11.Leonardo Rodrigues Lima "Léo Jabá"
- pagotatzis
Re: 98.Leonardo Rodrigues Lima "Léo Jabá"
20 Στορις ανέβασες σήμερα και ούτε κουβέντα για την ομάδα
Απαράδεκτος
Απαράδεκτος
Ρε παιδιά ανεβασε την κλεψύδρα οτι ανυπομονεί για να έρθει η ώρα του ματς
Παντως ο Φερειρα πεταξε την μπηχτη του για τον Ζαμπα στην συνέντευξη...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- constadine
τον παραλλήλισε με την περίπτωση ζίφκο - μπενφίκα
είπε ότι σήμερα ο ζαμπά θα μπορούσε να νιώσει ότι ο ΠΑΟΚ δεν τον χρειάζεται
αυτό τελοσπάντων ήταν το νόημα
είπε ότι σήμερα ο ζαμπά θα μπορούσε να νιώσει ότι ο ΠΑΟΚ δεν τον χρειάζεται
αυτό τελοσπάντων ήταν το νόημα
Ναι αλλα κατεληξε οτι αυτο μπορει να τον κανει να σκεφτει οτι πρεπει να δουλεψει περισσοτερο!
Δεν νομιζω οτι ηταν μπηχτη για να φύγει αλλα μπηχτη οτι πλεον υπαρχει σοβαρος ανταγωνισμος και θα πρεπει να δουλεψει!
Μαλλον μας βγηκε τεμπελακος ο βραζιλιανος...
Δεν νομιζω οτι ηταν μπηχτη για να φύγει αλλα μπηχτη οτι πλεον υπαρχει σοβαρος ανταγωνισμος και θα πρεπει να δουλεψει!
Μαλλον μας βγηκε τεμπελακος ο βραζιλιανος...
έλα ρε παίδες, μεταξύ μας, τι σκατά έχει δείξει στον ΠΑΟΚ ο ζαμπά για να τον έχουμε σε τόση εκτίμηση, ποδοσφαιρικά?
5 κούρσες τη χρονιά και 4 ασιστ;
περισσότερος ντόρος έγινε κατά την άφιξή του, παρά με τις εμφανίσεις του
τον έχουμε υπερεκτιμήσει νομίζω
ας δείξει πρώτα αυτά που πρέπει, και μετά τον ψηλώνουμε
5 κούρσες τη χρονιά και 4 ασιστ;
περισσότερος ντόρος έγινε κατά την άφιξή του, παρά με τις εμφανίσεις του
τον έχουμε υπερεκτιμήσει νομίζω
ας δείξει πρώτα αυτά που πρέπει, και μετά τον ψηλώνουμε
Αν ισχυει αυτο που ακουσα στο ραδιο, πως εκδηλωσες επιθυμια να αποχωρησεις επειδη δεν βλεπεις να παιζεις βασικος, και επειδη μεγαλωσε ο ανταγωνισμος, τοτε τι να πω ρε γμτ...
Ειναι νοοτροπια αυτη παιχτη που εχει απαιτησεις απο τον εαυτο του?
Αντι να πεις ειμαι καλυτερος, θα δουλεψω και θα το αποδειξω, εσυ απλα απαιτεις να παιζεις βασικος επειδη τι?
Επειδη εισαι βραζιλιανος και πριν 3 χρονια ειχες κανει το ταχυτερο σπριντ στην ευρωπη?
Κριμα γιατι δαπανησαμε παρα πολλα για σενα και σε πιστεψαμε!
Ευχομαι να λενε μαλακιες στα ραδια (αν κ την πεταξε την αντιστοιχη μπηχτη και ο Αμπελ χθες) και να πεισμωσες απλα και να δουλεψεις για να γινεις αυτος π πρεπει!
Αντι να πεις ειμαι καλυτερος, θα δουλεψω και θα το αποδειξω, εσυ απλα απαιτεις να παιζεις βασικος επειδη τι?
Επειδη εισαι βραζιλιανος και πριν 3 χρονια ειχες κανει το ταχυτερο σπριντ στην ευρωπη?
Ευχομαι να λενε μαλακιες στα ραδια (αν κ την πεταξε την αντιστοιχη μπηχτη και ο Αμπελ χθες) και να πεισμωσες απλα και να δουλεψεις για να γινεις αυτος π πρεπει!
Όταν οι άλλοι ιδρώνουν σε ματς τελικό και συ τρως βαφλες... 

Ναι επειδή όμως έχουν επενδυθεί 4Μ για το Ζαμπα + ιατρικά έξοδα κλπ οφείλουμε και οφείλει να παίξει ότι και να γίνει. Μπηχτες ξεμπηχτες ο παίχτης πρέπει να παίξει.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ας κανει μια καλη χρονια, ας φερει μια προταση λιγο πανω απο τα λεφτα π δαπανηθηκαν κι ας αποχωρησει αν θελει!
Ισως ενας δανεισμος να του εκανε καλο!
Εγω ομως θα τονηθελα στην ομαδα. Εχει φοβερα προσοντα αν αποφασισει να δουλεψει...
Εγω ομως θα τονηθελα στην ομαδα. Εχει φοβερα προσοντα αν αποφασισει να δουλεψει...
Ο τραυματισμος του τον πηγε πολυ πισω συν τα υπολοιπα χαρακτηριστικα που τον συνοδευουν ..Τωρα οτι δαπανηθηκαν καποια μυρια για να αποκτηθει δεν λεει απολυτως τιποτα..Αγωνιστικα την συγκεκριμενη στιγμη δεν κανει για την ομαδα
Δε νομιζω να παιξει ισως 5Χ5 ναιGospi έγραψε:Ας κανει μια καλη χρονια, ας φερει μια προταση λιγο πανω απο τα λεφτα π δαπανηθηκαν κι ας αποχωρησει αν θελει!
- Sick Bastard
Κανένα πρόβλημα αν ισχύει το παραπάνω.Gospi έγραψε:Αν ισχυει αυτο που ακουσα στο ραδιο, πως εκδηλωσες επιθυμια να αποχωρησεις επειδη δεν βλεπεις να παιζεις βασικος, και επειδη μεγαλωσε ο ανταγωνισμος, τοτε τι να πω ρε γμτ...
Να φέρει πρόταση για την αξία που πιστεύει ότι έχει και να πάει όπου θέλει.
98.Leonardo Rodrigues Lima "Léo Jabá"
Η ομαδα παιρνει φοβερη προκριση απο την οποια αν μεινεις θα επωφεληθεις γιατι θα παιξεις Τσουλου μετς την Κρασνονταρ. Και εσυ ανεβαζεις ποστ οτι πας για μπανιο με τον αδερφο του Μυστακιδη; Ε εισαι απαραδεκτος. Παρε και τον Ουαρντα και φερτε προταση.malampar έγραψε:Δε νομιζω να παιξει ισως 5Χ5 ναιGospi έγραψε:Ας κανει μια καλη χρονια, ας φερει μια προταση λιγο πανω απο τα λεφτα π δαπανηθηκαν κι ας αποχωρησει αν θελει!