Το τι μπερδεύω εγώ και τι ισχύει στην πραγματικότητα άστο καλύτερα, δεν θα ανοίξουμε και συζητησηrenegade έγραψε:Όταν 20 30 χρόνια τώρα οι υπεύθυνοι του ελληνικού ποδοσφαίρου και της παραγωγής Ελλήνων παικτών βγάζουν στόπερ και επιθετικούς από το ίδιο καλούπι... Τότε είναι λογικό και επόμενο να μπερδεύεται ο κάθε Ομερτά όταν βλέπει επιθετικό με διαφορετικά χαρακτηριστικά από αυτά που έχει συνηθίσει
Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
- WestBlock4
Αν θυμάμαι καλά από αυτά που διάβασα 9 goal se 26 συμμετοχές ειχε αλλα το περασμα του σε σπαρτακ δεν ήταν ιδανικό για τους Ρώσους όπως η χρονια στο νούμι.
Τεσπα θα είναι πολύ καλή προσθήκη ελπίζω να γίνει
Τεσπα θα είναι πολύ καλή προσθήκη ελπίζω να γίνει
- ilovegame27
https://www.transfermarkt.com/tomas-est ... ler/504085
https://www.youtube.com/watch?v=B1v0CRK85fU
Αυτην την παιχτούρα πρέπει να φέρουν για δεξί φουλ μπακ
https://www.youtube.com/watch?v=B1v0CRK85fU
Ρε φίλε, είναι δύο παιχνίδια τι δεν καταλαβαίνετε; Και στα δύο με αντεπίθεσεις θα παίξεις; Και αν στο πρώτο βγεις 0-0 τι θα κάνεις, θα περιμένεις ξανά να βρεις χώρους; Τόσο μα@@@ες είναι και οι Ρώσοι;DOUBLE έγραψε:Ομερτά, ποντιος είσαι;
Πολύ αγυριστο κεφαλι ,ρε παιδί μου...Δεν καταλαβαίνεις πως σε παιχνίδι αντεπιθέσεων κανένας δε χρειαζεται να παλέψει με κανέναν. Ταχύτητα χρειάζεται..
Ξεκόλλα...
- Darklord67
Δεν ξέρω αλλά εγώ ψήνομαι με Ponce! Μπορεί και ως second striker ως δίδυμο με Swi για παιχνίδια με λεωφορεία πίσω.Ίσως έτσι πάρει και λίγο τ'απάνω του ο Swi.
omerta76 έγραψε:Ρε φίλε, είναι δύο παιχνίδια τι δεν καταλαβαίνετε; Και στα δύο με αντεπίθεσεις θα παίξεις; Και αν στο πρώτο βγεις 0-0 τι θα κάνεις, θα περιμένεις ξανά να βρεις χώρους; Τόσο μα@@@ες είναι και οι Ρώσοι;DOUBLE έγραψε:Ομερτά, ποντιος είσαι;
Πολύ αγυριστο κεφαλι ,ρε παιδί μου...Δεν καταλαβαίνεις πως σε παιχνίδι αντεπιθέσεων κανένας δε χρειαζεται να παλέψει με κανέναν. Ταχύτητα χρειάζεται..
Ξεκόλλα...
Αν παρεις διπλό ή Χ με γκολ στο πρώτο,έτσι θα παίξεις και στο δεύτερο.
Αν όχι ,σφίξαμε. Θα πάμε τον Σβι σε ψυχολόγο με μπούτια εν τω μεταξύ...
Τώρα έρχεσαι στα λόγια μου φίλε DOUBLE! Ο Σβιντερσκι όπως είναι τώρα, δεν δεν δεν....Γιατί να μην αυξήσω τις πιθανότητες μου με ένα παίχτη που θα μπορεί να βοηθήσει στη ρεβάνς;;; Αυτό λέω τόση ώρα και κινδυνεύω να παρεξηγηθω!!
-
Luigi Vampa
Και για κιθαρίσταilovegame27 έγραψε:https://www.transfermarkt.com/tomas-est ... ler/504085
Ανακοινώθηκε η λίστα για το ματς με Κρασνονταρ.
Μπορεί να υπάρξει τροποποίηση αν γίνει μεταγραφη;
Μάλλον γιατί δεν προλαβαίνεις...omerta76 έγραψε:Τώρα έρχεσαι στα λόγια μου φίλε DOUBLE! Ο Σβιντερσκι όπως είναι τώρα, δεν δεν δεν....Γιατί να μην αυξήσω τις πιθανότητες μου με ένα παίχτη που θα μπορεί να βοηθήσει στη ρεβάνς;;; Αυτό λέω τόση ώρα και κινδυνεύω να παρεξηγηθω!!
- Mitsospaoki4
- Moderator
2 αλλαγέςMīngus έγραψε:Ανακοινώθηκε η λίστα για το ματς με Κρασνονταρ.
- sourmenetes
- Moderator
Υπαινιγμοι και ειρωνείες να λείπουν!DOUBLE έγραψε:Ομερτά, ποντιος είσαι;
Ξεκόλλα...
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πυροβόλαμε τα πόδια μας ώρες ώρες... Όπως φαίνεται υπάρχει θέμα και με τον Ζαμπα κάτι που σημαίνει ότι στην επίθεση έχουμε μείνει με Σφιντερφσκι,Τζολη,Κουτσια και Βρακα... Αυτές είναι τάσεις αυτοχειρίας και μέσα σε όλα δεν έχουμε και δεξί μπακ ενώ ο Ροντριγκο είναι τραυματίας εδώ και 3 εβδομάδες και ουτε ο Ματος υπολογίζεται...Είπαμε έχουμε ξεκινήσει καλά,μοιάζει να χτίζεται κάτι καλό αλλά δεν έγινε και θαυματοποιός ξαφνικά ο Φερειρα...
Όλο με τις πιθανότητες ασχολείστε αλλά η ομάδα προχωράει.
Φέτος φαίνεται να ξέρουν τι κάνουν, φωνάζετε ότι χρειάζεται να κάνουν το ένα ή το άλλο για να αυξηθούν οι πιθανότητες, ένας αντίπαλος έμεινε.
Έμεινε ένας, με τις δικές τους επιλογές όμως, αξίζουν την εμπιστοσύνη σας.
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Φέτος φαίνεται να ξέρουν τι κάνουν, φωνάζετε ότι χρειάζεται να κάνουν το ένα ή το άλλο για να αυξηθούν οι πιθανότητες, ένας αντίπαλος έμεινε.
Έμεινε ένας, με τις δικές τους επιλογές όμως, αξίζουν την εμπιστοσύνη σας.
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
εκεί που το ρόστερ ήταν πολύ μεγάλο και ετερόκλητο ... πλέον έχει αρχίσει να αδειάζει επικίνδυνα ... και από εκεί που δεν το περιμένεις ... ρε τον Καρπούζα