Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Mattias_g4
Επικοινωνία:

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II

Δημοσίευση από Mattias_g4 »

ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε:Κοβαλίβκα Κοβαλιβκα
τι ωραια που γ...νται τα σκουληκια!
Από kolo???
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑΕΑ »

Το σεναριο να μας ψεκαζουν το σκεφτηκε κανεις?
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑΕΑ »

Μεχρι αυριο εδω οι παιχτες, αλλιως......
ΟΤΙ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΟ...
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Parolos έγραψε:Ακούω πλάνο και πλάνο τελικά θα γίνουμε αεροπλάνο..

Να χαρείτε δεν είναι πλάνο να πας στον αγώνα της δεκαετίας για να φύγει ο βραχνας του FFP χωρίς επιθετικό.
Ασχέτως αποτελέσματος.
Το πλάνο ήταν πουληστε ότι πουλιέται και διώξτε αυτούς που δεν τα πάνε καλά με τον προπονητή. Άντε μην τρελαθουμε τώρα με τα πλάνα και τα σχέδια.. σιγά μην υπήρχε και σχέδιο Ανάν..

Ας πάνε όλα καλά και έχουμε καιρό για αυτά.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τζαμπα τα λες ρε παρολε...
Εδω μεσα συγχεουμε το "στηριζω την ομαδα" με το "τα βλεπω ολα τελεια", οπως και το "κανω νικες και φερνω αποτελεσματα" με το "υπαρχει ξεκαθαρο πλανο λειτουργιας".
Ευτυχως ο Φερειρα αποδεικνυεται σ αυτη τη φαση θαυματοποιος, γιατι αλλιως θα μιλουσαμε για μια ακομη καμμενη χρονια.
Εχουμε μεινει με ενα δεξι μπακ τραυματια και με εναμιση αροστερο μπακ. Στα χαφ ειμαστε με 3μιση χαφ και στην επιθεση με εναν φορ και 3 μεσοεπιθετικους.
Κατα τα λοιπα εχουμε 4 τεραμτοφυλακες αλλα δεν φευγει κανενας και 6 σεντερ μπακ.
Μπραβο στην ομαδα μπραβο στον Φερειρα, αλλα ο μεταγραφικος σχεδιασμός ειναι για γελια.
Και θα συνεχισει να ειναι για γελια ειτε παμε στους ομιλους του τσου λου ειτε οχι.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Parolos έγραψε:Ακούω πλάνο και πλάνο τελικά θα γίνουμε αεροπλάνο..

Να χαρείτε δεν είναι πλάνο να πας στον αγώνα της δεκαετίας για να φύγει ο βραχνας του FFP χωρίς επιθετικό.
Ασχέτως αποτελέσματος.
Το πλάνο ήταν πουληστε ότι πουλιέται και διώξτε αυτούς που δεν τα πάνε καλά με τον προπονητή. Άντε μην τρελαθουμε τώρα με τα πλάνα και τα σχέδια.. σιγά μην υπήρχε και σχέδιο Ανάν..

Ας πάνε όλα καλά και έχουμε καιρό για αυτά.

Κακά τα ψέματα...φαίνεται ότι ούτε οι ίδιοι δεν πίστευαν ότι θα αποκλείσουμε την Μπενφίκα.
Δυστυχώς τώρα είμαστε πολύ σφιχτοι
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Η ομάδα το πίστευε θεωρώ και θα τα δώσει όλα για να φέρει το καλύτερο δυνατό.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Δε ντρέπεστε παλιόπαιδα κράζετε, υποστηρίζετε Άγγελο (λολ) και γουμενο. Και λίγο Μπατατούδη.

Anthimox

Δημοσίευση από Anthimox »

Σίγουρα δεν είναι το καλύτερο η φυγή του Άκπομ για τα παιχνίδια με την Κράσνονταρ.
Είναι δεδομένο πως θα αποκτηθεί παίκτης στην θέση του που λογικά θα προορίζεται για βασικός φορ.
Το ιδανικό θα ήταν να είχε ήδη κλείσει.
Αν οι βασικοί μας στόχοι κλωτσάνε ή θέλουν χρόνο για να αποφασίσουν, καλύτερα να περιμένουμε παρά να πάμε σε χειρότερη επιλογή.

Μάτος - Βιερίνια θεωρώ πως αποτελούν ήδη παρελθόν. Ο Μάτος δεν υπολογίζεται, ενώ ο Βιερίνια χωρίς προπονήσεις για 2-3 μήνες δεν υπάρχει περίπτωση να επανέλθει. Θα τον ήθελα για ένα ακόμη χρόνο για να κλείσει την καριέρα του σαν αρχηγός, αλλά αν έχει μεγάλες οικονομικές απαιτήσεις προέχει η ομάδα.
Ο Ζαμπά προέρχεται από τραυματισμό και στο παιχνίδι με την Λάρισα έδειξε πως δεν είναι ακόμη έτοιμος. Πιστεύω πως με τον καιρό θα μπει και αυτός στο ροτέισον της ομάδας.
Ο Κρέσπο, κατά την άποψή μου πάντα, κάλυψε μια χαρά τη θέση του δεξιού μπακ. Μην ξεχνάμε πως μιλάμε για παίκτη "ελβετικό σουγιά" που μπορεί να παίξει όλες τις θέσεις στην άμυνα. Σίγουρα δεν είναι η ιδανική λύση, αλλά την θέση την καλύπτει. Ο Ροντρίγκο πιστεύω πως είναι μια χαρά δεξί μπακ. Θεωρώ πως μας αρκεί ένας αναπληρωματικός για την θέση και δεν απαιτείται μεγάλη επένδυση.

