Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
Eγω για δεξι μπακ δεν βλεπω να λεγεται τιποτα και δεν μου αρεσει...
- V-olakiotis
Ο παίκτης έχει γενέθλια σήμερα, να του ευχηθούμε χρόνια πολλά, αλλά με βάση τα ανφερόμενα, κλείνει τα 27 χρόνια και μπαίνει στα 28...mbison έγραψε:Αρα 27 χρονωνAye4 έγραψε:......... μόλις έκλεισε τα 26 χρόνια του (γεν 17/9/93).
- thanasakiss4
- Bet Guru 2019
Ότι έχει βγει παλιοτερα από κροατικά μέσα ήταν αξιόπιστο και είχε βάση, είτε ήταν μεταγραφικό είτε για τον Τούντορ είτε για επαναπατρισμό του Λεοβατς..Aye4 έγραψε:Αυτό είναι το δημοσίευμα, που φαίνεται να είναι η "πηγή" της ειδησεογραφίας για τη μεταγραφή του Τσολάκ. Είναι από την έγκυρη κροατική αθλητική ιστοσελίδα sportcom.hr.[/i]
Δεν είναι παπατζηδες σαν τους Τούρκους πχ.
- bersekeros
Να πω κι εγώ, την άχρηστη / χρήσιμη,
πληροφορία της ημέρας.
Colak στα τουρκικά είδα ότι σημαίνει ο κουλός, ο μονόχειρ...
Άρα με μια ήπια διασταλτική απόδοση της μετάφρασης, ο Colak είναι ο Κουλοχέρης.
Χιουμοριστικά μιλώντας, μακάρι να είναι κλεισμένος ο Κουλοχέρης της Κροατίας!
πληροφορία της ημέρας.
Colak στα τουρκικά είδα ότι σημαίνει ο κουλός, ο μονόχειρ...
Άρα με μια ήπια διασταλτική απόδοση της μετάφρασης, ο Colak είναι ο Κουλοχέρης.
Χιουμοριστικά μιλώντας, μακάρι να είναι κλεισμένος ο Κουλοχέρης της Κροατίας!
η πραγματικοτητα ειναι οτι ο Colak ειναι λυση επιπεδου Κουλουρη. αυτο χρειαζομαστε; και αν ναι, το κοστολογουμε 3,5 εκ ευρω; στην πρωτη ερωτηση προσωπικα θα ελεγα ουτε κρυο ουτε ζεστη - αν και θα θελα σιγουρα κατι πιο δυνατο-, στη δευτερη βεβαια θα ελεγα με τιποτα 3,5 εκ. με μια μονο καλη χρονια στα 28 του, αφλογιστια φετος, σε ηλικια χωρις μεταπωλητικη αξια, wtf? 

-
Δηλαδή για να καταλάβω κάποιους εδώ μέσα που λένε ότι ξέρουν... Βγήκε το κακό μετροσπορ και έγραψε για κλεισμένο Τσόλακ πληροφορία που πήρε από κροατικά μέσα. Δύο τρεις εδώ μέσα λένε ότι ξέρουν πως δεν είναι αυτός. Ποιος είναι ? Θα χαλάσει αν το γράψετε εδώ μέσα??
2 σεντερ φορ θελει η ομαδα ο Σφιντερφσκι ειναι ανυπαρκτος (νομιζω εχει ψυχολογικα δεν ηταν ετσι οταν ηρθε)
και επιτελους ας νβαλει εστω και ενα 15λεπτο τον κουτσια να δουμε και κανα διαμαντακι καινουριο, ποσο πιο χαλια θα ειναι απο τον πολωνο που δεν βλεπεται?
και επιτελους ας νβαλει εστω και ενα 15λεπτο τον κουτσια να δουμε και κανα διαμαντακι καινουριο, ποσο πιο χαλια θα ειναι απο τον πολωνο που δεν βλεπεται?
Γενικα εχει παιξει κ σε αλλες μεταγραφες αυτο.Πχ ακουγεται κορδονουρης. Κ λεμε καλος ο κορδονουρης αλλα τον εβγαλε προς τα εξω η παε να θολωσει τα νερα γιατι ειναι η εναλλακτικη αν δεν κατσει ο υπερπαικτης που διαπραγματευεται ο μαγος ρεμπε στα κρυφα.
