Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
renegade

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II

Δημοσίευση από renegade »

Μια ομάδα που έχει πετάξει τα εκατομμύρια όπως πετάνε τις χαρτοπετσέτες στα τσιφτετελαδικα συμφώνησε να δώσει έναν από τους πιο επιδραστικους παίκτες της για δύο ψωροεκατομμυρια 3-4 μέρες πριν από το ματς με την Μπενφίκα,την ώρα που η ομάδα δίνει μάχη για να εκπληρώσει το όνειρο της.

Και επειδή έχω συνηθίσει τις κουτοπονηριες από συγκεκριμένους διοικητικους, είμαι σίγουρος ότι το " παίξε και φύγε" που του είπαν,το είπαν όχι γιατί πίστευαν στην πρόκριση αλλά γιατί σκέφτηκαν το κράξιμο που θα έτρωγαν μετά από την ήττα.

Και έρχεται η Νίκη πρόκριση και τους έφερε προ απροόπτου, δηλώνοντας ( ανεπίσημα) ότι υπάρχει έτοιμη λύση,προσπαθοντας να κερδίσουν χρόνο...αλλά πόσες ζαριές να ρίξεις και να σου ρχονται εξάρες?

Και έχω τον Κυριάκο Χ2 να μου μιλάει για πλάνα και αεροπλάνα και για ποδοσφαιρικα σχέδια.
Και βγάλε μίστερ ρεμπε το φίδι από την τρύπα.
Πόσα αυτογκόλ είναι ικανή να βάλει αυτή η ομάδα?
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Έχει ο Κυριακος συμμετοχή στο σχεδιασμό κ τις μεταγραφές; Ρωτάω, δεν ξέρω αλήθεια
icue

Δημοσίευση από icue »

Γραφετε ολοι λες και δεν εχουμε ουτε μισο φορ στην ομαδα. Ενω δεν ισχυει. Παραλληλα ενας δυο μονο αγχώνονται που δεν εχουμε δεξι φουλ μπακ. Το οποιο ισχυει. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

@renegade, η ομάδα τώρα χτίζεται αγωνιστικά, και οικονομικά ακόμα παλεύουμε να βγούμε από την τρύπα που είχαμε μπει.

Οι πιθανότητες να περνούσαμε την Μπενφίκα ήταν στο 20%. Οι πιθανότητες να περάσουμε την Κράσνονταρ είναι αντίστοιχες κι ας μη κάνει γκελ το όνομα της όσο της Μπενφίκα.

Προφανώς και το πλάνο γίνεται με το EL στο μυαλό και όχι το CL.

Ο Άκπομ δεν ανανέωσε και έπρεπε να φύγει. Ο Λημνιός έπρεπε να πουληθεί. Πουλάμε αυτούς που πρέπει και τους αντικαταστούμε με ότι καλύτερο βρίσκουμε στην αγορά στα χρήματα μας.

Ειδικά φέτος φαίνεται να υπάρχει πλάνο.

Το γκολ που έχασε σε αδειο τέρμα ο Ακπομ με την ΑΕΛ, ήταν τη μέρα που είπαμε ναι στην πώληση του. Αν το μυαλό του παίχτη είναι αλλού, αν σου λέει δώσε με, θέλω να φύγω, αν υπάρχει μόνο μία πρόταση για παίκτη που παλεύεις να πουλήσεις αυτή τη μεταγραφική περίοδο και έχει χρονικό τελεσίγραφο, ναι τον δίνεις.

Είμαστε καταδικασμένοι να πρέπει να χτίσουμε νέα ομάδα παράλληλα με τα προκριματικά. Δεν γίνεται αλλιώς.

Και όχι δεν είμαστε ομάδα με τέτοιο μέγεθος που θα έχουμε παικταράδες σταντ-μπαι να περιμένουν πότε θα προκριθούμε ή πότε θα πουλήσουμε για να έρθουνε.

Με δεδομένο ότι περάσαμε, και ότι έχουμε παραπάνω χρήματα από την ουεφα και ότι πουλήθηκε και ο ακπομ, θα χτυπήσουμε διαφορετικές πόρτες που δεν θα χτυπούσαμε πριν.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Eχουμε τον Ροντριγκο. Εναν ισαξιο του ψάχνουμε. Επειδη ομως η θέση καλύφθηκε επαξια απο τον Κρέσπο κ απο τον Μπισε, δεν αποτελεί 1η προτεραιότητα.
Προεχει ο φορ που οπως κ στην περίπτωση του Αντριγια, ενα γκολ του θα ειναι ικανό να μας βαλει στους ομιλους.
Γι αυτο το σοφρων ειναι να παρθει με μηνιαιο συμβολαιο ο Εντισον.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

icue έγραψε:Γραφετε ολοι λες και δεν εχουμε ουτε μισο φορ στην ομαδα. Ενω δεν ισχυει. Παραλληλα ενας δυο μονο αγχώνονται που δεν εχουμε δεξι φουλ μπακ. Το οποιο ισχυει. :mrgreen:
Έχουμε Μάτος, Κρέσπο, Ροντρίγκο (τραυματία) και Λύρατζη. Όλοι επαγγελματίες, με συμβόλαια και ενήλικοι.

