Χορηγοί και σπόνσορες
Re: Χορηγοί και σπόνσορες
Οικονομολογικές γνώσεις δεν έχω, αλλά από τη στιγμή που εμείς όλοι μαζί έχουμε 5 και έρθει ο άπλας και σπρώξει άλλα 15, ποιος κάνει κουμάντο;
Ο ίδιος ο Τεο έχει πει ότι ο ΠΑΟΚ δεν είναι αρκετά ελκυστικός ακόμα.
Δυστυχώς ή ευτυχώς όταν η ομάδα ξεμπερδέψει από τα χρέη και το καράβι δεν θα έχει φόβο να βουλιάξει, θα έρθει ο άπλας / διαχειριστής, θα βάλει τα όποια λεφτά θα απαιτούνται και θα κάνει τη λεζάντα και τη μόστρα του.
επειδή είμαι εντελώς off topic να δώσω και την πληροφορία ότι η χορηγός μας vivartia - Δελτα προχώρησε σε μείωση της τιμής του φρέσκου γάλακτος στο 1 ευρώ.
Ο ίδιος ο Τεο έχει πει ότι ο ΠΑΟΚ δεν είναι αρκετά ελκυστικός ακόμα.
Δυστυχώς ή ευτυχώς όταν η ομάδα ξεμπερδέψει από τα χρέη και το καράβι δεν θα έχει φόβο να βουλιάξει, θα έρθει ο άπλας / διαχειριστής, θα βάλει τα όποια λεφτά θα απαιτούνται και θα κάνει τη λεζάντα και τη μόστρα του.
επειδή είμαι εντελώς off topic να δώσω και την πληροφορία ότι η χορηγός μας vivartia - Δελτα προχώρησε σε μείωση της τιμής του φρέσκου γάλακτος στο 1 ευρώ.
Την καλησπέρα μου. Αναφορικά με το θέμα της ΑΜΚ και της δυνατότητας αγοράς του 51% η απάντηση είναι ότι δεν γίνεται έτσι απλά. Υπάρχουν σχετικοί όροι στα ενημερωτικά δελτία των ΑΜΚ, συμφωνα με τους οποίους για να μπορέσει κάποιος να πάρει ποσοστό μεγαλύτερο του 33% πρέπει να προσκομίσει συγκεκριμένα δικαιολογητικά, να καταθέσει εκ των προτέρων επιχειρηματικό πλάνο στην ΠΑΕ και να πάρει άδεια από τις αρμόδιες αρχές (ΕΦΙ κ.λπ). Και φυσικά δεν γίνεται σε καμία περίπτωση να είναι ο Βγενόπουλος αν πρώτα δεν ξεφορτωθεί τις μετοχές του βάζελου, διότι απαγορεύεται από το νόμο να κατέχει υψηλό ποσοστό μετοχών σε δύο ΠΑΕ.
Στις ΑΕ δεν εχει σημασια ποσοι ειναι απο την μια η την αλλη πλευρα αλλα οι μετοχες.yiannisPAOKitalia έγραψε:Οικονομολογικές γνώσεις δεν έχω, αλλά από τη στιγμή που εμείς όλοι μαζί έχουμε 5 και έρθει ο άπλας και σπρώξει άλλα 15, ποιος κάνει κουμάντο;
π.χ. εγω που εχω 100 ευρω μετοχες αν θελω να παω κοντρα στον Ζαγορακη που εχει 100.000 πρεπει να βρω αλλους 999
συμφωνω με τον φαρμακ76 αλλα υπαρχει και μια ακομα προοπτικη με το μπλοκαρισμα ενος μεγαλου καρχαρια...
εστω οτι τηρει τις παραπανω προυποθεσεις και θελει να βαλει πολλα μα πολλα εκατομμυρια για να παρει την πλειοψηφια...
ΟΜΩΣ αν ξυπνησει ο λαος μας και παμε ΟΛΟΙ μας να βαλουμε λεφτα, οσα μπορει ο καθενας μας τοτε αν κατα τη ληξη της α.μ.κ. εχουν μαζευτει περισσοτερα χρηματα απο το αρχικο ποσο που απαιτειται τοτε υπαρχει πσοστιαια επιστροφη χρηματων στον καθενα μας και ως εκ τουτου μειωση στο ποσοστο των μετοχων για ολους τους νεους μετοχους και αν θυμαμαι καλα δεν εχει σημασια ποιος τα εβαλε πρωτος κτλ.
δηλαδη θελει να βαλει ο ακατανομαστος 15 μυρια?οκ ας τα βαλει...
εδω μαζεψαμε 2 μυρια και πηγαμε ΜΟΝΟ 10.000 νοματαιοι...
