Ξανά άκυρο, Φεγενορντ είναι.

https://www.transfermarkt.com/klauss/pr ... ler/498862 Ξέρεις κάτι που δεν ξέρω;Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Κλαους και ξερο ψωμι vol.2ace.79.gr έγραψε:Δηλαση ειμεθα αναμεσα στον σαπακεν και στον κροατη αναστασακο?χιλιες φορες κουτσιας
ε κοιτα κάποτε παίρναμε παίχτες από ομάδες που παίζαμε αντίπαλοι.obanebane έγραψε:PSV,πρέπει να είναι, άκυρο.
Ξανά άκυρο, Φεγενορντ είναι.
Ναι ρε agie...agios έγραψε:teod1980 έγραψε:μ@λ@κες θα έσκαγα αν δε το σιγουρευα
Καλοκαίρι 2015:
viewtopic.php?p=982795#p982795
Τον Γιόργκενσεν τον συζητουσαμε εδω μεσα από Κοπεγχαγη ακόμα
Τι μου θυμισες τωρα.. ωραια χρόνια...επι 3 ετη μαζι με αλλο παλιο μελος καναμε πλακα τους αρδ και βγαζαμε πρώτοι μεταγραφές..γιναν πολλα ομως και αποσυρθηκαμε....Δικια μου ανακαλυψη αυτος ε??Και δε μου λες????Ποιος ειναι τεχνικος διευθυντής στην Φεγενορτ τωρα??
Τι ειναι αυτος? Βραζιλιανος με 4 ονοματα? Η αυτος που ψαχνουμε ολα τα καλα στοιχεια των ανωτερω?? Ελπιζω να μην φερουμε αυτον με ολα τα ελλατωματα των ανωτερω.makispaspartou έγραψε:Jorgensen Colak Ponce Aboubakar.. Διαλέχτε...
Ελπίζω να πάρουν αυτόν που ο Φερέιρα θέλει ως νούμερο 1 στόχο.
Αν ισχύουν τα ανωτέρω δύο από τα πολλά που σκέφτομαι θέλω να μοιραστώ.laska4 έγραψε:Εκτός κάδρου ο Τσόλακ, αλλού στοχεύει και περιμένει απάντηση ο ΠΑΟΚ
Βγαίνει από τη συζήτηση ο Κροάτης επιθετικός
Ο ΠΑΟΚ ασχολήθηκε, ενδιαφέρθηκε αλλά αφήνει στην άκρη την υπόθεση Τσόλακ, στην προσπάθεια αντικατάστασης του Τσούμπα Ακπομ που μετά από δυο χρόνια μετακομίζει στη Μίντλεσμπρο. Ο Δικέφαλος «ψάχτηκε» αρκετά για τον Κροάτη επιθετικό της Ριέκα, μια υπόθεση που δεν προχώρησε, με τον Δικέφαλο να μην έχει τα χρονικά περιθώρια να σταθεί σε αυτή.
Ο φάκελος Τσόλακ έφυγε από το τραπέζι, με τον ΠΑΟΚ να έχει ήδη προχωρήσει σε άλλη περίπτωση επιθετικού, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως οι «ασπρόμαυροι» περιμένουν απάντηση από το νέο μέτωπο που άνοιξαν, εντός της ημέρας (17/9).
Χρόνο για χάσιμο δεν υπάρχει με δεδομένο πως ο Δικέφαλος αντιμετωπίζει την Τρίτη (22/9) την Κράσνονταρ στη Ρωσία.
paok24