Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
- paokovios1974
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
Προφανως τον Γιοργκενσεν τον εχει στη λιστα το scouting μας από παλιά.
Ε με τοσους καφεδες από τον jibbiepaokovios1974 έγραψε:Πολύ στρες οντως
- denyparxeisalio
Και εγώ στη δουλειά υποτίθεται ότι είμαι....
Αρκετοί μαζευτήκαμε τελικά
Αρκετοί μαζευτήκαμε τελικά

- Mitsospaoki4
- Moderator
-
Jorgensen Colak Ponce Aboubakar.. Διαλέχτε...
Ελπίζω να πάρουν αυτόν που ο Φερέιρα θέλει ως νούμερο 1 στόχο.
Ελπίζω να πάρουν αυτόν που ο Φερέιρα θέλει ως νούμερο 1 στόχο.
barlow4 έγραψε:Μας γ@μησες
Ρε μαλακα,μου βγήκε ο μουσακάς από τα αυτιά.

αρα τη δουλεια μας την εχουμε, τα μαθηματα μας τα κανουμε, καφεδακια κανονιζει ο jibble
εεεεεε ένα φορ και ενα δεξί χαφ να μην έρθουν σύντομα; έτοιμοι είμαστε, περιμένουμε
εεεεεε ένα φορ και ενα δεξί χαφ να μην έρθουν σύντομα; έτοιμοι είμαστε, περιμένουμε

αστα να πανε πτυχιο ΠΟΤΕ μαυτον τον ΠΑΟΚMitsospaoki4 έγραψε:Κ γω υποτίθεται διαβάζω για την εξεταστική :p

- zarathustra79
Α εγω δε χαλαστηκα καθολου. Εχω την αγωνια μου, αλλα εχοντας φαει στη μαπα salomon, torghelle, amaefulle κ παει λεγοντας εχω αρκετες αντοχες.
Παιζαμε με τονι γκονζαλες και τωρα με ζιβκοβιτς την λες καποια διαφορα

μήπως ο Σκανδιναβός που ψάχνατε πριν κάποιες σελίδες είναι ο Φινλανδός Πούκι?
Εκτός κάδρου ο Τσόλακ, αλλού στοχεύει και περιμένει απάντηση ο ΠΑΟΚ
Βγαίνει από τη συζήτηση ο Κροάτης επιθετικός
Ο ΠΑΟΚ ασχολήθηκε, ενδιαφέρθηκε αλλά αφήνει στην άκρη την υπόθεση Τσόλακ, στην προσπάθεια αντικατάστασης του Τσούμπα Ακπομ που μετά από δυο χρόνια μετακομίζει στη Μίντλεσμπρο. Ο Δικέφαλος «ψάχτηκε» αρκετά για τον Κροάτη επιθετικό της Ριέκα, μια υπόθεση που δεν προχώρησε, με τον Δικέφαλο να μην έχει τα χρονικά περιθώρια να σταθεί σε αυτή.
Ο φάκελος Τσόλακ έφυγε από το τραπέζι, με τον ΠΑΟΚ να έχει ήδη προχωρήσει σε άλλη περίπτωση επιθετικού, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως οι «ασπρόμαυροι» περιμένουν απάντηση από το νέο μέτωπο που άνοιξαν, εντός της ημέρας (17/9).
Χρόνο για χάσιμο δεν υπάρχει με δεδομένο πως ο Δικέφαλος αντιμετωπίζει την Τρίτη (22/9) την Κράσνονταρ στη Ρωσία.
paok24
Βγαίνει από τη συζήτηση ο Κροάτης επιθετικός
Ο ΠΑΟΚ ασχολήθηκε, ενδιαφέρθηκε αλλά αφήνει στην άκρη την υπόθεση Τσόλακ, στην προσπάθεια αντικατάστασης του Τσούμπα Ακπομ που μετά από δυο χρόνια μετακομίζει στη Μίντλεσμπρο. Ο Δικέφαλος «ψάχτηκε» αρκετά για τον Κροάτη επιθετικό της Ριέκα, μια υπόθεση που δεν προχώρησε, με τον Δικέφαλο να μην έχει τα χρονικά περιθώρια να σταθεί σε αυτή.
Ο φάκελος Τσόλακ έφυγε από το τραπέζι, με τον ΠΑΟΚ να έχει ήδη προχωρήσει σε άλλη περίπτωση επιθετικού, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως οι «ασπρόμαυροι» περιμένουν απάντηση από το νέο μέτωπο που άνοιξαν, εντός της ημέρας (17/9).
Χρόνο για χάσιμο δεν υπάρχει με δεδομένο πως ο Δικέφαλος αντιμετωπίζει την Τρίτη (22/9) την Κράσνονταρ στη Ρωσία.
paok24
- anekfrastos
Μήπως αντί για νορβηγοκροάτης τελικά έρθει σουηδοβόσνιος και πέσουν τα τσιμέντα;bersekeros έγραψε:Έτσι ακριβώς.sourmenetes έγραψε:Όλοι εκεί υποτίθεται ότι είμαστε...jibbie έγραψε:θα το κανω το απογευμα φιλε, τωρα υποτιθεται ειμαι στη δουλεια
Χαχαχαχα
![]()
Τώρα τελικά ο Κροάτης είναι ή ο Δανός;
Τόλμη και Γοητεία!