ας καταλαβουμε οτι κατι παιζει και αν παμε 40.000 ΠΑΟΚια τοτε μειωνουμε(αναλογως το ποσο που θα μαζεψουμε) το ποσοστο του γιαπη!
δεν λεω πως θα μαζεψουμε και εμεις 15 μυρια αλλα αν παμε ΟΛΟΙ που μπορουμε τοτε εκει ειναι η μεγαλη μαγκια μας ως λαος...
* απο το ενημερωτικο δελτιο της ΠΑΕ:
Σε περίπτωση υπερκάλυψης της παρούσας αύξησης οι νέες μετοχές θα διατεθούν αναλογικά στους ενδιαφερόμενους
επενδυτές. Σε αυτή την περίπτωση τα επιπλέον κεφάλαια που θα έχουν καταβάλει οι μέτοχοι θα επιστραφούν ατόκως, όπως
θα οριστεί σε νεότερη ανακοίνωση της Εταιρείας
εστω οτι τηρει τις παραπανω προυποθεσεις και θελει να βαλει πολλα μα πολλα εκατομμυρια για να παρει την πλειοψηφια...
ΟΜΩΣ αν ξυπνησει ο λαος μας και παμε ΟΛΟΙ μας να βαλουμε λεφτα, οσα μπορει ο καθενας μας τοτε αν κατα τη ληξη της α.μ.κ. εχουν μαζευτει περισσοτερα χρηματα απο το αρχικο ποσο που απαιτειται τοτε υπαρχει πσοστιαια επιστροφη χρηματων στον καθενα μας και ως εκ τουτου μειωση στο ποσοστο των μετοχων για ολους τους νεους μετοχους και αν θυμαμαι καλα δεν εχει σημασια ποιος τα εβαλε πρωτος κτλ.
δηλαδη θελει να βαλει ο ακατανομαστος 15 μυρια?οκ ας τα βαλει...
εδω μαζεψαμε 2 μυρια και πηγαμε ΜΟΝΟ 10.000 νοματαιοι...
ας καταλαβουμε οτι κατι παιζει και αν παμε 40.000 ΠΑΟΚια τοτε μειωνουμε(αναλογως το ποσο που θα μαζεψουμε) το ποσοστο του γιαπη!
δεν λεω πως θα μαζεψουμε και εμεις 15 μυρια αλλα αν παμε ΟΛΟΙ που μπορουμε τοτε εκει ειναι η μεγαλη μαγκια μας ως λαος...
* απο το ενημερωτικο δελτιο της ΠΑΕ:
Σε περίπτωση υπερκάλυψης της παρούσας αύξησης οι νέες μετοχές θα διατεθούν αναλογικά στους ενδιαφερόμενους
επενδυτές. Σε αυτή την περίπτωση τα επιπλέον κεφάλαια που θα έχουν καταβάλει οι μέτοχοι θα επιστραφούν ατόκως, όπως
θα οριστεί σε νεότερη ανακοίνωση της Εταιρείας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος axl4 την Σάβ 02 Μάιος 2009, 10:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
α και κατι ακομα....
http://ultraspaok.gr/index.php?option=c ... 0&Itemid=9
Τα καλύτερα όμως έρχονται και δεν μιλάμε ούτε για το προπονητικό κέντρο, ούτε για τις 5 μετάγραφές που κλείσανε ήδη, ούτε για παίκτες άλλων ομάδων που παρακαλάνε να έρθουν στον Π.Α.Ο.Κ. , μιλάμε για συμφωνίες που θα βοηθήσουν την ομάδα και την Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. να ξεφύγει και να μπορεί στο μέτρο του δυνατού να κάνει τις υπερβάσεις τις μεταγραφικές που θα συνεχιστούν αλλά και για να τελειώσει και το προπονητικό κέντρο πιο γρήγορα.
Αυτές οι συμφωνίες πάντως δεν έχουν καμιά σχέση αν ο Π.Α.Ο.Κ. βγει στο ch. league ή στο Europa league...
ξερει κανεις τιποτα ρε παιδες???
Τα καλύτερα όμως έρχονται και δεν μιλάμε ούτε για το προπονητικό κέντρο, ούτε για τις 5 μετάγραφές που κλείσανε ήδη, ούτε για παίκτες άλλων ομάδων που παρακαλάνε να έρθουν στον Π.Α.Ο.Κ. , μιλάμε για συμφωνίες που θα βοηθήσουν την ομάδα και την Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. να ξεφύγει και να μπορεί στο μέτρο του δυνατού να κάνει τις υπερβάσεις τις μεταγραφικές που θα συνεχιστούν αλλά και για να τελειώσει και το προπονητικό κέντρο πιο γρήγορα.
Αυτές οι συμφωνίες πάντως δεν έχουν καμιά σχέση αν ο Π.Α.Ο.Κ. βγει στο ch. league ή στο Europa league...
