Έχεις, έχειςPaokPatraG4 έγραψε:Δεν έχω κάποια πληροφορία.... Διευκόλυνση στα αδέρφια πιο πίσω ήταν που έψαχναν ψηλό ξανθό Βορειο Ευρωπαίο...Τωρα μένει να φανεί....

Έχεις, έχειςPaokPatraG4 έγραψε:Δεν έχω κάποια πληροφορία.... Διευκόλυνση στα αδέρφια πιο πίσω ήταν που έψαχναν ψηλό ξανθό Βορειο Ευρωπαίο...Τωρα μένει να φανεί....
Kostas_Peraia4 έγραψε:Έχεις, έχειςPaokPatraG4 έγραψε:Δεν έχω κάποια πληροφορία.... Διευκόλυνση στα αδέρφια πιο πίσω ήταν που έψαχναν ψηλό ξανθό Βορειο Ευρωπαίο...Τωρα μένει να φανεί....
Η ομάδα μας trailer για την νέα σεζόν της σειράς Vikings!ΑποστόληςΑ έγραψε:Αυξάνονται οι ψηλοί, ξανθοί, Βορειοευρωπαίοι χαφ του ΠΑΟΚ.
Ωπ που είσαι ρε Περαία χάθηκες.Kostas_Peraia4 έγραψε:Έχεις, έχειςPaokPatraG4 έγραψε:Δεν έχω κάποια πληροφορία.... Διευκόλυνση στα αδέρφια πιο πίσω ήταν που έψαχναν ψηλό ξανθό Βορειο Ευρωπαίο...Τωρα μένει να φανεί....
Με περισσότερα κιλά τότε και αγυμναστος ,εμένα δεν μου αρέσει που δεν χρησιμοποιεί το αριστερό καθόλου ,έτσι φαίνεται τουλάχιστον στα βίντεο των γκολ,από εκεί και πέρα μετά από 6 χρονιΑ στην Ριέκα είναι πιο γυμνασμενος.Mattias_g4 έγραψε:Το βίντεο με το ντεμπούτο του στην μπουντεσλιγκα με την φανέλα της Νιρεμβεργης πριν 6 χρόνια. Φαίνεται μαχητής σαν χαρακτήρας μου αρέσει.
[youtube]roveP6Jcwd4[/youtube]
Ταιριάζει και με τον Μακ!Mattias_g4 έγραψε:Το βίντεο με το ντεμπούτο του στην μπουντεσλιγκα με την φανέλα της Νιρεμβεργης πριν 6 χρόνια. Φαίνεται μαχητής σαν χαρακτήρας μου αρέσει.
[youtube]roveP6Jcwd4[/youtube]