Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

mbison έγραψε:Aμα δεις το ροστερ της Ομονοιας , παρα πολυ φτωχό. 250 χιλ. μ.ο. παικτων. Μπορει να χρωστάνε κι ολας.
Ο τερματάς τους αξίζει. Πρώην της Πόρτο και της Φενέρ ο Φαμπιάνο.
paliotomaros

Δημοσίευση από paliotomaros »

Η ΠΑΕ έχει διαψεύσει για την περίπτωση του Κυπρίου Πιερου Σωτηρίου? Δεν θυμάμαι. Πάντως αρνήθηκε πρότασή μας το 2017 πήγε Κοπεγχάγη και πήραμε Πριγιοβιτς. Καλός φορ.
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

Τέλος ο Μπαρτολετς, διέψευσε η ΠΑΕ
Άβαταρ μέλους
Banksy

Δημοσίευση από Banksy »

Πάλι καλά.
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Καλά η διάψευση μπορεί κ να είναι κίνηση τακτικής. Οι μεταγραφές είναι πάντα κ λίγο πόκερ, θέλει λίγη μπλόφα.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Να αφησει τις διαψευσεις η παε και να αρχισει τις ανακοινωσεις.Με τα δημοσιευματα θα ασχολιομαστε,καιγεται ο λοκος μας.
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Εμένα προσωπικά δε μου καίγεται καθόλου... ΠΑΟΚ είσαι κ με κούτσια φορ!!
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Μια χαρά είναι ο Κούτσιας. Και ο Σβιντέρσκι. Δεξί μπακ να πάρουμε που δεν έχουμε.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Καίγεται, όμως, του προπονητή.

Εκτός αν δεν κατάλαβα καλά αυτό που δήλωσε χθες, "όπως η διοίκηση έχει απαιτήσεις από μένα, έτσι κι εγώ έχω απ την διοίκηση".

Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Demir

Δημοσίευση από Demir »

o τζολης θα παιξει μπροστα με τους ρωσσους και απο πισω ζιφκο-πελκας.... δεξιο μπακ χθες....
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Εγώ βασικά προτιμώ να παίξουμε με Κούτσια φορ ... και ας είναι τεράστιο ρίσκο ...

από το να έρθει κανένας ξανθόψειρας αργός που ο Άκπομ τον περνάει σαν σταματημένο καλύτερα Κούτσιας ... ξανθόψειρα έχω ήδη και μάλιστα γρήγορο ... άσε που δεν μας γεμίζει το μάτι λόγω χαζομάρας ...

είπαμε δύσκολη άσκηση το καλό φορ ... η δυσκολότερη θα έλεγα ...

υποσ.
εκτός από Κούτσια έχουμε και Τζόλη ... φορ ολκής ... εκεί έχει παίξει όλη την καριέρα του έως σήμερα ... εκτός και αν ο Νικολαίδης πχ ήταν δεξί μπακ και δεν το ξέρω ... άσε που ο Τζόλης είναι καλύτερος του κοντού
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

καλος ο ενθουσιασμος απο χθες, καλη η αισιοδοξια, καλο το να στηριζουμε και να απεχουμε απο την κρτικη, αλλα!
Η ομαδα σε 6 μερες απο σημερα δινει το πρωτο απο 2 απο τα πιο σημαντικα παιχνιδια στην ιστορια της.
Ισως ειναι η πρωτη φορα που εχουμε περισσοτερες πιθανοτητες και ελπιδες για εισοδο στους ομιλους του τσουλου.
Αν παμε χωρις ενισχυση τοτε πολυ φοβαμαι πως για ακομη μια χρονια θα μεινουμε με το αν...
Και ναι ειναι λιγες οι μερες και δεν ξερεις αν θα μπει να παιξει καποιος ακομη και αν ανακοινωθει αυριο, αλλα εμεις εχουμε χρεος να τον φερουμε εδω το αργοτερο αυριο και να εξαντλησουμε καθε πιθανοτητα!
Ηδη εχουμε αργησει υπερβολικα να φερουμε δεξι μπακ και χαφ καθως τα κενα αυτα υπαρχουν εδω και πολλες μερες!
Μετα το φιασκο με τον Γιανκο θα πρεπε ο μακ χαφ να ειναι ηδη εδω!
Ας ελπισουμε οτι αυριο λοιπον θα σκασουν τουλαχιστον 2 ονοματα...
Αυτα περι Κουτσια ειναι αστεια θεωρω. Ο Κουτσιας ισως να μπορει να μπει για λιγο με ατρομητο. Αλλα σε παιχνιδια με τετοια σημασια, και απεναντι σε τετοιες ομαδες, θα ειναι εγκληματικο να παμε με εναν 16χρονο...
Άβαταρ μέλους
rade paprica

Δημοσίευση από rade paprica »

Δύο πολύ περίεργες βδομάδες που παίζουμε τους δύο τελικούς και συνάμα τελειώνει η μεταγραφική περίοδος.

Όποιος φύγει απ΄την ομάδα (βλ. Άκπομ) μοιραία θα λείψει

Όποιος έρθει δύσκολα θα προλάβει να ενταχθεί και να παίξει, τουλάχιστον την Τρίτη

Ψυχραιμία, δε χρειάζεται πανικός για να κλείσουμε τρύπες, χρειάζεται να ακολουθηθεί το πλάνο του προπονητή

(χάθηκε και ο Πόρκυ, μεταγραφές καλοκαιριού το φθινόπωρο...τα ύστερα του κόσμου)

Edit: Gospi δεν πήγαινε σε σένα, το είδα αφού το πόσταρα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος rade paprica την Τετ 16 Σεπ 2020, 21:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Ε δε νομίζω να είναι και σε σύγκρουση με τη διοίκηση ο fereira λόγω των μεταγραφικών κινήσεων. Νομίζω οτι όσα έχει ζητήσει έχουν γίνει ή θα γίνουν στο επόμενο διάστημα. Εκφράζεται ναι μεν δημόσια για να ασκήσει πίεση, αλλά να καίγεται ο κώλος του δεν τον είδα.

@Gospi πραγματικά δεν το εννοώ. Κ ούτε πιστεύω οτι θα συμβεί. Απλά το είπα με την έννοια οτι στα τρια παιχνίδια που έχουμε παίξει ως τώρα όσες φορές ανακάτεψε ο fereira την τράπουλα του βγήκε. Κ του βγήκε όχι για κανένα άλλο λόγο, αλλά γιατί η ομάδα έχει συνοχή κ είναι κ παθιασμένοι. Γιαυτό κ πιστεύω οτι αν που λεει ο λογος αποφασίσει να ξεκινήσει με κούτσια θα είναι γιατί θεωρεί οτι θα είναι η καλύτερη επιλογή.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Βρε εγω σαν μανατζερικος τυπος (fm) ειμαι ο.πρωτος που γουσταρω πιτσιρικια μεσα!
Εχω τον ΠΑΟΚ στο 2025 με παιχτες 19χρονους μεσα [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]
Αλλα ειλικρινα ειναι μοναδικη ευκαιρια τωρα μς την κρασνονταρ! Ειναι ο πιο ευκολος αντιπαλος π θα πετυχουμε ever σ αυτο το σταδιο!
Να ρθει καποιος οχι απαραιτητα γ αυτο το ματς, αλλα για να προλαβει να ενταχθει! Εχουμε και τον επαναληπτικο και εχουμς και τα παιχνιδια του πρωταθλήματος!

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”