Αν είναι να περιμένει κάποιος να βγούμε απο τα χρέη, δέν θα έχει μείνει αύξηση να συμμετάσχει και την ομάδα θα την έχουμε δικιά μας εμείς, ο κόσμος,ελπίζω...ABOLEYTOI έγραψε:...
....
Οπότε αν έρθει θαρθει σύντομα, γιατί μετά παει το καράβι...
axl4 έγραψε:α και κατι ακομα....
Εγώ αυτό που ξέρω για τον κύριο χορηγό στην φανέλα μπροστά το είπα πιο πάνω...
‘’Η 23.01.2008 σύμβαση επικοινωνιακής συνεργασίας-χορηγίας μεταξύ της «ΔΕΠΑ» και της «Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ.» με διάρκεια για τις αγωνιστικές περιόδους 2007-2008 και 2008-2009, από την 01.06.2008 μέχρι την 30.06.2009. Η σύμβαση αυτή δύναται να ανανεωθεί και για τρίτη αγωνιστική περίοδο, ήτοι την περίοδο 2009-2010, κατόπιν κοινής έγγραφης συμφωνίας των ως άνω συμβαλλομένων.
Το αντάλλαγμα έχει ως εξής: α) για την αγωνιστική περίοδο 2007-2008 το ποσό των 650.000 € και β) για την αγωνιστική περίοδο 2008-2009 το ποσό των 1.100.000 €. Σε περίπτωση που η εταιρεία τιμωρηθεί με αποκλεισμό από την έδρα της ή με την διεξαγωγή των αγώνων της κεκλεισμένων των θυρών, η «ΔΕΠΑ» δικαιούται να προβεί στη μείωση του ως άνω οριζομένου τιμήματος, αναλογικά με τις αγωνιστικές που θα χαθούν εξαιτίας της επιβληθείσας τιμωρίας στην «Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ.».
Επιπλέον, ορίζεται ότι η «ΔΕΠΑ» θα καταβάλλει στην εταιρεία πρόσθετα ποσά ως «bonus» στις εξής περιπτώσεις: 1. σε περίπτωση εξασφάλισης συμμετοχής της ομάδας, μέσω του ελληνικού πρωταθλήματος, στο Κύπελλο UEFA ή στο Champions League, το ποσό των 120.000 €, 2. σε περίπτωση κατάκτησης από την ομάδα του Ελληνικού Πρωταθλήματος Super League, το ποσό των 200.000 € και 3. σε περίπτωση κατάκτησης από την ομάδα του Ελληνικού Κυπέλλου κατά την αγωνιστική περίοδο 2008-2009, το ποσό των 150.000 €.’’
Πηγή: ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΕ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ.
Τα λεφτά που δίνει η ΔΕΠΑ είναι αστεία και πολύ λίγα...Λογικά του χρόνου θα έχουμε έναν άλλο χορηγό...εκτός αν δεν βρούμε και ανανεώσουμε τότε πάλι με την ΔΕΠΑ...Το ποιον θα έχουμε χορηγό δεν τον ξέρω...Μπορεί η MIG να θέλει να βάλει και άλλη εταιρία του ομίλου στην φανέλα όπως π.χ. η Ολυμπιακή κτλ...Επιθυμία μου είναι πάντως να έχουμε μια κολοσιαία εταιρεία που να σε δίνει πολλά περισσότερα bonus....Του χρόνου ο γαύρος θα έχει από ότι άκουσα την FLY EMIRATES...εμείς γιατί όχι την Olympic Airlines?

Μα απ'ότι άκουσα και γω θα έχουμε άλλο χορηγό στο μπροστινό της φανέλας.Αλλά δεν ξέρω ποιόν.Α!!!Και με ποιο πολλά φράγκα.

Καλή η ΔΕΠΑ από το τίποτα αλλά νομίζω ότι το status quo έπειτα από τη φετινή σεζόν προυποθέτει πολύ περισσότερα..
Ας την κρατήσουμε για το πίσω μέρος, το μανίκι ή κάπου αλλού..
Ας την κρατήσουμε για το πίσω μέρος, το μανίκι ή κάπου αλλού..
Εάν κάποιος θέλει να πάρει το 51% μιας Α.Ε., μπορεί να το κάνει ακόμη και αν διαφωνούν οι υπόλοιποι μέτοχοι της, υπάρχουν πολλά παράθυρα και τρόποι για να γίνει και χαρακτηρίζεται ως ΕΧΘΡΙΚΗ ΕΞΑΓΟΡΑ (hostile takeover).
