άρα έκλεισε ή χάκαρε κάποιος το σαιτ τι να πω

άρα έκλεισε ή χάκαρε κάποιος το σαιτ τι να πω
seaman έγραψε:Το συνεχίζω Bane το οφ τοπικ για να σου πω ότι, από τους Κορίνθιους αυτός που μου έσπαγε τη μέση και με ταλαιπωρεί ακόμα στους παλαιμάχους είναι ο κοντός ο Χρήστος ο Πολύζος.obanebane έγραψε:Παιχτρονι ο φουκος, όταν η Κόρινθος έπαιζε Α εθνική το 1991 ήταν ο βασικός της φορ,δε μασαγε τον κώλο του ,ένα σωρό γκολ με κεφαλιες ψαράκι είχε βάλει,έβαζε το κεφάλι του στις σκαρες του αντιπάλου.
Ον τοπικ,φέρτε τον Τσολακ,έχω ψηθεί.
seaman έγραψε:Παλιά μου τέχνη κόσκινο.
Βόμβα ή τεχνικός αφοπλισμός παλιάς?
Το έχω ξαναπεί: ο ΠΑΟΚ έχει τέτοια profile για όλους τους παίκτες που έχουν παίξει Ευρώπη εναντίον του τα τελευταία χρόνια. Ο Bartolec έπαιζε στη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ το 15/16 που τους αποκλείσαμε στα προκριματικά...
Norte έγραψε:πολυ καλη επιλογη ο bartolec, στην νορτζελαντ επαιζε κυριος δεξι φουλ μπακ στο 3-4-3 απο το 16 μεχρι το 19 που πηρε μεταγραφη στην κοπενχαγη, φαινεται στοχευμενη επιλογη μακαρι να μπορουμε να τον αποκτησουμε
Ναι αυτό είναι το βασικό μας ντεζαβαντάζ απ' την πρώτη πίστα.soflodoras έγραψε:Εδω θα κανουμε πετυχημενη χρονια χωρις προπονητη. (Μπηχτη στους απανταχου «Αμπαλελ»)Parolos έγραψε:Χαχαχαχαχα ότι καλύτερο έχω διαβασει!Bono. έγραψε:Περάσαμε Μπενφίκα χωρίς δεξί μπακ, τώρα περνάμε στην επόμενη και δυσκολότερη πίστα, που θα πρέπει να την περάσουμε χωρίς φορ.
Η τελευταία πίστα, θα είναι οι όμιλοι στο ΤσουΛου χωρίς Καντουρί.
Βγαίνει και διαμαντοπιστα μετά μπόνους, 16 ΤσΛ χωρίς τερματοφύλακα.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
obanebane έγραψε:jibbie έγραψε:Κουλουρη Λουπου και Οκονσκι θυμαμαι ωραιες εποχες!obanebane έγραψε:Παιχτρονι ο φουκος, όταν η Κόρινθος έπαιζε Α εθνική το 1991 ήταν ο βασικός της φορ,δε μασαγε τον κώλο του ,ένα σωρό γκολ με κεφαλιες ψαράκι είχε βάλει,έβαζε το κεφάλι του στις σκαρες του αντιπάλου.
Γιαννικος
Τζανης Μόνος, Καρασαβιδης,Μανδωνης,Χατζηαθανασιου
Κουλουρης,Πολυζοςς,Παπαπαναγης
Λουπου,Φουκος,Οκονσκι
seaman έγραψε:Το συνεχίζω Bane το οφ τοπικ για να σου πω ότι, από τους Κορίνθιους αυτός που μου έσπαγε τη μέση και με ταλαιπωρεί ακόμα στους παλαιμάχους είναι ο κοντός ο Χρήστος ο Πολύζος.obanebane έγραψε:Παιχτρονι ο φουκος, όταν η Κόρινθος έπαιζε Α εθνική το 1991 ήταν ο βασικός της φορ,δε μασαγε τον κώλο του ,ένα σωρό γκολ με κεφαλιες ψαράκι είχε βάλει,έβαζε το κεφάλι του στις σκαρες του αντιπάλου.