Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
Ευκινητότατος, σβούρα, σου σπάει τη μέση.
Παιχταράς είναι ο μικρός
Παιχταράς είναι ο μικρός
-
makispaspartou
Δανεισμός με 5 εκ option αν ισχύει και με προοπτική εισόδου στο CHL εγώ λέω με κλειστά μάτια.
seaman έγραψε:Ευκινητότατος, σβούρα, σου σπάει τη μέση.
Παιχταράς είναι ο μικρός
Πες με κι άλλα πες με κι άλλα
Από που είναι το δημοσίευμα ρε παιδιά;
Μου κάνει εντύπωση γιατί οι άλλοι δύο αμυντικοί χαφ τους,δε λένε και πολλά πράγματα.
Αν ισχύει,μπορεί να παίζει και κάνα στραβωμα του παίχτη η και της ομάδας.
Βλέπω μόνιμη αλλαγή στα τελευταία ματς,γύρω στο 65'
Σίγουρα δεν είναι στις πρώτες επιλογές,εδώ και καιρό.
Μου κάνει εντύπωση γιατί οι άλλοι δύο αμυντικοί χαφ τους,δε λένε και πολλά πράγματα.
Αν ισχύει,μπορεί να παίζει και κάνα στραβωμα του παίχτη η και της ομάδας.
Βλέπω μόνιμη αλλαγή στα τελευταία ματς,γύρω στο 65'
Σίγουρα δεν είναι στις πρώτες επιλογές,εδώ και καιρό.
Από το sport24 (Βασίλης Τεμπέλης) προέρχεται (και το ανέβασε με πηγή το sport24 και το kol(k)orepress)
Το Sport24.gr μέσα από τη στήλη Transfer Bullets σας μεταφέρει τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από τις μεταγραφικές υποθέσεις των ομάδων της Super League.
Το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ μετά την πρόκριση επί της Μπενφίκα και εν αναμονή των διπλών ματς με την Κρασνοντάρ έχει επικεντρωθεί αποκλειστικά τις τελευταίες ώρες στην απόκτηση επιθετικού, ειδικά μετά τη δρομολογημένη πώληση του Τσούμπα Άκπομ στη Μίντλεσμπρο. Δεξιός μπακ, τερματοφύλακας και αμυντικός μέσος είναι οι άλλες θέσεις που ψάχνει ενίσχυση ο Όλαφ Ρέμπε. Για τη θέση του αμυντικού χαφ προτάθηκε και βρίσκεται στο μπλοκάκι του Γερμανού τεχνικού διευθυντή ο Κρίστιαν Μπίστροβιτς. Ο 22χρονος Κροάτης παραχωρείται δανεικός, αλλά με πολύ υψηλή οψιόν αγοράς (5.000.000 ευρώ). Η ΤΣΣΚΑ τον απέκτησε από τη Σλάβεν Μπέλουπο το 2018.
Το Sport24.gr μέσα από τη στήλη Transfer Bullets σας μεταφέρει τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από τις μεταγραφικές υποθέσεις των ομάδων της Super League.
Το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ μετά την πρόκριση επί της Μπενφίκα και εν αναμονή των διπλών ματς με την Κρασνοντάρ έχει επικεντρωθεί αποκλειστικά τις τελευταίες ώρες στην απόκτηση επιθετικού, ειδικά μετά τη δρομολογημένη πώληση του Τσούμπα Άκπομ στη Μίντλεσμπρο. Δεξιός μπακ, τερματοφύλακας και αμυντικός μέσος είναι οι άλλες θέσεις που ψάχνει ενίσχυση ο Όλαφ Ρέμπε. Για τη θέση του αμυντικού χαφ προτάθηκε και βρίσκεται στο μπλοκάκι του Γερμανού τεχνικού διευθυντή ο Κρίστιαν Μπίστροβιτς. Ο 22χρονος Κροάτης παραχωρείται δανεικός, αλλά με πολύ υψηλή οψιόν αγοράς (5.000.000 ευρώ). Η ΤΣΣΚΑ τον απέκτησε από τη Σλάβεν Μπέλουπο το 2018.
Από τους δικούς μας ,πιο αξιόπιστοι είναι αυτοί σίγουρα.
Για να δούμε.
Για να δούμε.
-
makispaspartou
Και εκεί που περιμένουμε επιθετικό να σκάσει αύριο κανένας Bistrovic...
Δε θα με χαλούσε πάντως!
Δε θα με χαλούσε πάντως!
βλεποντας τον τροπο που βγηκαν οι φετινες μεταγραφες στην δημοσιοτητα ειναι παρα πολυ πιθανο μεσα στις επομενες 2-3 μερες να διαβασουμε ξαφνικα οτι κλεισαμε τον φορ, το δεξι φουλ μπακ και καποιον χαφ οπως και τερμα...
