Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II

Δημοσίευση από obanebane »

PSV,πρέπει να είναι, άκυρο.

Ξανά άκυρο, Φεγενορντ είναι. :mrgreen:
trouman

Δημοσίευση από trouman »

άμα δεν τους παει κατι καλά αυτους, με τα ανοιχτά δικαστικα μετωπα και όχι μόνο και ταυτόχρονα εμείς πάμε για το μεγάλο άλμα, ε τότε πιστευω θα δουμε ομορφιές

κατά τα λοιπα ο Γερμανός περιμενω να βγάλει κανα λαγό παλι..
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:
ace.79.gr έγραψε:Δηλαση ειμεθα αναμεσα στον σαπακεν και στον κροατη αναστασακο?χιλιες φορες κουτσιας
Κλαους και ξερο ψωμι vol.2
https://www.transfermarkt.com/klauss/pr ... ler/498862 Ξέρεις κάτι που δεν ξέρω; :?: :ugeek: :D
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

obanebane έγραψε:PSV,πρέπει να είναι, άκυρο.

Ξανά άκυρο, Φεγενορντ είναι. :mrgreen:
ε κοιτα κάποτε παίρναμε παίχτες από ομάδες που παίζαμε αντίπαλοι.

πλεον και μετά τις τόσες αλλαγές τεχν.διευθυντών, μπορούμε να παίρνουμε παίχτες από τις ομάδες που δουλεύουν μετά απο εμάς.

να υπάρχει μια α' σύνδεση ρε παιδί μου...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Μα το metro sport είπε ότι είναι κλεισμένος..

Ο πετρουλακης είπε ότι είναι εδώ...

Για αυτό είπα το πρωί...

Κάνεις δεν ξέρει όνομα!!!

Εκτός από...

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
crow1581

Δημοσίευση από crow1581 »

Απο την γεννα της κορης μου τετοια αγωνια...
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

αφου ειπαν σημερα θα εχουμε ονομα περιμενουμε ...οπου να ναι θα βγει
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

agios έγραψε:
teod1980 έγραψε:μ@λ@κες θα έσκαγα αν δε το σιγουρευα

Καλοκαίρι 2015:

viewtopic.php?p=982795#p982795

Τον Γιόργκενσεν τον συζητουσαμε εδω μεσα από Κοπεγχαγη ακόμα

Τι μου θυμισες τωρα.. ωραια χρόνια...επι 3 ετη μαζι με αλλο παλιο μελος καναμε πλακα τους αρδ και βγαζαμε πρώτοι μεταγραφές..γιναν πολλα ομως και αποσυρθηκαμε....Δικια μου ανακαλυψη αυτος ε??Και δε μου λες????Ποιος ειναι τεχνικος διευθυντής στην Φεγενορτ τωρα??
Ναι ρε agie...
κάτι μου έλεγε το όνομα και το βρήκα τελικά.
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

makispaspartou έγραψε:Jorgensen Colak Ponce Aboubakar.. Διαλέχτε...
Ελπίζω να πάρουν αυτόν που ο Φερέιρα θέλει ως νούμερο 1 στόχο.
Τι ειναι αυτος? Βραζιλιανος με 4 ονοματα? Η αυτος που ψαχνουμε ολα τα καλα στοιχεια των ανωτερω?? Ελπιζω να μην φερουμε αυτον με ολα τα ελλατωματα των ανωτερω.
Χαχαχαχαχα
Ρε τι παθαμε να περναμε ολοκληρη Μπενφικα να εχουμε μπροστα τα ματς με την Μπεσνονταρ και να τ4αβαμε τετοιο λουκι.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Επειδή ο γόμαρος υπονοήσε τον Αμπουμπακαρ.
Σίγουρα σαν όνομα κάνει γκελ λόγο ιστορικού, σίγουρα θα είναι μεταγραφική βόμβα για το πρωτάθλημα μας, ωστόσο με μια δευτερη ματιά προβληματίζεσαι..

Τα τελευταία 2 χρόνια κάτι δεν πάει καθόλου καλά με την περίπτωση του..

Την σεζόν 2018/19 ξεκινά πρώτες 6 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα βασικός και με 6 γκολ και μια ασίστ.
Αρχές Οκτωβρίου όμως χτύπα ένας τραυματισμός όπου τον αφήνει έξω 6 μήνες!
Από Απρίλιο επανέρχεται αλλά παίρνει μόνο 2 συμμετοχές με 10 και 14 λεπτά αντίστοιχα

Τα πράγματα γίνονται ακόμα χειρότερα την σεζόν που μας πέρασε.
Με εξαίρεση ένα 90λεπτο με την γιουνκ Μπόις στην Ευρώπη όπου σκόραρε και 2 φορες, όλες οι υπόλοιπες (λίγες κιόλας) συμμετοχές του ήταν ολιγόλεπτες..

