Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
- zarathustra79
- paokmaniak
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
Toυς ειπαν απο την ΠΑΕ
"Ο νεος επιθετικος θα ειναι στη Ρωσσια " και τα ντουγανια δεν ακουσαν το θα και νομιζουν ειναι απο εκει
"Ο νεος επιθετικος θα ειναι στη Ρωσσια " και τα ντουγανια δεν ακουσαν το θα και νομιζουν ειναι απο εκει
Κι εμένα εκεί πήγε το μυαλό μου αλλά έχει ήδη 3 γκολ σε 5 ματς φέτος οποτε δύσκολα...zarathustra79 έγραψε:Στη ρωσία είναι κ εκείνος o ponce.
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
makispaspartou
O Ουζμπέκος είναι ταμάμ.. θωρηκτό... Πόσα είπαμε χρωστάνε αυτοί της Ροστόφ στον Ιβάν?
Ναι, πολύ καλόςmakispaspartou έγραψε:O Ουζμπέκος είναι ταμάμ.. θωρηκτό... Πόσα είπαμε χρωστάνε αυτοί της Ροστόφ στον Ιβάν?
-
mbison
Eν τω μεταξυ σημερα στις 22.00 στην ερτ3 ταινια φόρο τιμής στον Ακπομ: "Το μαύρο άλογο".
Ελευθερος ειναι και ο Choupo Moting που έπαιξε τελικό C. L. πριν ένα μήνα με αξία 4 μυρια στο τρανσφερμαρκτ
-
mbison
Πολυ εντυπωσιακα τα βιντεο του Ψολακ.
Υπερπαικτης δειχνει, δεξί, αριστερό, κεφαλι, σκαψίματα. Καμια χαμενη ευκαρια του δεν δειχνουν οι πο@στηδες
Υπερπαικτης δειχνει, δεξί, αριστερό, κεφαλι, σκαψίματα. Καμια χαμενη ευκαρια του δεν δειχνουν οι πο@στηδες
Ο Colak φημολογείται από χθες ότι έκλεισε στην Φενερ μετά και την βαρβάτη πώληση Muriqi. Πάντως μοιάζει πολύ στο παιχνίδι του ο Colak με το δείγμα που έχουμε από Ponce και μάλλον ψάχνουμε παίχτη με τέτοια χαρακτηριστικά πολύ δυνατό μες την περιοχή, ικανότατο στην πρώτη επαφή με την μπάλα, με πολλά τρεξίματα όμως (εν αντιθέσει στυλ Πρίγιο) κυρίως για εκμετάλλευση των κενών χώρων στο γρήγορο transition. Για να δούμε... Δεν νομίζω να πάμε σε βαρύ κορμί τύπου Ουζμπέκου που αναφέρεται...και ο Λάριν βαρύς φαίνεται. Ο Μούτινγκ πολύ δυνατός αλλά πρέπει να έχει μεγάλο κασέ
- bersekeros
Μεγάλο κίνητρο για οποιονδήποτε παίκτη η συμμετοχή μας στους Ομίλους του Champions League.
Άλλη μπάλα μπορεί να παίξει στη διαπραγμάτευση ο ΤΔ, είτε με τον Colak και τον Ducksch,
είτε με τον οποιοδήποτε παίκτη θέλει να φέρει.
Άλλη μπάλα μπορεί να παίξει στη διαπραγμάτευση ο ΤΔ, είτε με τον Colak και τον Ducksch,
είτε με τον οποιοδήποτε παίκτη θέλει να φέρει.