Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
Mαθαινω οτι η αρσεναλ θα τσι.πησε ενα μυριο απο την πωληση τσουμπα.Κεραταδες.
-
makispaspartou
Το μόνο υβριστικό στο ποστάρισμά μου ήταν η λέξη που χρησιμοποίησε ο the Cursed και επίτηδες την ανέφερα. Αντί να κάνεις συστάσεις σε πιλότους και λοιπούς που νομίζουν ότι είναι αφρόκρεμα στο φόρουμ απειλείς άτομα που απλά εξοργίζονται από αυτήν τη συμπεριφορά. Δεν ξέρω αν τυχαίνει και γνωριζόσαστε κάποιοι εδώ μέσα αλλά πολύ προκλητικά υπερασπίζεστε τους διάφορους σερίφηδες του φόρουμ ενάντια σε απόψεις παιδιών. Κοιτάξτε να είστε πιο αντικειμενικοί στις παρατηρήσεις. Ακόμη περιμένω να κατεβάσεις το ποστ του πιλότου. Αν δεν το κάνεις σημαίνει ότι συμφωνείς.K_geo έγραψε:ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΟΣΤΑΡΙΣΜΑΤΑ ΠΑΝΕ ΑΠΑΤΑ Ε;
και στην επόμενη που καποιος θα αρχίσει να λεει...κακές λεξεις θα παει και ο ίδιος στο ίδιο μερος με τα ποσταρίσματα του.
αντε ρε αλανια χθες καναμε μια απο τις πλεον ιστορικες προκρισεις μας και καθομαστε μαλωνουμε για χαζομαρες δλδ οκ ελεος.
Τόσα πολλά; Πόση μεταπώληση είχαν;barlow4 έγραψε:Mαθαινω οτι η αρσεναλ θα τσι.πησε ενα μυριο απο την πωληση τσουμπα.Κεραταδες.
και 1,2 που ειχαμε δωσει εμεις. 2,2 .barlow4 έγραψε:Mαθαινω οτι η αρσεναλ θα τσι.πησε ενα μυριο απο την πωληση τσουμπα.Κεραταδες.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Καλξ περίπτωση;;pilotos έγραψε:Έχεις να πεις τίποτα για μεταγραφές;makispaspartou έγραψε:Απαιτώ να σβηστεί και το ποστ του πιλότου περί επιπέδου στο φόρουμ. Ευχαριστώ.
Να σου πω εγώ λοιπόν.
Κεντρική Ευρώπη είναι, μέχρι αύριο μεσημέρι εδώ ο φορ 99% κλείδωσε πριν λίγο οριστικά.
Το μόνο απρόοπτο είναι η τελευταία τζιφρα, εκεί είμαστε τώρα. Εκτιμώ, προσωπικά ότι δε θα χαλάσει και το εύχομαι, απλά λόγω του προηγούμενου με τον Γιάγκο, φοβάμαι μην τυχόν μείνουν με τα εισιτήρια στο χέρι.
Καλή συνέχεια.-
Στάλθηκε από SM-N975F
Αν δεν τρολλαρεις φυσικά
-
makispaspartou
Σχολιάζω πολλά πράγματα και όχι μόνο για μεταγραφές τα οποία βέβαια δεν μπαίνεις στον κόπο να διαβάσεις παρά μόνο αν κάποιος είναι γνωστός ή φίλος σου. Θα μπεις στον κόπο μόνο για να παριστάνεις τον σερίφη. Το τελειώνω εδώ. Στα μεταγραφικά ας φέρουν τον φορ που θέλει ο Φερέιρα.pilotos έγραψε:Έχεις να πεις τίποτα για μεταγραφές;makispaspartou έγραψε:Απαιτώ να σβηστεί και το ποστ του πιλότου περί επιπέδου στο φόρουμ. Ευχαριστώ.
Να σου πω εγώ λοιπόν.
Κεντρική Ευρώπη είναι, μέχρι αύριο μεσημέρι εδώ ο φορ 99% κλείδωσε πριν λίγο οριστικά.
Το μόνο απρόοπτο είναι η τελευταία τζιφρα, εκεί είμαστε τώρα. Εκτιμώ, προσωπικά ότι δε θα χαλάσει και το εύχομαι, απλά λόγω του προηγούμενου με τον Γιάγκο, φοβάμαι μην τυχόν μείνουν με τα εισιτήρια στο χέρι.
Καλή συνέχεια.-
Στάλθηκε από SM-N975F
- Mattias_g4
- Επικοινωνία:
Συγνώμη δεν ήξερα ότι ο πιλότος είναι τόσο χωμένος μέσα στην ομάδα και φέρνει πληροφορίες για μεταγραφές. Εννοείτε η άποψή του έχει μεγαλύτερη βαρύτητα από των άλλων και φυσικά και την δική μου που είμαστε μυρωδιάδες. Ας μας πει το όνομα τουλάχιστο να μην έχουμε αγωνία. Απολογούμαι πάλι.
- bersekeros
Μην τρελαίνεσαι αδερφέ μου.pilotos έγραψε:Έχεις να πεις τίποτα για μεταγραφές;makispaspartou έγραψε:Απαιτώ να σβηστεί και το ποστ του πιλότου περί επιπέδου στο φόρουμ. Ευχαριστώ.
Να σου πω εγώ λοιπόν.
Καλή συνέχεια.-
Σε ευχαριστώ για την πληροφορία που μοιράζεσαι.
Χώρα ξέρουμε;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος bersekeros την Τετ 16 Σεπ 2020, 15:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- PAOKevolution
Αμάν είστε μωρέ!
Ησυχάστε!
Όπως είπε και ο Εβριτης απολαύστε το!
Φέρτε φορακλα και κάντε τη χάρη του τζος για μπακ και μετά το Αποστόλη για χαφ και φιλάκια παντού!
Ησυχάστε!
Όπως είπε και ο Εβριτης απολαύστε το!
Φέρτε φορακλα και κάντε τη χάρη του τζος για μπακ και μετά το Αποστόλη για χαφ και φιλάκια παντού!
- soflodoras
Δωσε ρε στα αρρωστακια κατι παραπανω!!! Δωσε αξια τρανσφερμαρκτpilotos έγραψε:Έχεις να πεις τίποτα για μεταγραφές;makispaspartou έγραψε:Απαιτώ να σβηστεί και το ποστ του πιλότου περί επιπέδου στο φόρουμ. Ευχαριστώ.
Να σου πω εγώ λοιπόν.
Καλή συνέχεια.-
Στάλθηκε από SM-N975F
- Mattias_g4
- Επικοινωνία:
Επίσης κεντρική Ευρώπη είναι η καταγωγή του παίκτη ή η ομάδα που αγωνίζεται - ζοταν;;; Ήρεμα ρωτάω!