Αν την πάρεις, χαλαρά!
Τρέλα και παράνοια για τον ΠΑΟΚ.
Ούτε στα κρατικά μυστικά τέτοιος ζήλος.
Εντάξει εγώ υπέρ είμαι.
Γουστάρω ίντριγκα και μυστικοπάθεια..
Άρρωστοι είμαστε. 3 η ώρα τη νύχτα!

+1926Aye4 έγραψε:
ΥΓ
Ναι, είναι όντως "αρρώστια". Ηλικιακά να βαδίζω εδώ και χρόνια στα "ήντα", να έχω αύριο σοβαρή δουλειά στην εργασία μου, να είναι ώρα 3 το ξημέρωμα και να κάθομαι να γράφω για μια πιθανή μεταγραφή της ομάδας που μ΄εχει πωρώσει από τα 10 χρόνια μου, ανταλλάσοντας απόψεις ακόμη και με 16χρονους συνοπαδούς μου, συμμετέχοντας μαζί τους σε μια μεγάλη παρέα. ΠΑΟΚ είμαι και σ΄ευχαριστώ ΠΑΟΚμάνια για την ευκαιρία.
Επιτέλους, κάποιος το είπεMagpies4 έγραψε:Πάντως, τρελλαίνομαι να βλέπω να λένε ῾῾Κροάτης που γεννήθηκε στην Γερμανία῾῾. Ο άνθρωπος είναι Γερμανός με Κροατική καταγωγή. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Γερμανία. Πές τον τουλάχιστον ρε άσχετε δημοσιογράφε Γερμανοκροάτη.
Έτσι ακριβώς:jpaok έγραψε:Επιτέλους, κάποιος το είπεMagpies4 έγραψε:Πάντως, τρελλαίνομαι να βλέπω να λένε ῾῾Κροάτης που γεννήθηκε στην Γερμανία῾῾. Ο άνθρωπος είναι Γερμανός με Κροατική καταγωγή. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Γερμανία. Πές τον τουλάχιστον ρε άσχετε δημοσιογράφε Γερμανοκροάτη.
Ούτε ο εκπρόσωπος του πρωθυπουργου τόσο διπλωματική απάντηση..TheCursed έγραψε:Οποιος και να ειναι θα ειναι στα θελω ρεμπε φερευρα οποτε ολα καλα.Oχι το ονομα βγαινει προς τα εξω μονο οταν υπαρχει προφορικη συμφωνια η καποιο προσυμφωνο το ονομα το ξερει μονο ο ρεμπε για την ωρα.
Και εσυ εδω πρωι πρωί έ?Magpies4 έγραψε:Και γώ αυτό πιστεύω Μάξιμε. Οτι έχει συμφωνήσει με Τσόλακ αλλά είναι το πλάν Β. Για κάτι άλλο καλύτερο πρέπει να πηγαίνει γι᾽αυτό και δεν επιβεβαιώνεται του ... Ψόλακ.
Αρα 27 χρονωνAye4 έγραψε:......... μόλις έκλεισε τα 26 χρόνια του (γεν 17/9/93).