Η μπορει να πηγαινει ως εξης: εχω διαισθηση οτι ο κορδονουρης ειναι η εναλλακτικη.Δεν ξερω..διαισθηση..
Η μπορει να πηγαινει ως εξης: εχω διαισθηση οτι ο κορδονουρης ειναι η εναλλακτικη.Δεν ξερω..διαισθηση..
-
Αυτόν που εννοούν όμως σαν πρώτο στόχο, αν μεταφράζω σωστά, είναι ο Πούκι? Που έπεσε η ομάδα του η Νόριτς. Δε νομίζω ότι θα είχε βάση ποτέ.. Άλλωστε μας απέρριψε μια φορά και είναι πλέον 30+..
- ΑποστόληςΑ
Χρειαζόμαστε επειγόντως δεξί full-back. Η ανάγκη του είναι πολύ πιο επείγουσα από αυτήν του φορ. Επίσης το αμυντικό χαφ γιατί δεν γίνεται να παίζουμε Ευρώπη με τους ίδιους δύο: Σβαμπ και Καντουρί.
- bersekeros
-
Ωχ jibbie , τι ανώμαλη προσγείωση μου έκανες τώρα ;;jibbie έγραψε:η πραγματικοτητα ειναι οτι ο Colak ειναι λυση επιπεδου Κουλουρη. αυτο χρειαζομαστε; και αν ναι, το κοστολογουμε 3,5 εκ ευρω; στην πρωτη ερωτηση προσωπικα θα ελεγα ουτε κρυο ουτε ζεστη - αν και θα θελα σιγουρα κατι πιο δυνατο-, στη δευτερη βεβαια θα ελεγα με τιποτα 3,5 εκ. με μια μονο καλη χρονια στα 28 του, αφλογιστια φετος, σε ηλικια χωρις μεταπωλητικη αξια, wtf?
Εγώ λέω ότι το ίδιο επείγουσα είναι η ανάγκη απόκτησης φορ και δεξιού φουλ μπακ στην παρούσα φάση.
Το χαφ ας έρθει μετά την πρόκριση μας στους ομίλους ώστε να γίνει επιλογή ενός παίχτη που θα μας ανεβάσει επίπεδο.
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το χαφ ας έρθει μετά την πρόκριση μας στους ομίλους ώστε να γίνει επιλογή ενός παίχτη που θα μας ανεβάσει επίπεδο.
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο απκομ έκλεισε μπορο την Παρασκευή και σήμερα έχουμε Πέμπτη. Αν ήταν ο Κροάτης που το όνομα παίζει εδώ και καιρό θα ήταν ήδη εδώ. Κάτι άλλο προσπαθούν, πιστεύω πολύ μεγάλο.
Το ίδιο πιστεύω και για δεξί Μπακ. Πήρες 5 χαρτιά δεν έχει λογική το να περιμένεις να υπογράψει ο Λημνιός.
Μεγάλη ελπίδα ο αμπελ. Δεν πιστεύω ότι μιλάει δημόσια για απαιτήσεις από την διοίκηση και είναι σούζα στο Παλλάς. Θα έγινε συγκεκριμένος. Θέλω να φύγουν αυτοί και να έρθουν αυτοί.
Επείγουσα ανάγκη ο φορ. Δεξί Μπακ στην Ρωσία ο Κρέσπο.
Το ίδιο πιστεύω και για δεξί Μπακ. Πήρες 5 χαρτιά δεν έχει λογική το να περιμένεις να υπογράψει ο Λημνιός.
Μεγάλη ελπίδα ο αμπελ. Δεν πιστεύω ότι μιλάει δημόσια για απαιτήσεις από την διοίκηση και είναι σούζα στο Παλλάς. Θα έγινε συγκεκριμένος. Θέλω να φύγουν αυτοί και να έρθουν αυτοί.
Επείγουσα ανάγκη ο φορ. Δεξί Μπακ στην Ρωσία ο Κρέσπο.