Προφανώς και αν όλα ήταν καλά δεν θα συζητούσαμε σήμερα για τέτοιο παίχτη στον ΠΑΟΚ, αλλά θέλω να ελπίζω πως αν θέλουν να κινηθούν να τσεκαρουν πρώτα πολύ καλά τι παίζει με την πάρτη του και πόσο θα μπορεί να ανταπεξέλθει..
Άβαταρ μέλους
Norte

Δημοσίευση από Norte »

ειναι πολυ σημαντικο να πετυχουμε στην μεταγραφη του φορ, χρειαζομαστε καποιον που θα συνδυαζει δημιουργια,εκτελεση,ταχυτητα,ντριμπλα σε ενα σχετικα καλο επιπεδο για τα δεδομενα μας...
δυσκολα βρισκεις τετοιους παικτες να ερθουν ελλαδα, συνηθως ερχονται παικτες που εχουν 1-2 στοιχεια οπως φορ περιοχης τυπου πριγιοβιτς,πονσε,ολιβειρα,χασαν η παικτες τυπου ακπομ,αραουχο...
ο ελ αραμπι που τα εχει αυτα πχ ηρθε στα 33 με τεραστιο συμβολαιο και δυσκολα να ξανακανει σεζον σαν την περσινη
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

laska4 έγραψε:Εκτός κάδρου ο Τσόλακ, αλλού στοχεύει και περιμένει απάντηση ο ΠΑΟΚ
Βγαίνει από τη συζήτηση ο Κροάτης επιθετικός
Ο ΠΑΟΚ ασχολήθηκε, ενδιαφέρθηκε αλλά αφήνει στην άκρη την υπόθεση Τσόλακ, στην προσπάθεια αντικατάστασης του Τσούμπα Ακπομ που μετά από δυο χρόνια μετακομίζει στη Μίντλεσμπρο. Ο Δικέφαλος «ψάχτηκε» αρκετά για τον Κροάτη επιθετικό της Ριέκα, μια υπόθεση που δεν προχώρησε, με τον Δικέφαλο να μην έχει τα χρονικά περιθώρια να σταθεί σε αυτή.

Ο φάκελος Τσόλακ έφυγε από το τραπέζι, με τον ΠΑΟΚ να έχει ήδη προχωρήσει σε άλλη περίπτωση επιθετικού, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως οι «ασπρόμαυροι» περιμένουν απάντηση από το νέο μέτωπο που άνοιξαν, εντός της ημέρας (17/9).

Χρόνο για χάσιμο δεν υπάρχει με δεδομένο πως ο Δικέφαλος αντιμετωπίζει την Τρίτη (22/9) την Κράσνονταρ στη Ρωσία.

paok24
Αν ισχύουν τα ανωτέρω δύο από τα πολλά που σκέφτομαι θέλω να μοιραστώ.
Έχεις όπως λες επίσημα πουλήσει το βασικό σου φορ από την Παρασκευή και φτάνει η άλλη Παρασκευή και ακόμα δεν έχεις συμφωνήσει τον αντικαταστάτη του?
Και πως πουλάς εφόσον δεν έχεις έτοιμες προσυμφωνίες?
Και πως δένει το ρεπορτάζ του 24 με όλα τα προηγούμενα των ιδίων, που έλεγαν ότι ο ΠΑΟΚ έχει έτοιμους παίχτες και περιμένει το το αποτέλεσμα με Μπενφίκα για να δει ποιες από τις συμφωνίες θα ενεργοποιήσει. Τώρα ανοίγουν ξαφνικά νέο μέτωπο?

Ρεζίλι θα γίνουν όλοι από τις εξελίξεις και φυσικά δεν έχω ιδέα ποιες θα είναι αυτές.
Το βράδυ όμως πρέπει να έχεις και μπακ και φορ. Διαφορετικά θα πρόκειται για ξεκάθαρη μεταγραφική δυστοκία και αδυναμία να προσελκύσεις ποδοσφαιριστές στο χρόνο που τους χρειάζεσαι. Εκτός αν έχουμε πάθει Τίγρη και θέλουμε μόνο να μας πληρώνουν...
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Αναμένω άρθρο ο Janko έριξε γέφυρες και έρχεται να υπογράψει!
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Νομίζω οτι ο rebbe δεν ειναι κανενας χαφτας. Αν παρει παικτη που δεν ειναι στα καλα του θα σιγουρευτει οτι δεν εχει αμεση ευθυνη ο παικτης γιαυτο. Η δουλεια του τεχνικου διευθυντη ειναι να αγοραζει φτηνα κ να πουλαει ακριβα, οχι απλα να αγοραζει κ να πουλαει. Οπως ας πουμε κ με τον zivkovic που δεν επαιζε, αλλα το παιδι φαινεται οτι γυαλιζει το ματι του. Θελει να παιξει μπαλα κ γιαυτο κ ηθελε συμβολαιο μικρης διαρκειας. Εμενα προσωπικα δε με χαλαει να ερθει ενας παικτης που ειναι σε πτωτικη πορεια κ η αξια του εχει πεσει πιο κατω απο την πραγματικη του αξια, αρκει να μπορει να κανει αυτο που θελει ο fereira.
Άβαταρ μέλους
soflodoras

Δημοσίευση από soflodoras »

Η καλυτερη ειδηση της περιοδου

https://www.sdna.gr/podosfairo/759323_p ... s-me-tzoli
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”