Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
Και εμένα μόλις μου είπαν ότι πρώτος στόχος είναι ο Δανός, αλλά δεν έχει κλείσει ακόμα,μένουν λεπτομέρειες.
Σπαζοκεφης.ace.79.gr έγραψε:Μπηκε ο περαιας να πεταξει τον παπα του και κανετε σαν χηρες στο κρεβατια.Πρεζονια των μεταγραφων
- Mattias_g4
- Επικοινωνία:
Τώρα που είπα για μακ θυμάστε που ο τουντορ τον έβαζε αριστερό φουλ μπακ; και είναι και ελεύθερος.
- Sick Bastard
Καμία εμπιστοσύνη σε επιθετικό που έρχεται απ το Ολλανδικό πρωτάθλημα εκτός κι αν προέρχεται απ τον Ajax απ ευθείας.
- Mattias_g4
- Επικοινωνία:
Hoesen?Sick Bastard έγραψε:Καμία εμπιστοσύνη σε επιθετικό που έρχεται απ το Ολλανδικό πρωτάθλημα εκτός κι αν προέρχεται απ τον Ajax απ ευθείας.
- bersekeros
-
Γιατί ρε, ο Σαλμον κακός ήταν;Sick Bastard έγραψε:Καμία εμπιστοσύνη σε επιθετικό που έρχεται απ το Ολλανδικό πρωτάθλημα εκτός κι αν προέρχεται απ τον Ajax απ ευθείας.

Πολλές φορές τα νούμερα λένε πολλά ή και τίποτα.barlow4 έγραψε:Παντωις κ ο μουσλιμοβιτς δεν ειχε αιμαν κ τι νουμερα μεχρι να ερθει σε εμας.Κ ο πριγιοβιτς μια χρονια στην πολωνια κ ως τοτε γυρολογος.Κ εγραψαν κ οι δυο ιστορια σε εμας.
Νομιζω οτι εχουμε ενα πολυ καλο ιστορικο σε φορ περιοχης.
Ο Πριγιο στο ματς της Λέγκια με τη Ντόρτμουντ στο ΤσΛ αν θυμάμαι καλά, είχε βάλει δύο γκολ που καταλαβαίνεις ότι ο άνθρωπος το εχει. Δε χρειάζεται να δεις τίποτα άλλο, ούτε νούμερα ούτε αριθμητική. Άνθρωπος που μέσα στη Ντόρτμουντ πλασάρει με 80 παλμούς και θράσος ε είναι παστελωτης τέλος. Εκεί παίζει το μάτι και όχι τα νούμερα. Πόσους τέτοιους να βρεις όμως. Μακάρι να βρούμε τον επόμενο.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Parolos την Πέμ 17 Σεπ 2020, 10:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Mattias_g4
- Επικοινωνία:
[youtube]i66fj7Wmqpk[/youtube]Mattias_g4 έγραψε:Hoesen?Sick Bastard έγραψε:Καμία εμπιστοσύνη σε επιθετικό που έρχεται απ το Ολλανδικό πρωτάθλημα εκτός κι αν προέρχεται απ τον Ajax απ ευθείας.
Να πάρουμε τον yaya sanogo που είναι και ελεύθερος.
-
Έκανε κ μια χρονιά με 21 γκολ κ 14 ασίστ πάντως Ο Γιοργκερσεν στην Φεγενορντ. Το 16/17. Το Γιοργκερσεν σαν όνομα μ αρέσει πάντως, μου θυμίζει έναν παιχταρά που είχε στα χαφ παλιά η Ουντινεζε
- sourmenetes
- Moderator
Και γω δεν ξέρω ποιος είναι αλλά θεωρώ ότι 99% δεν είναι ο Τσολακmakispaspartou έγραψε:Ναι αλλά όταν λες ξέρω ότι δεν είναι ο Τσόλακ άρα κάτι ξέρεις...
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ΜΙσοαστεια μισοσοβαρα, δεν θα ηταν ωραια να παρουμε ΚΑΙ τον Δανο ΚΑΙ τον Τσολακ? Εκει δεν θα εισαι με το αγχος συνεχεια αμα δε σου βγει η αμα τραυματιστει τι κανεις
Sick Bastard έγραψε:Καμία εμπιστοσύνη σε επιθετικό που έρχεται απ το Ολλανδικό πρωτάθλημα εκτός κι αν προέρχεται απ τον Ajax απ ευθείας.
Προφανώς τα νούμερα που έχει κάποιος στην Ολλανδία,δεν πιάνονται εδώ,το θέμα είναι να είναι καλός ο παίχτης και αυτός είναι πολύ καλός.