ξαφνικα θα βγουνε τα ονοματα
ξαφνικα θα βγουνε τα ονοματα
Εγώ θα έβαζα στοίχημα πότε θα έρθει:
Α. Πριν το πρώτο παιχνίδι
Β. Πριν το δεύτερο παιχνίδι
Γ. Την τελευταία μέρα των μεταγραφών, λίγο μετά τον αποκλεισμό[/quote]
Εμφανίστηκαν πάλι οι βέβαιοι για τον αποκλεισμό. Καλώς ορίσατε είστε το καλύτερο γούρι[/quote]
Και εμφανίστηκαν αυτοί που τα βλέπουν όλα καλά,κράζουν όσους έχουν αντίθετη άποψη αλλά μετά πρώτα αυτοί κάνουν κωλοτουμπα...[/quote]
Εγώ σχολιασα μόνο το ότι θεωρείς βέβαιο τον αποκλεισμό! Αν δεν κάνω λάθος το έχεις ξανακάνει πριν την Μπενφίκα.πραγματικα το θεωρώ γούρι. Τώρα για την άποψη σου την σέβομαι αλλά δεν υπάρχει άποψη στο συγκεκριμένο ποστ παρά μόνο βεβαιότητα για τον αποκλεισμό.
Υ.Γ. Γράφω λίγο στο φόρουμ αλλά διαβάζω καθημερινά. δεν σχολιάζω απόψεις, δεν έχω κάνει καμία κωλοτουμπα αλλά είμαι ΠΑΟΚΤΣΗΣ και πάω για πρωτάθλημα ακόμα και με γκιγκερμπεκστον προπονητή και ελπίζω για πρόκριση με κάθε αντίπαλο
Α. Πριν το πρώτο παιχνίδι
Β. Πριν το δεύτερο παιχνίδι
Γ. Την τελευταία μέρα των μεταγραφών, λίγο μετά τον αποκλεισμό[/quote]
Εμφανίστηκαν πάλι οι βέβαιοι για τον αποκλεισμό. Καλώς ορίσατε είστε το καλύτερο γούρι[/quote]
Και εμφανίστηκαν αυτοί που τα βλέπουν όλα καλά,κράζουν όσους έχουν αντίθετη άποψη αλλά μετά πρώτα αυτοί κάνουν κωλοτουμπα...[/quote]
Εγώ σχολιασα μόνο το ότι θεωρείς βέβαιο τον αποκλεισμό! Αν δεν κάνω λάθος το έχεις ξανακάνει πριν την Μπενφίκα.πραγματικα το θεωρώ γούρι. Τώρα για την άποψη σου την σέβομαι αλλά δεν υπάρχει άποψη στο συγκεκριμένο ποστ παρά μόνο βεβαιότητα για τον αποκλεισμό.
Υ.Γ. Γράφω λίγο στο φόρουμ αλλά διαβάζω καθημερινά. δεν σχολιάζω απόψεις, δεν έχω κάνει καμία κωλοτουμπα αλλά είμαι ΠΑΟΚΤΣΗΣ και πάω για πρωτάθλημα ακόμα και με γκιγκερμπεκστον προπονητή και ελπίζω για πρόκριση με κάθε αντίπαλο
Δεξί Μπακ χαφ
Μπιστροβιτς
Τσολακ
Κατά τη γνώμη μου με αυτή τη σειρά προτεραιότητας, θα δούμε μεγάλη μπάλα...
Κάτι ωραίο γίνεται εδώ...
Μπιστροβιτς
Τσολακ
Κατά τη γνώμη μου με αυτή τη σειρά προτεραιότητας, θα δούμε μεγάλη μπάλα...
Κάτι ωραίο γίνεται εδώ...
Η καθυστέρηση στο δεξί μπάκ και φόρ είναι (για μένα) καθαρά λόγω διαπραγματεύσεων και του ότι μπαίνουμε στην περίοδο όπου πέφτουν οι τιμές και οι ομάδες (που θέλουν να πουλήσουν) αναγκάζονται να κατεβούν στις απαιτήσεις τους. Αυτό φέρνει πιό κοντά και πιό δύσκολες, καλύτερες περιπτώσεις παίκτη (πχ καλύτερες του Γιάνκου ή του Τσόλακ).
Τώρα άν μπούμε στο ΤσΛ, πέρα από το μπόνους συμμετοχής, το μπόνους νίκης είναι 2.7Μ (!) και η ισοπαλία δίνει 900 χιλιάρικα. Το να επενδύσει η ομάδα τώρα δηλαδή, πρίν την Κρασνονταρ και όχι μετά, έχει μία λογική. Δεν παίζουμε με την Μπάγερν, αλλά με μιά ομάδα εντελώς στα μέτρα μας που έχει διπλάσιο μπατζετ.
Τώρα άν μπούμε στο ΤσΛ, πέρα από το μπόνους συμμετοχής, το μπόνους νίκης είναι 2.7Μ (!) και η ισοπαλία δίνει 900 χιλιάρικα. Το να επενδύσει η ομάδα τώρα δηλαδή, πρίν την Κρασνονταρ και όχι μετά, έχει μία λογική. Δεν παίζουμε με την Μπάγερν, αλλά με μιά ομάδα εντελώς στα μέτρα μας που έχει διπλάσιο μπατζετ.
-
ron-swanson
- V-olakiotis
Ο φορ έχει έρθει από χθες στο καφενείο PAOKmania και σερβίρει τους καφέδες που φτιάχνει το δεξιό φουλ - μπακ...Αν έρθει δε και ο Κροάτης θα μετατραπεί το καφενείο σε Μπιστρό και θα προσθέσει κι άλλα είδη στον καταλογο του!

Περιεργη η ανομβρια των προηγουμενων 2 ημερων,ας ελπισουμε πως ο Ιανος θα φερει απο σημερα καταιγιδα εξελιξεων...