Φανέλα ΠΑΟΚ
Re: Φανέλα ΠΑΟΚ
Ο φωτισμός λογικά αν κρίνω σε ζουμ που κάνω εδώ https://www.paokmania.gr/stiles/mme/180 ... aspromavra
Πρεπει να παραδεχτω πως εχω αλλαξει λιγο αποψη για τη φετινη φανελα. Στην αρχη μου φανηκε αηδια και ενω οι λεπτες ριγες δεν θα μου αρεσουν ποτε, σαν στολη συνολικα στο χορταρι λειτουργει πολυ καλα.
Και φυσικα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ δεν εχουμε ολοκληρη την πλατη μονοχρωμη. Η φανελα του 18/19 ηταν τελεια μπροστα αλλα οχι στην πλατη που ηταν ολομαυρη και με εκεινο το χαζο font.
Κατι το οποιο θα αλλαζα ειναι οτι προτιμο με ριγε φανελα και μαυρο παντελονακι να ειναι ασπρες οι καλτσες.
Και φυσικα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ δεν εχουμε ολοκληρη την πλατη μονοχρωμη. Η φανελα του 18/19 ηταν τελεια μπροστα αλλα οχι στην πλατη που ηταν ολομαυρη και με εκεινο το χαζο font.
Κατι το οποιο θα αλλαζα ειναι οτι προτιμο με ριγε φανελα και μαυρο παντελονακι να ειναι ασπρες οι καλτσες.
-
ron-swanson
Συμφωνώ. Τελικά ωραία η φανέλα. Αυτό που δεν μου αρέσει, και εντάξει είναι τρελή λεπτομέρεια, είναι η διαφήμιση του car.gr που είναι ένα κακάσχημο logo. Πολυ φτηνιαρικο φαίνεται. Ας το έκαναν λίγο να ταιριάζει καλύτερα, δεν ξέρω πως αλλά θυμίζει φανέλες άλλων εποχών.

Ιδίως στην άσπρη φανέλα θα φαίνεται ακόμα χειρότερα.
Δεν νομίζω η διαφήμιση στη πλάτη να μας αποφέρει πάνω από μερικές εκατοντάδες χιλιάδες στη καλύτερη.
Αξίζει; για μενα όχι. Όπως και δεν αξίζουν κάποιες άλλες μικρές που σχεδόν δεν φαίνονται στο μανίκι,στο σορτσάκι κλπ.
Στα πλέι οφ της Ευρώπης και στους ομίλους απαγορεύονται βέβαια αλλά όχι στο πρωτάθλημα.
Ίσως θα πρεπε να υπάρχει ένας άτυπος κώδικας τιμής για τη φανέλα, ένας κεντρικός χορηγός και τέλος.
Δεν νομίζω η διαφήμιση στη πλάτη να μας αποφέρει πάνω από μερικές εκατοντάδες χιλιάδες στη καλύτερη.
Αξίζει; για μενα όχι. Όπως και δεν αξίζουν κάποιες άλλες μικρές που σχεδόν δεν φαίνονται στο μανίκι,στο σορτσάκι κλπ.
Στα πλέι οφ της Ευρώπης και στους ομίλους απαγορεύονται βέβαια αλλά όχι στο πρωτάθλημα.
Ίσως θα πρεπε να υπάρχει ένας άτυπος κώδικας τιμής για τη φανέλα, ένας κεντρικός χορηγός και τέλος.
Η λευκή που φορέσαμε στη Ρωσία δεν μου άρεσε. Συγκεκριμένα, δεν μου άρεσε καθόλου ο πολύ ανοικτός λαιμός. Κάνει ολόκληρη τη φανέλα να σακουλιαζει.
Η ριγέ είναι τελικά εξαιρετική! Ισως η αγαπημένη μου ριγέ.Τα λογοτυπα των χορηγων όμως είναι για τα πανηγυρια.
Η ριγέ είναι τελικά εξαιρετική! Ισως η αγαπημένη μου ριγέ.Τα λογοτυπα των χορηγων όμως είναι για τα πανηγυρια.
-
john4serres
-
Μπαρκαρούτσος
- bersekeros
Πες τον gika, να σου πουλήσει τη δικιά του.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Ρε τη περσινή μαύρη πού θα τη βρω;
- Mutasevic
Σε μεγάλη την θες?πάντως τόσα χρόνια η μοναδική φανελα που με χωράει άνετα ηταν η Nike με το μαυρο γιακά επί βουκιτς στοχ 3xl, kai tou McRae basket addidasΜπαρκαρούτσος έγραψε:Ρε τη περσινή μαύρη πού θα τη βρω;
- Mutasevic
Την έχει στο μεγκαστορ σε προσφορά 40% έκπτωση. Η πλάκα είναι ότι ακόμα τυπώνουν κ Βιεϊρίνια 20 στις φανέλες άμα θες. Καλη φαση εχει κ την πορτοκαλί πρόπερσι μισή τιμή σε μεγεθη xxxxl κ ετσι 25 γιουρο
Μετρια...
ενα σιδερωμα ρε παιδια!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ενα σιδερωμα ρε παιδια!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- pagotatzis
Με την ελληνική σημαία λέει στην πλάτη και τον ύμνο για την επέτειο 1821 2021
Πρωσικά δεν μου αρέσει
Καλύτερα να κάνουν μια στα χρήματα της μακεδονικής σημαίας !
Πρωσικά δεν μου αρέσει
Καλύτερα να κάνουν μια στα χρήματα της μακεδονικής σημαίας !