Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
https://www.abola.pt/amp/noticias/ver/860795
Η A Bola γράφει πως μίσιτς θα παίξει ξανά από Ιανουάριο, και υπάρχει συμφωνία για αγορά με δύο εκ
Η A Bola γράφει πως μίσιτς θα παίξει ξανά από Ιανουάριο, και υπάρχει συμφωνία για αγορά με δύο εκ
https://m.tuttosport.com/sondaggi/calci ... sS0kWAccDU
Συγχωρέστε με για το οφ τοπικ , αλλά το βάζω εδώ για να το δουν όλοι. Είναι ψηφοφορία για το γκολντεν μπόι. Ουσιαστικά πρόκειται για την Χρυσή μπάλα των πιτσιρικάδων. Είναι υποψήφιος ο Τζολης πρέπει να τον βγάλουμε πρώτο. Ακόμα είναι πολύ λίγοι οι ψήφοι. Ο Χρίστος έχει καμια 300 και ο πρώτος 500
Στείλαμε το Παοκι στην Ανταρκτική δεν μπορούμε να βγάλουμε πρώτο τον Τζολη ;
Ο πρώτος είναι από την Μπάγιερν. Είναι μεγαλύτερη ομάδα σε τίτλους από εμάς αλλά οπαδικα δεν το δέχομαι
Συγχωρέστε με για το οφ τοπικ , αλλά το βάζω εδώ για να το δουν όλοι. Είναι ψηφοφορία για το γκολντεν μπόι. Ουσιαστικά πρόκειται για την Χρυσή μπάλα των πιτσιρικάδων. Είναι υποψήφιος ο Τζολης πρέπει να τον βγάλουμε πρώτο. Ακόμα είναι πολύ λίγοι οι ψήφοι. Ο Χρίστος έχει καμια 300 και ο πρώτος 500
Ο πρώτος είναι από την Μπάγιερν. Είναι μεγαλύτερη ομάδα σε τίτλους από εμάς αλλά οπαδικα δεν το δέχομαι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Pater την Πέμ 17 Σεπ 2020, 14:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τα επομενα 2 χρόνια κουμάντο στην ομαδα κάνει ο Αμπελ.
Και δε νομίζω να τον ενδιαφέρει καμια ομαλή μετάβαση, φιλικες αποχωρησεις και ποστα στην ΠΑΕ.
Και δε νομίζω να τον ενδιαφέρει καμια ομαλή μετάβαση, φιλικες αποχωρησεις και ποστα στην ΠΑΕ.
Pater έγραψε:https://m.tuttosport.com/sondaggi/calcio/golden-boy/2020/09/15-73795990/vota_il_golden_boy_2020_le_40_nomination/?fbclid=IwAR1IO9t2Ke2GCGdrEzOGW-7Ze3BoA4FwocM3MohlrJhbUH0PUsS0kWAccDU
Συγχωρέστε με για το οφ τοπικ , αλλά το βάζω εδώ για να το δουν όλοι. Είναι ψηφοφορία για το γκολ Τεν μπόι. Ουσιαστικά πρόκειται για την Χρυσή μπάλα των πιτσιρικάδων. Είναι υποψήφιος ο Τζολης πρέπει να τον βγάλουμε πρώτο. Ακόμα είναι πολύ λίγοι οι ψήφοι. Ο Χρίστος έχει καμια 300 και ο πρώτος 500
Υπάρχει ήδη σε άλλο τοπικ.
Δε μου αρέσει αυτή η καθυστέρηση, έχω και τον seaman να μου βάζει φυτιλιες με επιχειρήματα πάντα και με ζώνουν τα φίδια.
Ελπίζω να μη με κάνουν να αρχίσω τίποτα μπινελίκια, τώρα που πείστηκα ότι όλα βαίνουν καλώς.
Ελπίζω να μη με κάνουν να αρχίσω τίποτα μπινελίκια, τώρα που πείστηκα ότι όλα βαίνουν καλώς.