Αντίθετα επιθετικό ενήλικα, με επαγγελματικό συμβόλαιο έχουμε μόνο τον Σβιντέρσκι. Μην ακούσω για Κούτσια που το παιδί πηγαίνει δευτέρα λυκείου και δεν έχει παίξει καν παιχνίδι επίσιμο.
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Καλα ενταξι, δεν υπαρχει νοημα να συνεχιστει η κουβεντα αυτη, μερικοι θα θεωρουν οτι με το κραξιμο αλλαξαν τα μυαλα του Αμπελ και σωσανε την ομαδα. ΟΚ παιδια οτι πειτε, για ολα ο Αμπελ εφτεγε, σας δικαιωνει η ιστορια.

Κι εγω λοιπον θα πω ευχαριστω αμπελ που καθαρησες τους συνταξιουχους, κανενας ματος πανω απο τον ΠΑΟΚ, στα τετοια μου οποιος νομιζει οτι τον απαξιωνουμε πατε να κανετε καδρο τη φανελα του και να την φιλατε.

Ακου λεει θελουμε παιχτες με τετοια που να κανουν μπουρδελο τα αποδητηρια. Εγω θελω τετοιοι παικτες στην κερκιδα.

Εγω θελω τον ΠΑΟΚ του Αμπελ και οχι τον ΠΑΟΚ των συνταξιουχων περιπατητων και των αστειων επιλογων τυπου Στοχ. Ναι ρε, πειτε οτι τους απαξιωνω. Εγω θελω οπαδους που να βαζουν τον ΠΑΟΚ πρωτα και να απαξιωνουν τις ιερες αγελαδες. Αλλα μονο το γλυψημο ενοχλει ε? Στους παικτες μια χαρα.

Αντε να πουμε συγχηστικαμε παλι μεσημεριατικα. Αυτα γινωντε χωρις μεταγραφες.
Άβαταρ μέλους
Trilofiotis

Δημοσίευση από Trilofiotis »

gika έγραψε:
icue έγραψε:Γραφετε ολοι λες και δεν εχουμε ουτε μισο φορ στην ομαδα. Ενω δεν ισχυει. Παραλληλα ενας δυο μονο αγχώνονται που δεν εχουμε δεξι φουλ μπακ. Το οποιο ισχυει. :mrgreen:
Έχουμε Μάτος, Κρέσπο, Ροντρίγκο (τραυματία) και Λύρατζη. Όλοι επαγγελματίες, με συμβόλαια και ενήλικοι.

Αντίθετα επιθετικό ενήλικα, με επαγγελματικό συμβόλαιο έχουμε μόνο τον Σβιντέρσκι. Μην ακούσω για Κούτσια που το παιδί πηγαίνει δευτέρα λυκείου και δεν έχει παίξει καν παιχνίδι επίσιμο.
Νταξ και ο φίλος του που τελείωσε την 3η Λυκείου πάει για Golden Boy, γιατί να μην εμπιστευτούμε τον Κούτσια σε 1-2 ματς να δούμε τι μπορεί να κάνει και αυτός;

Μετά πάλι θα κράζουμε για τα αιώνια ταλέντα. Αν δεν αρχίσουμε να δοκιμάζουμε τους μικρούς τώρα που έχουμε πολλά ματς συνεχόμενα, παίζουμε στην έδρα μας και είδαμε ότι μπορούν και πρόκειται για καλή φουρνιά, πότε θα το κάνουμε..;
Άβαταρ μέλους
zoran

Δημοσίευση από zoran »

συμφωνώ CCCP .
Αν οι παικτες νιώθουν ότι μπορούν να διώξουν τον προπονητή αυτό τις περισσοτερες φορές 9/10 θα γίνει για προσωπικα κινητρα των παικτών.
Κι όχι για το καλό της ομάδας , να χαμε να λεγαμε
Jack_riper

Δημοσίευση από Jack_riper »

Ολοι πρεπει να προσαρμοζονται με τα θελω του προπονητη.και εγω γουστάρω πολυ και αντρε και ματος και μαουρισιο,αλλα αν ο προπονητής πιστεύει οτι δημιουργούνε κλιμα βάζοντας τα θελω τους πανω απο την ομαδα,τοτε στο καλο ολοι τους.στην ιδια κατηγορια πιστευω ειναι πασχαλακης και ζαμπα.απο τζαβελες χορτασαμε,θελουμε να βλεπουμε ΟΜΑΔΑ.
klainmein

Δημοσίευση από klainmein »

Ναι, δοκίμασέ τον με την ΑΕΛ όχι στο πιο κρίσιμο ματς της σύγχρονης ιστορίας σου...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος klainmein την Παρ 18 Σεπ 2020, 14:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

ετοιμοι;
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

δε χρειαζεται να απαξιωνουμε τους παικτες που εγραψαν χρυση ιστορια με την ομαδα επειδη εκαναν μια μαλακια.ΟΚ ποτε κανεις δεν μπορει να ορμαει στον προπονητη γιατι ετσι διαλυονται οι ομαδες αλλα καπου ωπα.Περιπατητες κ συνταξιουχοι να το πουμε για το λεβεκ κ το χατσεριδη.οχι για ματος κ βιειρινια που εχουν καταθεσει ψυχη.
ουτε οτι εξερραγησαν επειδη ειχαν προσωπικα κινητρα.Μαζι πηγαινουνε αυτα κ αυτο εχει αποδειχθει.Απο την αναδειξη της ομαδας αναδεικνυεται κ ο παικτης κ οι φιλοδοξιες του.Κ οταν αποτυγχανει η ομαδα υποβαθμιζεται κ η αξια του.
Μαλακια τους αν εβρισαν τον προπονητη και να το πληρωσουν κιολας ακριβα.Αλλα καπου φτανει.Ας τα βρουνε.
κ αν ο ματος κραταει εγωισμο ας ριξει τα μουτρα του.Το ιδιο κ ο αμπελ.
Εγω θα πω πως μετα τον πυρηνικο πολεμο που δεχθηκε η ομαδα περσι , πρεπει ολη ο ομαδα να προσπαθησει περισσοτερο για την ομονοια.Μετα τα περσινα ειναι λογικο πολλοι να φτασουν στα ορια τους.
κ ειναι αληθεια πως κ ο αμπελ σκατα τα ειχε κανει.Αρχισε να μας τουμπεκιαζει φετος.
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

klainmein έγραψε:Ωραία, εμαθα οτι βγηκε και έβρισε στα ισια τον Αμπέλ και τον είπε αντε γαμησου έχεις χαλάσει όλη την ομάδα με αυτά που κάνεις... Δε με νοιάζει αν είναι αλήθεια ή ψέμματα, αλλά δεν μπορεί απλά να τον διέγραψε ξαφνικά επειδή δεν τον ηθελε. Στην τελική δεν θα τον εβαζε τόσες φορές για να ανανεωθεί και το συμβολαιό του αυτόματα +1 χρόνο, θα τον άφηνε εκτός. Προφανώς έγινε προς το τέλος της χρονιάς..
Και φυσικά είμαι με τον Αμπέλ σε αυτό.
Κι άλλοι πλακωθηκαν ή εκραξαν δημόσια (Στοχ) αλλά βγηκαν κ ζητησαν συγγνώμη μπροστά σε όλους.
Ο Ματος προφανώς δεν το έκανε.
Επιβεβαιώνω φίλε, ότι και εγώ ακριβώς την ίδια φήμη άκουσα και μάλιστα ότι το έκανε στην αίθουσα προβολής,
μπροστά σε όλους τους άλλους παίκτες και όχι κατ'ιδίαν, επειδή του είπε πριν το ματς με τη μπεσίκτας, ότι τον προορίζει για αριστερά ως back up του Γιαννούλη.

Εννοείται ότι τον τελειώνεις κατευθείαν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος bersekeros την Παρ 18 Σεπ 2020, 15:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

zoran έγραψε:συμφωνώ CCCP .
Αν οι παικτες νιώθουν ότι μπορούν να διώξουν τον προπονητή αυτό τις περισσοτερες φορές 9/10 θα γίνει για προσωπικα κινητρα των παικτών.
Κι όχι για το καλό της ομάδας , να χαμε να λεγαμε
Aυτη ολη η νοοτροπια του "να κοιταξουμε να σωσουμε την ομαδα απο την ασχετη δοιηκηση/ ασχετο προπονητη" γενικως ειναι ενα κατάλοιπο απο τα πετρινα χρονια του ΠΑΟΚ. Οταν εχει μαθει ο αλλος καθε χρονο στο κραξιμο, γινεται ενα συνηθειο που δυσκολα αλλαζει.

Και εγω σε εκεινες τις ροκ εποχες μεγαλωσα και το καταλαβαινω σε καποιο βαθμο. Αλλα ειπαμε, μας εχουν αφησει πισω οι εποχες ως οπαδους και εχουμε προβλημα στο να προσαρμοστουμε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”