Για το primo λες Gospi και για τον Πασχαλάκη ?Gospi έγραψε:Ε καλα δεν το ειπαν ετσι. Ειπαν οτι υπαρχει επιθυμια να πωληθει αμεσα, αλλα δεν ειπαν αν ειναι πιθανο αυτο να συμβει αμεσα...
Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
- bersekeros
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος bersekeros την Τετ 16 Σεπ 2020, 13:59, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Παρακολουθεί κανείς την εκπομπή στο sdna που λέγαν για μεταγραφικές αποκαλύψεις;
Είπαν τίποτα;
Είπαν τίποτα;
- ΑποστόληςΑ
Η Μπούντου που θα εμφανιστεί σε λίγο θα έχει 1 ή 2 ειδήσεις!
https://www.youtube.com/watch?v=BKxliaO ... e=emb_logo
https://www.youtube.com/watch?v=BKxliaO ... e=emb_logo
- zarathustra79
Ειπαν οτι εχουν καταληξει σε δυο περιπτωσεις φορ χωρις να πουν ονοματα αλλα κ οτι δεν υπαρχει ακομη συμφωνια, αλλα γινονται προσπαθειες ωστε να ολοκληρωθει η μεταγραφη ως και αυριο. Κλαιν μαιν.
ναι γτ τους χαζοακουω τωρα...bersekeros έγραψε:Για το primo λες Gospi και για τον Πασχαλάκη ?Gospi έγραψε:Ε καλα δεν το ειπαν ετσι. Ειπαν οτι υπαρχει επιθυμια να πωληθει αμεσα, αλλα δεν ειπαν αν ειναι πιθανο αυτο να συμβει αμεσα...
αυτο καταλαβα εγω δλδ, οτι εμεις θεμε, αλλα δεν φαινεται να προχωραει...
- bersekeros
Εντάξει κι εγώ με τρεις σκάρτες ώρες ύπνο είμαι, αλλά άκουσα με τα αυτιά μου,Gospi έγραψε:ναι γτ τους χαζοακουω τωρα...bersekeros έγραψε:Για το primo λες Gospi και για τον Πασχαλάκη ?Gospi έγραψε:Ε καλα δεν το ειπαν ετσι. Ειπαν οτι υπαρχει επιθυμια να πωληθει αμεσα, αλλα δεν ειπαν αν ειναι πιθανο αυτο να συμβει αμεσα...
αυτο καταλαβα εγω δλδ, οτι εμεις θεμε, αλλα δεν φαινεται να προχωραει...
να λέει ο Τσόρμπα ότι του Πασχαλάκη τελειώνει.
- ΑποστόληςΑ
Πασχαλάκης και Rey πρέπει να αποχωρήσουν. Το συμβόλαιο του δεύτερου λήγει στις 30/6
(όπως και πολλά άλλα)
(όπως και πολλά άλλα)
Μην τους ακούτε αυτούς τους πουθενάδες ρε,οι όποιες ειδήσεις θα έρθουν από έξω και πιθανότατα στην Ελλάδα,πρώτα από εδώ μέσα.
Αυτοί το μόνο που ξέρουν είναι όσα τους λέει ο Γκαγκατσης,είμαστε κοντά, ερχετε αύριο, τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα.
Αυτοί το μόνο που ξέρουν είναι όσα τους λέει ο Γκαγκατσης,είμαστε κοντά, ερχετε αύριο, τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα.
Παικτούρα ο Aboubakar αλλά μάλλον "28 χρονών" δεν τον λες... έχει κ δυο χρονιές με πολύ λίγες συμμετοχές
- Mattias_g4
- Επικοινωνία:
Στα γκολ με μπενφικα στο πρώτο ο Ακπομ δεν πανηγυρίζει στο δεύτερο ο Κάρολος το ίδιο. Τον πουλο και οι δύο. Παίκτες χωρίς πάθος για την νίκη σου παίζουν το 70% και αν. Χίλιες φορές Κλάους η ένα παιδάκι από τις ακαδημίες. Και ο Πέλκας κάνει πολλά τσαφ αλλά του τα χαρίζουμε για το πάθος που βγάζει.
- ΑποστόληςΑ
Mattias_g4 έγραψε:Στα γκολ με μπενφικα στο πρώτο ο Ακπομ δεν πανηγυρίζει στο δεύτερο ο Κάρολος το ίδιο. Τον πουλο και οι δύο. Παίκτες χωρίς πάθος για την νίκη σου παίζουν το 70% και αν. Χίλιες φορές Κλάους η ένα παιδάκι από τις ακαδημίες. Και ο Πέλκας κάνει πολλά τσαφ αλλά του τα χαρίζουμε για το πάθος που βγάζει.
Τι λε ρε ανθρωπε...

- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Θα πέσει στα ματια μου αν παει σε αυτους. Λεφτα θα πάρει και αλλού.ΑποστόληςΑ έγραψε:Τον Σάχωφ προσπαθεί να αποκτήσεις η ΑΕΧ, λένε τώρα στο sdna.