Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
joshua

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II

Δημοσίευση από joshua »

Eγω για δεξι μπακ δεν βλεπω να λεγεται τιποτα και δεν μου αρεσει...
Άβαταρ μέλους
V-olakiotis

Δημοσίευση από V-olakiotis »

mbison έγραψε:
Aye4 έγραψε:......... μόλις έκλεισε τα 26 χρόνια του (γεν 17/9/93).
Αρα 27 χρονων
Ο παίκτης έχει γενέθλια σήμερα, να του ευχηθούμε χρόνια πολλά, αλλά με βάση τα ανφερόμενα, κλείνει τα 27 χρόνια και μπαίνει στα 28...
Άβαταρ μέλους
thanasakiss4
Bet Guru 2019

Δημοσίευση από thanasakiss4 »

Aye4 έγραψε:Αυτό είναι το δημοσίευμα, που φαίνεται να είναι η "πηγή" της ειδησεογραφίας για τη μεταγραφή του Τσολάκ. Είναι από την έγκυρη κροατική αθλητική ιστοσελίδα sportcom.hr.[/i]
Ότι έχει βγει παλιοτερα από κροατικά μέσα ήταν αξιόπιστο και είχε βάση, είτε ήταν μεταγραφικό είτε για τον Τούντορ είτε για επαναπατρισμό του Λεοβατς..
Δεν είναι παπατζηδες σαν τους Τούρκους πχ.
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Να πω κι εγώ, την άχρηστη / χρήσιμη,
πληροφορία της ημέρας.

Colak στα τουρκικά είδα ότι σημαίνει ο κουλός, ο μονόχειρ...

Άρα με μια ήπια διασταλτική απόδοση της μετάφρασης, ο Colak είναι ο Κουλοχέρης.

Χιουμοριστικά μιλώντας, μακάρι να είναι κλεισμένος ο Κουλοχέρης της Κροατίας!
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

η πραγματικοτητα ειναι οτι ο Colak ειναι λυση επιπεδου Κουλουρη. αυτο χρειαζομαστε; και αν ναι, το κοστολογουμε 3,5 εκ ευρω; στην πρωτη ερωτηση προσωπικα θα ελεγα ουτε κρυο ουτε ζεστη - αν και θα θελα σιγουρα κατι πιο δυνατο-, στη δευτερη βεβαια θα ελεγα με τιποτα 3,5 εκ. με μια μονο καλη χρονια στα 28 του, αφλογιστια φετος, σε ηλικια χωρις μεταπωλητικη αξια, wtf? :?
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Δηλαδή για να καταλάβω κάποιους εδώ μέσα που λένε ότι ξέρουν... Βγήκε το κακό μετροσπορ και έγραψε για κλεισμένο Τσόλακ πληροφορία που πήρε από κροατικά μέσα. Δύο τρεις εδώ μέσα λένε ότι ξέρουν πως δεν είναι αυτός. Ποιος είναι ? Θα χαλάσει αν το γράψετε εδώ μέσα??
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

2 σεντερ φορ θελει η ομαδα ο Σφιντερφσκι ειναι ανυπαρκτος (νομιζω εχει ψυχολογικα δεν ηταν ετσι οταν ηρθε)
και επιτελους ας νβαλει εστω και ενα 15λεπτο τον κουτσια να δουμε και κανα διαμαντακι καινουριο, ποσο πιο χαλια θα ειναι απο τον πολωνο που δεν βλεπεται?
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Γενικα εχει παιξει κ σε αλλες μεταγραφες αυτο.Πχ ακουγεται κορδονουρης. Κ λεμε καλος ο κορδονουρης αλλα τον εβγαλε προς τα εξω η παε να θολωσει τα νερα γιατι ειναι η εναλλακτικη αν δεν κατσει ο υπερπαικτης που διαπραγματευεται ο μαγος ρεμπε στα κρυφα.
Η μπορει να πηγαινει ως εξης: εχω διαισθηση οτι ο κορδονουρης ειναι η εναλλακτικη.Δεν ξερω..διαισθηση..
makispaspartou

Αυτόν που εννοούν όμως σαν πρώτο στόχο, αν μεταφράζω σωστά, είναι ο Πούκι? Που έπεσε η ομάδα του η Νόριτς. Δε νομίζω ότι θα είχε βάση ποτέ.. Άλλωστε μας απέρριψε μια φορά και είναι πλέον 30+..
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Χρειαζόμαστε επειγόντως δεξί full-back. Η ανάγκη του είναι πολύ πιο επείγουσα από αυτήν του φορ. Επίσης το αμυντικό χαφ γιατί δεν γίνεται να παίζουμε Ευρώπη με τους ίδιους δύο: Σβαμπ και Καντουρί.
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Ο Πούκι ;;;;
makispaspartou

E ποιον εννοεί ο άλλος ψηλό ξανθό Βορειο Ευρωπαίο?
Άβαταρ μέλους
zoran

Δημοσίευση από zoran »

jibbie έγραψε:η πραγματικοτητα ειναι οτι ο Colak ειναι λυση επιπεδου Κουλουρη. αυτο χρειαζομαστε; και αν ναι, το κοστολογουμε 3,5 εκ ευρω; στην πρωτη ερωτηση προσωπικα θα ελεγα ουτε κρυο ουτε ζεστη - αν και θα θελα σιγουρα κατι πιο δυνατο-, στη δευτερη βεβαια θα ελεγα με τιποτα 3,5 εκ. με μια μονο καλη χρονια στα 28 του, αφλογιστια φετος, σε ηλικια χωρις μεταπωλητικη αξια, wtf? :?
Ωχ jibbie , τι ανώμαλη προσγείωση μου έκανες τώρα ;;
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Εγώ λέω ότι το ίδιο επείγουσα είναι η ανάγκη απόκτησης φορ και δεξιού φουλ μπακ στην παρούσα φάση.

Το χαφ ας έρθει μετά την πρόκριση μας στους ομίλους ώστε να γίνει επιλογή ενός παίχτη που θα μας ανεβάσει επίπεδο.

Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
kos

Δημοσίευση από kos »

Ο απκομ έκλεισε μπορο την Παρασκευή και σήμερα έχουμε Πέμπτη. Αν ήταν ο Κροάτης που το όνομα παίζει εδώ και καιρό θα ήταν ήδη εδώ. Κάτι άλλο προσπαθούν, πιστεύω πολύ μεγάλο.
Το ίδιο πιστεύω και για δεξί Μπακ. Πήρες 5 χαρτιά δεν έχει λογική το να περιμένεις να υπογράψει ο Λημνιός.

Μεγάλη ελπίδα ο αμπελ. Δεν πιστεύω ότι μιλάει δημόσια για απαιτήσεις από την διοίκηση και είναι σούζα στο Παλλάς. Θα έγινε συγκεκριμένος. Θέλω να φύγουν αυτοί και να έρθουν αυτοί.

Επείγουσα ανάγκη ο φορ. Δεξί Μπακ στην Ρωσία ο Κρέσπο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”