Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
- Mitsospaoki4
- Moderator
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
Ρε σεις έχεις έρθει παίχτης, ή έστω είναι συμφωνημένος, και δεν έχει διαρρεύσει τίποτα????
αν ηταν πχ ο τσολακ εδω δεν θα εβγαινε απο ριεκα μερια οτι λειπει ο παιχτης ;;
Αυτη τη Ριεκα παντως κι εγω δεν την "εμπιστευομαι". Πολυ σοφτ ομαδα. Οχι οτι φαίνεται κακος παικτης στα βιντεακια αυτος ο τσολακ αλλα οι αντιπαλοι φαινονται πολυ χαμηλου επιπεδου.
Έχω ψάξει απόψε όλα τα νέα από Κροατία για τις προπονήσεις της Ριέκα. Δεν υπάρχουν σχετικές αναφορές.
-
Αν ισχύει όντως ότι υπάρχει παίκτης εδώ , αποκλείεται να είναι Colak ή Ponce ή παίκτης με ομάδα. Γιατί τότε θα έβγαινε προς τα έξω από την άλλη μεριά ότι υπάρχει συμφωνία.
Αν ισχύει που δε δίνω ούτε 1% τότε είναι παίκτης ελεύθερος και μάλλον περιζήτητος... π.χ. Μάντζουκιτς... λέμε τώρα να περνάει η ώρα...
Αν ισχύει που δε δίνω ούτε 1% τότε είναι παίκτης ελεύθερος και μάλλον περιζήτητος... π.χ. Μάντζουκιτς... λέμε τώρα να περνάει η ώρα...
Προτιμώ ένα φορ κοψιά του Ακπομ παρά ένα ντερεκι αγκυροβολημένο στην μεγαλη περιοχή/
Εκτός του ότι είμαστε ωραίοι εδώ,zarathustra79 έγραψε:Ε δηλαδή τι περιμένουμε? Να πάρουμε παίκτη που να έχει καμιά εικοσαριά γκολ πέρσι και δέκα ασσιστ, να τρέχει ασταμάτητα, να συμμετέχει στην ανάπτυξη της ομάδας και να τον πάρουμε κ με διακόσια χιλιάρικα και πολλά είναι?? Αν εμείς λέμε οτι τα 3Μ για τον akpom που είχε 10 γκολ κ 3 ασσιστ σε 40 συμμετοχες ειναι λιγα, γιατι να ειναι πολλα τα 3,5Μ για τον colak των 26 γκολ και 4 ασσιστ σε ιδιο αριθμο συμμετοχων??
Δύο χρόνια μεγαλύτερος ο Τσολακ, ποδοσφαιρικό υπόβαθρο ο ένας Άρσεναλ ο άλλος μικρή ομάδα Γερμανίας.
πρωτάθλημα χειρότερο από το ελληνικό, ειδικά κάποιες ομάδες πολύ χαμηλό επίπεδο σαν Β εθνική εδώ.
Κι ο λεοβατς παπάδες έκανε εκεί αλλά σε εμάς δεν μπορούσε με τίποτα.
Επίσης διαφορετικοί παίχτες. Ο Τσολακ από τα βιντεάκια τουλάχιστον δε δείχνουν να το παίζει το τόπι έξω από την περιοχή.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Parolos την Τετ 16 Σεπ 2020, 23:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Επικοινωνία:
Η Chupo-Moting.....makispaspartou έγραψε:Αν ισχύει όντως ότι υπάρχει παίκτης εδώ , αποκλείεται να είναι Colak ή Ponce ή παίκτης με ομάδα. Γιατί τότε θα έβγαινε προς τα έξω από την άλλη μεριά ότι υπάρχει συμφωνία.
- Bobby_Mcgee
Γενικά ναι, αυτό ακούγεται προβληματικό. Μπορεί η ΠΑΕ να το αποκρύβει τόσο καλά το όνομα παρά την παρουσία του; Πάντως από μεριάς δημοσιογράφων δεν περιμένω προσωπικά κάτι, διότι όλοι,από όσα τουλάχιστον καταλαβαίνω εγώ, θέλουν να τα έχουν καλά με την ΠΑΕ, π.χ. το θέμα χρέος είναι μεγάλο ταμπού. Εδώ από το πρωί λένε ότι ΣΙΓΟΥΡΑ θα έρθει φορ τις επόμενες μία, δύο μέρες και αναρωτιέμαι αν αυτό είναι στοιχειοθετημένο, π.χ. ειπωμένο σε αυτούς από κάποια πρόσωπα της ΠΑΕ, ή το λένε απροβλημάτιστα και κόντρα στο επάγγελμα επειδή αυτό είναι αληθοφανές και κοινή πεποίθηση του κόσμου. Τα φιλτράρουν τα πράγματα καθόλου ή το έχουν παρατήσει τελείως;Mitsospaoki4 έγραψε:Ρε σεις έχεις έρθει παίχτης, ή έστω είναι συμφωνημένος, και δεν έχει διαρρεύσει τίποτα????
- zarathustra79
Από rjeka βγήκε κ ο misic πάντως... Επίσης πριν 5 χρόνια είχαν πουλήσει 9Μ ton kramaric
Αρχισαν οι σοφοι τις σοφιες παλι γκολ ασιστ κ φουμαρα κ εικονικο ποδοσφαιρο
Καλά τα λες με 2,75Μ όπως βλέπω τον Μισιτς, μισή τιμή από τα 5 που ζητάνε τωρα όμως.
Απλά ιδρώνουμε κάπως για να πουλήσουμε κανέναν με 3Μ και πανηγύρια χαμός, και οι αλλοι με μια χρονιά πουλάνε τον no name Τσολακ άνετα 3,5Μ? Ζητάνε 5Μ βασικά εμείς καλά τα λέμε μεταξύ μας τα 3,5Μ, μην δώσουμε κάνα 4αρι+ φοβάμαι.
Ε μου μοιάζει κάπως όλο αυτό.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Απλά ιδρώνουμε κάπως για να πουλήσουμε κανέναν με 3Μ και πανηγύρια χαμός, και οι αλλοι με μια χρονιά πουλάνε τον no name Τσολακ άνετα 3,5Μ? Ζητάνε 5Μ βασικά εμείς καλά τα λέμε μεταξύ μας τα 3,5Μ, μην δώσουμε κάνα 4αρι+ φοβάμαι.
Ε μου μοιάζει κάπως όλο αυτό.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Mitsospaoki4
- Moderator
Κλασικά θα σκάσει στο τέλος κάποιος άλλος και θα ψαχνομαστε!
Πόνσε πολύ δύσκολα, Τσολακ για τα νούμερα που ακούγονται δεν ξέρω αν αξίζει για παίχτη με μόλις μία καλή χρονιά..
Πόνσε πολύ δύσκολα, Τσολακ για τα νούμερα που ακούγονται δεν ξέρω αν αξίζει για παίχτη με μόλις μία καλή χρονιά..
- zarathustra79
Αν θες να αγοράσεις καυτό επιθετικό δυστυχώς πρέπει να πληρώσεις. Πολλές φορές κ παραπάνω από όσα αξίζει. Αν θέλεις να πάρεις επιθετικό με λιγότερα χρήματα θα πρέπει να πάρεις ή κάποιον που είναι άσφαιρος ή κάποιον που προέρχεται από τραυματισμό.