Για αυτόν θα ήταν re-Loadinginvincible έγραψε:Saidy Janko επανέρχεται στον ΠΑΟΚ λένε δεν έκλεισε με τους Ισπανούς και ξανά προσέγγισε τον ΠΑΟΚ
Ελπίζω να μην είναι για αυτόν το Loading....
Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
-
ron-swanson
Gimme fuel gimme fire gimme that which I desire (μεταγραφές)speedy.g έγραψε:Για αυτόν θα ήταν re-Loadinginvincible έγραψε:Saidy Janko επανέρχεται στον ΠΑΟΚ λένε δεν έκλεισε με τους Ισπανούς και ξανά προσέγγισε τον ΠΑΟΚ
Ελπίζω να μην είναι για αυτόν το Loading....
- paokkerkir
Επίσης έχει Κάλινιτς και Φινμπόγκασον.sn0ufel4 έγραψε:Το γραφείο μάνατζερ, που έχει τα δικαιώματα του Γιόβετιτς είναι αυτό, που έτρεξε και τη μεταγραφή του Λημνιού στην Κολωνία και ο ΠΑΟΚ συνεργάζεται μαζί του.
Αυτός ο γιανκο τόσο καλός είναι που αξίζει να ξανά ασχοληθούμε ενώ μας έγραψε στα φρύδια του?
- invincible
Αν έβαζε ένα στοίχημα ή ένα ποντάρισμα θα πόνταρα τα λεφτά σε Ponce και Janko. Αλλά αν έρθει Janko και τα βρήκαν στο οικονομικό δεν αποκλείω και για φορ κάποιον δανεικό από Πορτο!
make sense αλλά jovetic παίρνει τρελά λεφτά δεν ξέρω είναι λίγο παράνοια...
Τώρα στο φοκους λένε ότι έπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα ο ΖΑΜΠΑ! Μην ξεχνάμε και τον Κροατη της Juve
Τώρα στο φοκους λένε ότι έπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα ο ΖΑΜΠΑ! Μην ξεχνάμε και τον Κροατη της Juve
Πριν πέρασα και το επιβεβαιώνω..Αλλάζουν τα δίχτυα και βάφουν τα δοκάρια!!sourmenetes έγραψε:Το ποστ δε σχετίζοται με μεταγραφή.
Η μεσημβρια ανανεώνεται.
Θα βγούνε τα σχέδια
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- pirate_salonica
Κοίτα να δεις που θα έκανε μεταγραφή κανένα καινούργιο σκύλο ο Giorgis και μας δουλεύει όλους...
- ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ
O Ponce είναι πολύ καλή περίπτωση. Ο Jovetic είναι καλύτερη, όμως λογικά πρόκειται για απιθανότητα.
Πρόβλεψη κάνω..
Ή ο Γιάνκο θα είναι ή ο Γιόβετιτς ή ο Πόνσε ή ο Μπρένετ ή ο Γιόργκενσεν ή ο Τσόλακ ή ο Γκράμπαρα ή ο Πιάτσα ή ο Γκρέιφ ή ο Ντούκς!!
Δεν πέφτω έξω εύκολα εγώ!
Ή ο Γιάνκο θα είναι ή ο Γιόβετιτς ή ο Πόνσε ή ο Μπρένετ ή ο Γιόργκενσεν ή ο Τσόλακ ή ο Γκράμπαρα ή ο Πιάτσα ή ο Γκρέιφ ή ο Ντούκς!!
Ελπίζω να μην έχουμε επανάληψη βερνμπλουμιάδαςshogoon έγραψε:Αυτός ο γιανκο τόσο καλός είναι που αξίζει να ξανά ασχοληθούμε ενώ μας έγραψε στα φρύδια του?
- bersekeros
Τον Bistrovic ξέχασες...Magdi1976 έγραψε:Πρόβλεψη κάνω..
Χαχαχαχαχαχαbersekeros έγραψε:Τον Bistrovic ξέχασες...