Αν πάρουμε ένα φορ ολκής και ένα εξάρι που να "οχταρίζει" (π.χ. Τσίμιροτ - Κουρμπέλης - Ζέκα) στη θέση του Εσίτι θα είμαι ικανοποιημένος. Τερματοφύλακα μόνο αν φύγουν Πάσχα ΚΑΙ Ρέι.
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Ενταξει κι εγω θα ηθελα να ειχε ερθει καποιος απο χθες και σημερα να ειχε κανει και προπονηση με την ομαδα, αλλα ολοι ξερουμε πως ειναι οι συμφωνιες. Μπορει να κολλαει στην προμηθεια του μανατζερ, μπορει να εχει και αλλη προταση ο παιχτης και να την σκεφτεται. Η μλκια εγινε που αφησαν το διαστημα αναμεσα στα ματς με την Μπεσικτας και την Μπενφικα χωρις να φερουν καποιον φορ και δεξι μπακ. Χαλασε το Γιανκο οκ, αλλα επρεπε να εχουμε παιχτη σημερα. Και ο Τσουμπα αφου ηξεραν οτι ειναι φευγατος επρεπε να ειχαν φερει ηδη. Τελος παντων ΠΑΟΚ ειμαστε δεν μασαμε.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

zarathustra79 έγραψε:Σωστά. Ποιο πλάνο?? Έχει μπει το πνεύμα του αγγέλου στον ferreira κ πάμε με το σταυρό στο χέρι εδώ κ δύο προκριματικους γύρους...
Μην το γελάς άκουσα στο τέλος της συνέντευξης του φερειρα ,σήμερα στην νόβα ......η παναγια μαζι μας ......τα φαξ λίγο να προσέχουμε και θα πάμε καλά Αγγελικα .....η κατά τύχη θα παμε στους ομίλους ......για νανειμαι και στο πνεύμα του φόρουμ ,όλα τυχαία κολοφαρδα ποιο πλάνο ποιο αεροπλάνο ποιος ρεμπε ποιος φουτσινι :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :pano: :pano: :pano: :pano:
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Ελπίζω τουλάχιστον να αξίζει η αναμονή και να πρόκειται όντως για κάποιο παιχταρα..
Κανονικά μέχρι αύριο πρέπει να έχει κλείσει το θέμα..
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Άσε μας ρε Πτολεμαΐδα.. άσε μας να χαρείς..

Άσε μας με τον άλλον 12 χρόνια φόρουμ δε βαρεθηκατε?
Ούτε μια γαμημενη άποψη δεν έχεις γράψει 12 χρόνια.
Όλα τα ποστ παράθεση κάποιον και ειρωνία.
Έχετε διώξει πένες και πένες από εδώ μέσα.
Άντε βραδιάτικα ολόκληρος μαντραχαλος.

Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Με το χέρι στα καρδιά το πιο αληθοφανές σενάριο, είναι αυτό που λέει ο παρολος.

Αλλά έχει σχέση με την αλήθεια;

Οταν έχεις παρκαρισμένα κάνα 10μυρια τριγύρω στον αέρα, πχ ουαρντα λέω ένα όνομα στην τύχη και θες να τα κάνεις 2 μέχρι 3 το πολύ, τα χαμένα από χέρι λεφτά... Το σκέφτεται και το ξανά σκέφτεται αν θα δώσει το οκ. Τόσο απλά.

Στάλθηκε από SM-N975F
george188

Δημοσίευση από george188 »

Η ομάδα φορ θελει και δεξί μπακ, τίποτα άλλο. Με τόσα χαφ που έχει ήδη πως να πάρει άλλον
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

10 παρκαρισμένα, σίγουρα δεν έχει ,επίσης το ffp αν όχι έφυγε από το κεφάλι μας,χαλάρωσε πάρα πολύ.
Δεν γίνεται να λέμε μαλακιες μεταξύ μας.
Εγώ είμαι σίγουρος ότι θα γίνουν κινήσεις και καλές μάλιστα,το θέμα είναι τα παιχνίδια με τους Ρώσους.
Από την άλλη υπάρχει και η αιρετική άποψη που κατέθεσε ο seaman και δεν της έδωσε κανένας σημασία.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος obanebane την Πέμ 17 Σεπ 2020, 22:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”