Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
Είπαμε να βάλουμε τα δύσκολα στον Φερειρα αλλά εμείς το πάμε σε legendary level. Κοίτα να δεις που θα βάλει και τον Βαρελα τέρμα για να μπούμε ομίλους. Μακάρι να πάνε όλα κατευχην και να μην τραβάμε τα μαλλιά μας (πάνω ή κάτω)
@panpangr77
Μπορεί τότε και να γνωριζόμαστε καθώς το ότι είμαι ΠΑΟΚσής μου ήταν δύσκολο να το κρύψω.
Στον παλιό Ηρακλή (Νικαίας) κυρίως, αλλά δεν έμεινα ποτέ ως κάτοικος στις γειτονιές του.
Μπορεί τότε και να γνωριζόμαστε καθώς το ότι είμαι ΠΑΟΚσής μου ήταν δύσκολο να το κρύψω.
Στον παλιό Ηρακλή (Νικαίας) κυρίως, αλλά δεν έμεινα ποτέ ως κάτοικος στις γειτονιές του.
Εμφανίστηκαν πάλι οι βέβαιοι για τον αποκλεισμό. Καλώς ορίσατε είστε το καλύτερο γούριomerta76 έγραψε:Εγώ θα έβαζα στοίχημα πότε θα έρθει:WestBlock4 έγραψε:Βασικα υπάρχει λετε στοίχημα na παίξουμε ποιος θα κλείσει..??? Εγώ θα έβαζα λιγα στον ponce
Α. Πριν το πρώτο παιχνίδι
Β. Πριν το δεύτερο παιχνίδι
Γ. Την τελευταία μέρα των μεταγραφών, λίγο μετά τον αποκλεισμό
- anekfrastos
https://images.app.goo.gl/VQSUpBgyTMhFriDU9mbison έγραψε:Mαλλον εννοεις τον Σουαρεζ και οχι τον Μεσιanekfrastos έγραψε:δεν είναι το ύψος ρε συ αλλά η δύναμη και το νευρο και η αντοχή στο ξύλοMagpies4 έγραψε: Χα, χα. Για πές μου την τριπλέτα της Μπάρτσα (τί ύψος έχουν);
Και αυτό αφορά κυρίως στο σεντερ φορ που πρέπει να σπρώχνεται 90' με τα θηρία. Ζουμπάς πχ ο Αγκουέρο (1,73) αλλά είναι 173 εκατοστά νευρο και μύες. Ο Μέσι είναι νταμάρι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος anekfrastos την Πέμ 17 Σεπ 2020, 20:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
mbison
O Fabio Abreu αργεί?
Edit
Xάκαρε το σχόλιο μου πριν προς τον ανεκφραστο και φαίνεται σαν να το γραψε αυτος!
Edit
Xάκαρε το σχόλιο μου πριν προς τον ανεκφραστο και φαίνεται σαν να το γραψε αυτος!
Και εμφανίστηκαν αυτοί που τα βλέπουν όλα καλά,κράζουν όσους έχουν αντίθετη άποψη αλλά μετά πρώτα αυτοί κάνουν κωλοτουμπα...Pater έγραψε:Εμφανίστηκαν πάλι οι βέβαιοι για τον αποκλεισμό. Καλώς ορίσατε είστε το καλύτερο γούριomerta76 έγραψε:Εγώ θα έβαζα στοίχημα πότε θα έρθει:WestBlock4 έγραψε:Βασικα υπάρχει λετε στοίχημα na παίξουμε ποιος θα κλείσει..??? Εγώ θα έβαζα λιγα στον ponce
Δηλαδή αν κουμπονε πόσα γκολ θα έβαζε 50???WestBlock4 έγραψε:Νομιζω ειναι πολυ καλος παίχτης απλα δε κουμπωσε τοσο καλα στο χανουμι.. βέβαια όλα στο χορτάρι φαίνονται.rainmaker έγραψε:Αυτός ο πονσε είναι που έπαιζε αεχ;
Δεν με είχε πείσει καθόλου. Προς τι ο ντόρος;
Περί Σακχοφ, προσωπικά δεν με ενδιαφέρει η επιλογή του. Επαγγελματίας παίκτης είναι και έδωσε τα πάντα στην πορεία του με εμάς. Αυτά.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Εκτός γιουρόπα λιγκ από την Κουόπιο στα πέναλντι και η ταναπου η Σλόβαν Μπρατισλάβας του Dominik Greif. Φέρτε τον.Banksy έγραψε:Η Αστάνα που παίζει ο Πιέρος μόλις αποκλείστηκε από την συνέχεια του Γιουρόπα από την Μπουντούτσνοτς. Δυνητικά αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει εξελίξεις ΑΝ πραγματικά ενδιαφερόμαστε για τον παίκτη. Γιατί φαντάζομαι ο παίκτης θα θέλει να παίζει σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις και ίσως η Αστάνα να θέλει να βγάλει τη χασούρα..
