Μάντεψε ποιός!!!!icue έγραψε:
Τώρα, με τους ... εθνοσωτήρες κυβέρνηση και την κανουρνικότητα να ξεχειλίζει καθημερινά; Χλωμούς τους βλέπω τους εγκληματίες του βοθρολίμανου. Θα αφορά και στην εθνική ομάδα το γκρέξιτ, οπότε εκεί ζορίζει πολύ το θέμα. Πώς να το δικαιολογήσουν;trouman έγραψε:λέμε λαίμαι και στο τέλος, αν περάσουμε, το σιχαμα θα φροντισει να γινει γκρεξιτ...να τα διαλυσει όλα, ως συνήθως..
Τι μου θυμισες τωρα.. ωραια χρόνια...επι 3 ετη μαζι με αλλο παλιο μελος καναμε πλακα τους αρδ και βγαζαμε πρώτοι μεταγραφές..γιναν πολλα ομως και αποσυρθηκαμε....Δικια μου ανακαλυψη αυτος ε??Και δε μου λες????Ποιος ειναι τεχνικος διευθυντής στην Φεγενορτ τωρα??teod1980 έγραψε:μ@λ@κες θα έσκαγα αν δε το σιγουρευα
Καλοκαίρι 2015:
viewtopic.php?p=982795#p982795
Τον Γιόργκενσεν τον συζητουσαμε εδω μεσα από Κοπεγχαγη ακόμα
[youtube]SkGImLBm_8o[/youtube]
Ο τρεγιας?agios έγραψε:Τι μου θυμισες τωρα.. ωραια χρόνια...επι 3 ετη μαζι με αλλο παλιο μελος καναμε πλακα τους αρδ και βγαζαμε πρώτοι μεταγραφές..γιναν πολλα ομως και αποσυρθηκαμε....Δικια μου ανακαλυψη αυτος ε??Και δε μου λες????Ποιος ειναι τεχνικος διευθυντής στην Φεγενορτ τωρα??teod1980 έγραψε:μ@λ@κες θα έσκαγα αν δε το σιγουρευα
Καλοκαίρι 2015:
viewtopic.php?p=982795#p982795
Τον Γιόργκενσεν τον συζητουσαμε εδω μεσα από Κοπεγχαγη ακόμα
[youtube]SkGImLBm_8o[/youtube]