έγραψε:
joshua έγραψε:tzoker καταλαβαινεις τι κοστος θα ειχε παικτης με παραστασεις απο μεγαλα πρωταθληματα και νουμερα σε γκολ ε? Ειτε σε ποσο μεταγραφης ειτε σε συμβολαιο που μοιαζει να ειναι και η πρωτη πρωταιρεοτητα να μην ξεφυγει.
Έχεις γλιτώσει από Βερνμπλουμ, Βιερινια, Μαουρισιο, Ακπομ 5 εκατομμύρια ευρώ.
Έχεις πουλήσει τον Ακπομ αλλά 2.
Σου έχει φέρει ο Φερειρα αλλά 5 χωρίς να τα υπολογίζεις.

Αν θες επιθετικό πρωτάθλητισμου θα δώσεις πάνω από ένα. Αν δεν θες πρωτάθλητισμο μη δίνεις,σν βγει βγήκε.

Όπως λέγαμε για τη Μπενφικα ένας παίκτης δεν θα κάνει τη διαφορά, με Κρασνονταρ ένας παίκτης θα κάνει τη διαφορά.

Με επιθετικό ομίλων Τσλ (ο Πριγιοβιτς ήταν) αλλάζουν τα δεδομένα, όπως και με μπακ.

Αν αποτύχεις να μπεις πουλα το Γιαννούλη, ο παίκτης είναι για παραπάνω από ελληνικό πρωτάθλημα κ απλά συμμετοχή Europa.

Για επιπλέον 20 εκατομμύρια, ρίσκαρε σε 3 παίκτες με τα 7 του Γιαννούλη.

Μεταξύ Τσολακ κ Καβανι εινσι 100 επιθετικοί π έχουν παίξει τσαμπιονς λιγκ.

Εγώ σου λέω ότι αυτός ο Τσολακ είναι καλύτερος από τον Πριγιοβιτς,εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε.
Επειδή τον ανέφερες ως παράδειγμα στο λέω.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ρε τζοκερ δεν μπορει να μου λες τον Πριγιοβιτς επιθετικο CL και τον Τσολακ λιμο.Αντιστοιχες περιπτωσεις ειναι μην πω οτι ο Κροατης εχει καλυτερο βιογραφικο απο τον Πριγιοβιτς που ειχε μια γεματη σεζον σε γκολ στη β Τουρκιας και 2 μετριοκαλες χρονιες στη Λεγκια.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”