Αποψη ειναι οτι θα αποκλειστουμε ....γιατι ? γιατι ετσι ? η αποψη σου διαψευστηκε δυο φορες αλλα επιμενεις χαρα στο κουραγιο σου.....συνεχισε καποτε θα δικαιωθεις και θα λες σας σταλεγα ......omerta76 έγραψε:Εγώ θα έβαζα στοίχημα πότε θα έρθει:WestBlock4 έγραψε:Βασικα υπάρχει λετε στοίχημα na παίξουμε ποιος θα κλείσει..??? Εγώ θα έβαζα λιγα στον ponce
-
panpangr77
Δεν έτυχε ,έπαιζα στο Μοσχάτο μέχρι τα 20 97' και μετά το έκοψα στην ουσία και πήγα στον Πανφαληρικο όπου εκεί ειμασταν από τον πρόεδρο μέχρι και κάνα δυο άλλοι. Αγνό πειραϊκό ποδόσφαιρο μια πάσα δύο πάσες και πλάγιο άουτ.seaman έγραψε:@panpangr77
Εκτός EL και η Γκέντεμποργκ με βασικούρα τον Βερν. Προηγήθηκαν της Κοπεγχάγης στο 74 και έφαγαν 2 γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο
Βλέποντας πως εξελίσσονται τα πράγματα θεωρώ ότι δεν χρειαζόμαστε δεξι μπακ -χαφ, αλλά ενεργοποίηση του Μάτος και μια επέκταση συμβολαίου του Βιερίνια με ένα νορμάλ ποσό.
Σε ένα ροτέισον σύστημα με 10-15 συμμετοχές ο καθένας και τα υπόλοιπα ο Ροντρίγκο. Εχουμε έτοιμες, ποιοτικές και έμπειρες λύσεις που μπορούν να προσφέρουν βραχυπρόθεσμα, ας τις εκμεταλλευτούμε για φέτος και για του χρόνου βλέπουμε.
Και αν είναι να πέσουν λεφτά ας είναι για το 6αρι και για το φορ και πουθενά αλλού.
Σε ένα ροτέισον σύστημα με 10-15 συμμετοχές ο καθένας και τα υπόλοιπα ο Ροντρίγκο. Εχουμε έτοιμες, ποιοτικές και έμπειρες λύσεις που μπορούν να προσφέρουν βραχυπρόθεσμα, ας τις εκμεταλλευτούμε για φέτος και για του χρόνου βλέπουμε.
Και αν είναι να πέσουν λεφτά ας είναι για το 6αρι και για το φορ και πουθενά αλλού.
Και τον Ανέστη στο τέρμαseaman έγραψε:Εκτός EL και η Γκέντεμποργκ με βασικούρα τον Βερν. Προηγήθηκαν της Κοπεγχάγης στο 74 και έφαγαν 2 γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο
Στάλθηκε από SM-N975F
- ΑποστόληςΑ
Η ανάγκη για δεξί full-back γεννήθηκε αμέσως μετά τον τραυματισμό του Soares, δηλαδή από τις 25 Αυγούστου. Φτάσαμε στο σημείο να τον αποκτήσουμε πριν από μία εβδομάδα, αλλά τελικά τον απορρίψαμε για κάτι καλύτερο, που ακόμη δεν φάνηκε. Θα παίξουμε (εκτός από το πρωτάθλημα) και τους δύο επόμενους Ευρωπαϊκούς αγώνες χωρίς παίκτη στη θέση αυτή;
Η ανάγκη για αξιόπιστο αμυντικό χαφ εξακολουθεί να υπάρχει καθώς αυτή τη στιγμή παίζουμε με δύο 8ρια. Μέχρι πότε θα παίζουν αυτοί; Ο Εσίτι δεν ταιριάζει στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ, οι Τσιγγάρας, Νινούα δεν υπολογίζονται για την ώρα, ο Αουγκούστο θα αρχίσει να παίζει μετά από 3-4 εβδομάδες και ο Misic άγνωστον.
Όμως η προσοχή όλων έχει στραφεί πλέον αποκλειστικά στον φορ και κανείς δεν ασχολείται με την πλήρωση των δύο αυτών θέσεων.
Η ανάγκη για αξιόπιστο αμυντικό χαφ εξακολουθεί να υπάρχει καθώς αυτή τη στιγμή παίζουμε με δύο 8ρια. Μέχρι πότε θα παίζουν αυτοί; Ο Εσίτι δεν ταιριάζει στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ, οι Τσιγγάρας, Νινούα δεν υπολογίζονται για την ώρα, ο Αουγκούστο θα αρχίσει να παίζει μετά από 3-4 εβδομάδες και ο Misic άγνωστον.
Όμως η προσοχή όλων έχει στραφεί πλέον αποκλειστικά στον φορ και κανείς δεν ασχολείται με την πλήρωση των δύο αυτών θέσεων.