Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
Απ'οτι ειδα, αν ειναι παντως ο Τσολακ, εχει παιξει βασικος και στα 5 ματς που εχει δωσει η Ριεκα μεχρι τωρα (3 90λεπτα, 2 ~75λεπτα-εγινε αλλαγη, 1Ν στο κυπελλο, 2Ν-2Η στο πρωταθλημα) χωρις να σκοραρει.
Ο παιχτης τουλαχιστον απο θεμα φυσικης καταστασης ειναι ετοιμος να μπει να παιξει αυριο που λεει ο λογος. Μενει να επιβεβαιωθει οτι ειναι αυτος γιατι τι μετροσπορτ τωρα κι αηδιες..
Ο παιχτης τουλαχιστον απο θεμα φυσικης καταστασης ειναι ετοιμος να μπει να παιξει αυριο που λεει ο λογος. Μενει να επιβεβαιωθει οτι ειναι αυτος γιατι τι μετροσπορτ τωρα κι αηδιες..
Σαν ονομα δεν κανει γκελ, αλλα φαίνεται δυνατο σκαρι και σχετικα γρηγορος. Ταιριαζει απολυτα στο σττλ των μεταγραφων που κανουμε. Δουλευταρας παιχτης ουσιας σε καλη ηλικια.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν και δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στην metrosport, προφανώς η συνέντευξη του Κυριάκου εκεί πριν από κάποιες μέρες ήταν σαν μία πίπα της ειρήνης ανάμεσα στις δύο πλευρές.
Όσο για τον τσολακ ούτε κρύο ούτε ζέστη
Όσο για τον τσολακ ούτε κρύο ούτε ζέστη
Ενας σε σχολιο στο φβ γραφει οτι διεψευσε σαββιδης για τσολακ. Αν ισχυει, wtf ρε μετροσπορ. Πως παρουσιαζει κατι τοσο τελειωμενο (και παραθετει και οικονομικο αντιτιμο) χωρις να το χει δωσει καποιος εντος ΠΑΕ;
Αν ειχε κλεισει θα το εγραφαν ολοι οχι μονο η μετροσπορτ ο πετρωτος ρε παιδια την χρονια του ιβιτς εγραψε οτι ερχεται ο σαντος κ ο βιερηνια τι να λεμε τωρα.
Αρθρο για τον τσολακ ανεβασε και το γκαζετα εν τωμεταξυ το οποιο επικαλειται τους κροατες που λενε οτι εκλεισε σε μας για 3.5. Μαλλον και η μετροσπορ απο εκει το πηρε...
Πάντως, τρελλαίνομαι να βλέπω να λένε ῾῾Κροάτης που γεννήθηκε στην Γερμανία῾῾. Ο άνθρωπος είναι Γερμανός με Κροατική καταγωγή. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Γερμανία. Πές τον τουλάχιστον ρε άσχετε δημοσιογράφε Γερμανοκροάτη.
Εγω ξερω οτι ειναι αλλος και πιθανοτατα να κλεισει μεχρι αυριο και παρασκευη να ειναι εδω τωρα θα φανει ποιος εχει δικιο.
Μακάρι να είναι άλλος, θα ήθελα έναν πιο γρήγορο όπως ήταν ο Ακπομ. Άτι. Να πιέζει και να βάζει ομάδα πάνω από τον εαυτό του.
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- bersekeros
Λένε ότι ίσως δεν θέλει ο Γιώργος να διαρρεύσει το όνομα ακόμαHermann έγραψε:Ενας σε σχολιο στο φβ γραφει οτι διεψευσε σαββιδης για τσολακ. Αν ισχυει, wtf ρε μετροσπορ. Πως παρουσιαζει κατι τοσο τελειωμενο (και παραθετει και οικονομικο αντιτιμο) χωρις να το χει δωσει καποιος εντος ΠΑΕ;
(του Colak) γιατί υπήρχε ενδιαφέρον και από αλλού. Και γι' αυτό το διέψευσε.
Θα δείξει.
- bersekeros
Αδερφέ έχεις ακούσει όνομα;TheCursed έγραψε:Εγω ξερω οτι ειναι αλλος και πιθανοτατα να κλεισει μεχρι αυριο και παρασκευη να ειναι εδω τωρα θα φανει ποιος εχει δικιο.
Φαντάζεστε να φέρουν δύο επιθετικούς; Γι'αυτό ρωτάω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος bersekeros την Πέμ 17 Σεπ 2020, 01:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Οποιος και να ειναι θα ειναι στα θελω ρεμπε φερευρα οποτε ολα καλα.Oχι το ονομα βγαινει προς τα εξω μονο οταν υπαρχει προφορικη συμφωνια η καποιο προσυμφωνο το ονομα το ξερει μονο ο ρεμπε για την ωρα.
- bersekeros
Ναι οκ... σε αυτό συμφωνούμε.
Αν θέλεις μοιράζεσαι την πληροφορία σου!
Απολύτως σεβαστό.
Αν θέλεις μοιράζεσαι την πληροφορία σου!
Απολύτως σεβαστό.