Ωστόσο, το 51% δεν δίνει απόλυτο έλεγχο σ΄αυτον που το κατέχει, χρειάζεται το 61% για να ειναι 100% κυρίαρχος, η μειοψηφία του 40% μπορει να μπλοκάρει πολλές αποφάσεις.Ομως ο Βγενόπουλος δεν είναι ο επενδυτής, η MIG είναι, κυρίως δηλαδή επιχειρηματίες του Dubai, ο Βγενο ειναι απλά υπάλληλος διαχειριστής, (παρ οτι και ο ίδιος εχει μεγάλη οικονομικη επιφάνεια).Επίσης ο Βγενόπουλος προέρχεται από παληά οικογένεια παναθηναικών και ο πατέρας του υπήρξε παράγοντας με σημαντική προσφορά στους βάζελους αρα δεν μπορεί να πουλήσει ΠΑΟΚτσιλίκι.Στην ουσία κανένας απο όλους αυτούς τούς επιχειρηματίες που θα μπορούσαν να αγοράσουν τον ΠΑΟΚ δέν θα έβαζε λεφτά κόντρα στον λαό απλά και μόνο για να καταστρέψει την ομάδα γιατί ο ΠΑΟΚ χωρίς τον λαό του δεν λέι τίποτα, αυτό θα σήμαινε οτι πετάει τα λεφτά του και πιστέψτε με δεν είναι αυτός ο τρόπος με τον οποίο σκέφτονται και λειτουργούν αυτοί οι κύριοι.
Ωστόσο, το 51% δεν δίνει απόλυτο έλεγχο σ΄αυτον που το κατέχει, χρειάζεται το 61% για να ειναι 100% κυρίαρχος, η μειοψηφία του 40% μπορει να μπλοκάρει πολλές αποφάσεις.Ομως ο Βγενόπουλος δεν είναι ο επενδυτής, η MIG είναι, κυρίως δηλαδή επιχειρηματίες του Dubai, ο Βγενο ειναι απλά υπάλληλος διαχειριστής, (παρ οτι και ο ίδιος εχει μεγάλη οικονομικη επιφάνεια).Επίσης ο Βγενόπουλος προέρχεται από παληά οικογένεια παναθηναικών και ο πατέρας του υπήρξε παράγοντας με σημαντική προσφορά στους βάζελους αρα δεν μπορεί να πουλήσει ΠΑΟΚτσιλίκι.Στην ουσία κανένας απο όλους αυτούς τούς επιχειρηματίες που θα μπορούσαν να αγοράσουν τον ΠΑΟΚ δέν θα έβαζε λεφτά κόντρα στον λαό απλά και μόνο για να καταστρέψει την ομάδα γιατί ο ΠΑΟΚ χωρίς τον λαό του δεν λέι τίποτα, αυτό θα σήμαινε οτι πετάει τα λεφτά του και πιστέψτε με δεν είναι αυτός ο τρόπος με τον οποίο σκέφτονται και λειτουργούν αυτοί οι κύριοι.
Και ανησύχησα πως δεν θα βγουν φήμες για επιχειρηματία και αυτό το καλοκαίρι,αλλά από ότι φαίνεται διαψεύστηκα!!!

- DimisK
- Επικοινωνία:
Κι ακόμα που είσαι αδελφέ! Έχουμε να δούμε και να ακούσουμε τούτο το καλοκαίρι....
Υπάρχει όμως μια βασική διαφορά. Ακόμα δεν έχουν γράψει τίποτα οι φυλλάδες. Μόνοι μας τα βγάζουμε και τα γράφουμε.
Μέχρι πέρυσι οι φυλλάδες έπαιζαν με την αγωνία του Παοκστήδικου λαού και έγραφαν για άραβες σείχιδες σουλτάνους επίρηδες κοντσαμπάσηδες χαλίφιδες και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο.
Τώρα οι φυλλάδες ξέρουν ότι βασικά δεν καιγόμαστε για κανέναν τέτοιο και ότι μέσα μας δε θέλουμε κανέναν λεφτά να έρθει να μας αγοράσει.
Οπότε δε θα μου κάνει εντύπωση αν δεν γραφτεί τίποτα σχετικό.
Μέχρι πέρυσι οι φυλλάδες έπαιζαν με την αγωνία του Παοκστήδικου λαού και έγραφαν για άραβες σείχιδες σουλτάνους επίρηδες κοντσαμπάσηδες χαλίφιδες και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο.
Τώρα οι φυλλάδες ξέρουν ότι βασικά δεν καιγόμαστε για κανέναν τέτοιο και ότι μέσα μας δε θέλουμε κανέναν λεφτά να έρθει να μας αγοράσει.
Οπότε δε θα μου κάνει εντύπωση αν δεν γραφτεί τίποτα σχετικό.
χάλασε το μαγικό χαλί στο δρόμο και δεν βρίσκουν τον κατάλληλο ράφτη για να το επισκευάσει!!!