- navigator11
Νομίζω ότι όντως έτσι έχει το πράγμα. Του έχουν ζητηθεί από τη διοίκηση να κάνει συγκεκριμένα πράγματα. Δε θεωρώ ότι για να πετύχει αυτά, που του έχουν ζητηθεί, θα υποκύψει σε τυχόν συναισθηματισμούς. Κσι από τη σκοπιά του πολύ καλά θα κάνει. Όποιος μπορεί να υπηρετήσει τις αξιώσεις του, θα έχει την ευκαιρία του. Όποιος δεν, η μοίρα του είναι να αποχωρήσει.zoran έγραψε:Τα επομενα 2 χρόνια κουμάντο στην ομαδα κάνει ο Αμπελ.
Ολιγων off topic O Misic υπαρχει καμια ενημερωση για το ποτε θα αρχησει να προπονειτε ξανα? Ειδα να γραφεται οτι ολοκληρωσε τη θεραπεια του και οτι θα παιξει μπαλα μεσα στη χρονια αλλα δεν εχω δει τιποτα για πιο ακριβως ειναι το χρονοδιαγραμα επιστροφης τουGoMaRoS έγραψε:https://www.abola.pt/amp/noticias/ver/860795
Διακινδυνευοντας να ακουσω κραξιμο, θα πω την γνωμη μου.
Εχουμε αργησει σε τραγικο βαθμο. Η ομαδα εχει ενα τεραστιο κενο στα χαφ και μαλλον δεν υπαρχει διαθεση να καλυφθει. Δεν μπορω να πιστεψω πως κινουμαστε με τετοια αφελεια ωστε να πιστευουμε οτι το διδυμο Σβαμπ Καντουρι μπορει να παιξει ολα τα παιχνιδια μεχρι να ειναι σε θεση να παιξει μπαλα ο Αουγκουστο ή ο Μισιτς! Παντως οπως κι αν το βλεπουν, ο χαφ θα πρεπε να ειναι εδω 3 βδομαδες πριν.
Πουλας Παρασκευη τον βασικο σου φορ, και ξερεις οτι ο αναπληρωματικος δεν βλεπεται εδω και καιρο, χωρις να εχεις ετοιμες δυο λυσεις? Μια αν αποκλειστεις απο Μπενφικα και μια αν προκριθεις! Αντ αυτου φτασαμε μια βδομαδα μετα και με αγωνα αυριο και αγωνα ζωης και θανατου 4 μερες μετα, να παμε να παιξουμε με τον Σβιντερσκι και απο πισω το χαος...
Καλα για το δεξι μπακ δεν θα μιλησω καν. Τρως την φολα με τον Γιανκο κι ακομη δεν εχεις φερει παιχτη?
Δηλαδη τι περιμενουν? Να περασουμε την Κρασνονταρ και μετα να κανουν κινησεις?
Ηρωας εισαι ρε Φερειρα! ΗΡΩΑΣ
Εχουμε αργησει σε τραγικο βαθμο. Η ομαδα εχει ενα τεραστιο κενο στα χαφ και μαλλον δεν υπαρχει διαθεση να καλυφθει. Δεν μπορω να πιστεψω πως κινουμαστε με τετοια αφελεια ωστε να πιστευουμε οτι το διδυμο Σβαμπ Καντουρι μπορει να παιξει ολα τα παιχνιδια μεχρι να ειναι σε θεση να παιξει μπαλα ο Αουγκουστο ή ο Μισιτς! Παντως οπως κι αν το βλεπουν, ο χαφ θα πρεπε να ειναι εδω 3 βδομαδες πριν.
Πουλας Παρασκευη τον βασικο σου φορ, και ξερεις οτι ο αναπληρωματικος δεν βλεπεται εδω και καιρο, χωρις να εχεις ετοιμες δυο λυσεις? Μια αν αποκλειστεις απο Μπενφικα και μια αν προκριθεις! Αντ αυτου φτασαμε μια βδομαδα μετα και με αγωνα αυριο και αγωνα ζωης και θανατου 4 μερες μετα, να παμε να παιξουμε με τον Σβιντερσκι και απο πισω το χαος...
Καλα για το δεξι μπακ δεν θα μιλησω καν. Τρως την φολα με τον Γιανκο κι ακομη δεν εχεις φερει παιχτη?
Δηλαδη τι περιμενουν? Να περασουμε την Κρασνονταρ και μετα να κανουν κινησεις?
