Κύπελλο Ελλάδας 2008-09
- PAOK_NORTH_ARMY
Re: Κύπελλο Ελλάδας 2008-09
Άντε ρε φούστη μια διακοπή να γελάμε λίγο. Καλά αυτός ο Ντέρμπισαιρ κλασικός Άγγλος... Ρε παπαρίδη η ομάδα σου χάνει 3-2 στο 90' και συ επειδή χτύπησες κάθεσαι και καθυστερείς???? Χαχαχαχαχαχαχαχαχα μόλις έβαλε γκολ ο Άγγλος... Ρε συ Μικρέ Γιαννάκη, πάνε παίξε κάνα στοίχημα αύριο ρε παλίκαρε.... 

- LittleJohn
Lol,τι στοιχημα να παιξω ρε κι εσυ,αφου ειναι τιτανομεγιστοι παπαρες οι ανθρωποι,στο 93 να το εβαζαν απο την σεντρα θα το τρωγαν!

- sunnyblack
Γκολ απο πλάγιο έφαγε ο γαύρος...Παλιό κακό ΠΑΟΚ θύμισε.Πρέπει να τσακιστεί το ηθικό του αεκακίου...
- LittleJohn
gash04 έγραψε:Μπορεί κανείς να μου εξηγήσει τα 3 αστεράκια πάνω απο τον σήμα του gay τι είναι?
Ε ολα τα ξενοδοχεια χαρακτηριζονται με αστερια,το μπουρδ... τις Ευρωπης δεν θα ειχε;
AYTA, DEN GINONTAI...!!
OLA TA XANOUMIA, TEZA...!!!
XAXAXXAXAXA
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
OLA TA XANOUMIA, TEZA...!!!
XAXAXXAXAXA
Thx, Admin Team
- sunnyblack
LittleJohn έγραψε:gash04 έγραψε:Μπορεί κανείς να μου εξηγήσει τα 3 αστεράκια πάνω απο τον σήμα του gay τι είναι?
Ε ολα τα ξενοδοχεια χαρακτηριζονται με αστερια,το μπουρδ... τις Ευρωπης δεν θα ειχε;
XAXAXAXA
3o ASTERO BOURDELO
Thx, Admin Team
- salonicapaokaki
Είναι έλεος τα χανούμια ρε γμτ...3-3 ρε...αγκαλιά με το κύπελλο ήταν και...α ρε...πολλή φαση!!
-ορκίζομαι ότι άκουσα πανηγυριμούς απο κάπου στη γειτονιά μου στο 3ο γκολ της ΑΕΚ.
-κι ο γείτονάς μου τώρα έχει βγει στο μπαλκόνι και βρίζει τον Ντάρμπισαϊρ!!
τώρα άρχισε να έχει πλάκα....
α ρε ΠΑΟΚάρα, εσύ έπρεπε να είσαι σ' αυτό τον τελικό...αχ...

-ορκίζομαι ότι άκουσα πανηγυριμούς απο κάπου στη γειτονιά μου στο 3ο γκολ της ΑΕΚ.

-κι ο γείτονάς μου τώρα έχει βγει στο μπαλκόνι και βρίζει τον Ντάρμπισαϊρ!!

Ο 2ος καλυτερος τελικος της δεκαετιας μετα απο αυτον του 2001 φυσικα! Κριμα που δεν ειμαστε εκει. Ο κουκουλακης μονο που δεν πανηγυρισε στο γκολ του κωλογαυρου.
βρε και να εκανε η ΑΕΚ το 4-3 στο 95 στο σφυριγμα της ληξης θα ετρωγε γκολ απο την σεντρα λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MALEF την Σάβ 02 Μάιος 2009, 21:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
2 παρατηρησεις
1ον ο κυργιακος πηρε απευθειας κοκκινη αρα θα λειπει σιγουρα απο καποια παιχνιδια τον πλαυ οφ, μαλλον 1 με 2
2ον ΕΙΔΑΤΕ ΡΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑΚΗ ΟΤΑΝ ΕΔΕΙΞΕ ΕΝΑ ΠΛΑΝΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΝ ΝΤΑΡΜΠΥΣΑΙΡ ΜΕ ΒΑΜΒΑΚΙ ΣΤΗΝ ΜΥΤΗ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥ Κ ΝΑ ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΓΑΥΡΟΥΣ;;
ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΑΣ ΓΑΜΩ, ΕΜΕΙΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ.......
τεσπα ομολογω οτι φωναξα γκολ στο γκολ του μπελουτσι, ετσι τα αεκακια, εκει κατω να μεινουν, χαμηλα..
να μην ορθοποδησουν ποτε ξανα
1ον ο κυργιακος πηρε απευθειας κοκκινη αρα θα λειπει σιγουρα απο καποια παιχνιδια τον πλαυ οφ, μαλλον 1 με 2
2ον ΕΙΔΑΤΕ ΡΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑΚΗ ΟΤΑΝ ΕΔΕΙΞΕ ΕΝΑ ΠΛΑΝΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΝ ΝΤΑΡΜΠΥΣΑΙΡ ΜΕ ΒΑΜΒΑΚΙ ΣΤΗΝ ΜΥΤΗ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥ Κ ΝΑ ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΓΑΥΡΟΥΣ;;
ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΑΣ ΓΑΜΩ, ΕΜΕΙΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ.......
τεσπα ομολογω οτι φωναξα γκολ στο γκολ του μπελουτσι, ετσι τα αεκακια, εκει κατω να μεινουν, χαμηλα..
να μην ορθοποδησουν ποτε ξανα
- LittleJohn
salonicapaokaki έγραψε:....
Η ιστορια θα γραψει ομως εναν ακομη τιτλο για ενα απο τα δυο κλεφτικα γαμωσωματεια.Ποιος θα θυμαται σε λιγα χρονια οτι σε αυτον τον τελικο θα επρεπε να παιζουν ΠΑΟΚ-Ξαθη;
γιαννη μη το ξαχνουμε το θεμα..ο σφαγμος μας στην αθηνα θα σκονιστει μεσα στην μνημη πολλων τα επομενα χρονια....ΚΡΙΜΑ..... 

- PAOK_NORTH_ARMY
salonicapaokaki έγραψε:Είναι έλεος τα χανούμια ρε γμτ...3-3 ρε...αγκαλιά με το κύπελλο ήταν και...α ρε...πολλή φαση!!![]()
-ορκίζομαι ότι άκουσα πανηγυριμούς απο κάπου στη γειτονιά μου στο 3ο γκολ της ΑΕΚ.![]()
![]()
-κι ο γείτονάς μου τώρα έχει βγει στο μπαλκόνι και βρίζει τον Ντάρμπισαϊρ!!![]()
![]()
![]()
![]()
Το μόνο σίγουρο είναι δηλαδή ότι δε μένεις στον Δενδροπόταμο, άμα άκουσες και πανηγυρισμό στο γκολ της άεκ. Αν και το πιο πιθανό είναι να φώναξε κάποιος ΠΑΟΚτσης αντιγαυρικός. Τι ομάδα υποστηρίζει ο γείτονας?? Μη με πεις τίποτα άεκ....
- Kareena4ever
- Επικοινωνία:
Giannisk,
παρα τις συνεχεις παρακλησεις να μη γραφεις κεφαλαια και να γραφεις με Ελληνικους χαρακτηρες, συνεχιζεις.
Απο δω και περα τα ποστ σου σβηνονται συμφωνα με τους κανονες.
παρα τις συνεχεις παρακλησεις να μη γραφεις κεφαλαια και να γραφεις με Ελληνικους χαρακτηρες, συνεχιζεις.
Απο δω και περα τα ποστ σου σβηνονται συμφωνα με τους κανονες.