Ηρωας εισαι ρε Φερειρα! ΗΡΩΑΣ
- sourmenetes
- Moderator
Ψυχραιμια..obanebane έγραψε:Δε μου αρέσει αυτή η καθυστέρηση, έχω και τον seaman να μου βάζει φυτιλιες με επιχειρήματα πάντα και με ζώνουν τα φίδια.
Δεν έδωσε τέτοια δείγματα ο ρεμπε και εφόσον το θέμα ακπομ ήταν κλεισμένο εδώ και μια βδομάδα, θεωρώ πως θα είναι εδώ το φορ.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δυστυχώς αλλά είναι αλήθεια...Gospi έγραψε:Αργουμε υπερβολικα...
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Υπερβολικός χαρακτηρισμός για να δωσω έμφαση στην έλλειψη έκρηξης και ταχύτητας. Εννοείται πως ήταν παιχταρας αλλά αυτά τα στοιχεία του ΑΚΠΟΜ δεν τα είχε... αλλιώς δεν θα θυμώσουν 2 φάσεις όλες και όλες σε 2.5 χρόνια....giliopoulos έγραψε:Ορθιο τηλεγραφοξυλο ο πριγιο???DamoN έγραψε:Δυστυχώς ο πριγιο έδειξε τον δρόμο...για Ελλάδα τουλάχιστον θες έναν φορ μπροστά όρθιο τηλεγραφόξυλο να παστελωνει . Να κρατάει 2 παίχτες πάνω του . Στην υποψία ευκαιρίας να είναι εκεί και ανοίγει τις άμυνες. Ο ΑΚΠΟΜ σε ματς με καλύτερες ομάδες που παίζουν φουλ ψηλά άμυνα είναι ταμάμ (Άγιαξ,μπενφικα,ακόμα και Μπεσίκτας) αλλά σε ματς στο Ελλαδιστάν φουλ ταμπούρι θες αλλά φορ. Ο Σκανδιναβίας φαίνεται τέτοιος... και σε ποσά ματς θα χρειαστεί; Τουλάχιστον στο 80% φέτος. Δεν μαρεσει αλλά έτσι είναι.... ποσά ματς σ πήρε ο πριγιο επειδή είχε την αίσθηση του γκολ. Πόσες σέντρες έκανε περυσι ο Γιαννουλης και ο Λημνιος στο πρώτο δοκάρι και δεν έγιναν καν ευκαιρίες γιατί ο ΑΚΠΟΜ και ο ΣΒΙΝΤΕΡΣΚΙ σε μικρότερο βαθμό δεν κάνανε κίνηση στο πρώτο δοκάρι . Το καλό είναι ότι φέτος έχεις περιφερειακούς που παστελωνουν (τζολης,Ζιβκο) νομίζω ότι ο παίχτης είναι ταμαμ.... για τις Ευρώπες με καλές ομάδες στους ομίλους μπορεί να χρειαστεί να παίξει με 3 κοντούς μπροστά για Ελλάδα όμως νομίζω ότι είναι ταμάμ. Σορυ αν κουρασα
Τι λες ρε φιλε
Δειτε λιγο την γκολαρα με αεκ στην τουμπα με σπριντ 35 μετρα με την μπαλα, δες λιγο την γκολαρα με ξανθη απο τα 40 μετρα, δειτε λιγο μεσα στον βαζελο προσποιηση στον αμυντικο και αριστερο φαλτσαριστο...
Τι σχεση εχει ο πριγιο με ορθια ξυλα
Ακόμα και αυτές τις φάσεις που λες στην μια τον κυνηγάει ο οικονόμου κ ο Λαμπροπούλος και στην άλλη ο Κολοβέτσιος και ο κουτρουμπης αν θυμάμαι καλά...
Το ότι θα είναι θα είναι ρε Sourme αλλα πλέον εδώ που φτάσαμε παίζει ρόλο και το πότε, όχι το απλά να είναι...sourmenetes έγραψε:Ψυχραιμια..obanebane έγραψε:Δε μου αρέσει αυτή η καθυστέρηση, έχω και τον seaman να μου βάζει φυτιλιες με επιχειρήματα πάντα και με ζώνουν τα φίδια.
Δεν έδωσε τέτοια δείγματα ο ρεμπε και εφόσον το θέμα ακπομ ήταν κλεισμένο εδώ και μια βδομάδα, θεωρώ πως θα είναι εδώ το φορ.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk