Έκανε πρόταση η Ζούλτε Βάρεγκεμ στην οποία έπαιζε δανεικός πέρσι, αλλά την απέρριψε η Μπεσικτάς.Obdulio έγραψε:Πάρα πολύ καλή επιλογή θα ήταν και με πλήρη αγωνιστικό ρυθμό.Jeremy4 έγραψε:Για κάναν Cyle Larin μας βλέπω...
Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
- paokovios1974
Eπιλογη Φερειρα θα ειναι 100%, αρα μαντεψτε τι χαρακτηριστικα θα εχει. Πχ στην Μπραγκα ποιον ειχε φορ?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος mbison την Τετ 16 Σεπ 2020, 11:56, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Υπάρχουν, λέει, πληροφορίες για φορ από Ρωσία οι οποίες δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμα.
Έτσι είπαν στον Libero τώρα, το μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη.
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έτσι είπαν στον Libero τώρα, το μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη.
Πες μου ότι θα έρθει η φοράκλα της Ροστόφ, να πάθω το κατιτίς μου
https://www.transfermarkt.com/eldor-sho ... ler/358166
https://www.transfermarkt.com/eldor-sho ... ler/358166
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seaman την Τετ 16 Σεπ 2020, 11:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- zarathustra79
Πληροφορίες λένε για παίκτη από τον πλανήτη γη με δυο πόδια κ κεφάλι. Θα αγοραστεί, αλλά μπορεί κ να γίνει κ δανεισμός.
Φίλε οταν έχουμε ινφο για κρίσιμα θέματα καλό είναι να μη δημοσιοποιούμε
- Mitsospaoki4
- Moderator
Ρε συ δεν είπα ότι έχω info, το είπε δημόσια ο δημοσιογράφος του Libero που κάνει τώρα εκπομπή.
Εγώ απλά μεταφέρω αυτό που άκουσα.
Τον Diego Sousa τον ειχε ο Φερι στην Μπραγκα. Τωρα ανηκει στην Μπενφικα κ ειναι δανεικος στη Σεζεν https://www.transfermarkt.com/dyego-sou ... ler/157036.
Στα 31 του εχει κατακορυφη πτωση στη χ.α απο 12εκ στα 3.
Το θεμα ειναι πως σπαει ο δανεισμος
Στα 31 του εχει κατακορυφη πτωση στη χ.α απο 12εκ στα 3.
Το θεμα ειναι πως σπαει ο δανεισμος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος mbison την Τετ 16 Σεπ 2020, 12:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- invincible
Κι εγώ αλλά παίκτη που θέλει να φύγει και σε λίγους μήνες δεν παίρνεις δεκάρα, δεν τον κρατάς. Βοήθησε αρκετά όσο ήταν εδώ, αλλά ήρθε με ξεκάθαρο στόχο, να φτιάξει την επόμενη μεταγραφή του στο νησί. Για αυτό και έχανε αρκετά γκολ, γιατί αγχωνόταν να κάνει νούμερα για τους σκάουτερς. Μαζί με την ομάδα θα εξελιχθούμε και εμείς, και θα τα ξεπερνάμε γρηγορότερα αυτά τα "κρίμα". Θα έρχονται συχνότερα και περισσότεροι παιχταράδες, οπότε ο ενθουσιασμός για τον επόμενο, γρήγορα θα υπερκαλύπτει τη στεναχώρια για την αποχώρηση του προηγούμενου.giapas έγραψε:Συμφωνώ όσο και να στεναχωριέμαι που φεύγει ο Ακπομ.bane1980 έγραψε:Το σύστημα θέλει το χρήμα να κυκλοφορεί.
Έτσι δημιουργούνται υπεραξίες και όλοι είναι ευχαριστημένοι, γιατί αλλάζοντας πολλά χέρια το χρήμα, πάντα μένει κάμποσο στα εκάστοτε χέρια.
Το χρήμα κυκλοφορεί με τις μεταγραφές κυρίως μέσω πώλησης. Νέοι παίκτες, φανέλες, ενθουσιασμός, σπόνσορες κλπ.
Ομάδες που πουλάνε και κυκλοφορούν το χρήμα και έτσι και μέσω αγορών είναι ευπρόσδεκτες πάντα στα καλά σαλόνια. Ορθολογικά όμως, όχι φούσκες και πιστολιάσματα, ούτε ffp κλπ.
Επομένως, καλώς πωλείται και νησί ο ΑΚ47 και καλώς να έρθει ο επόμενος.
JohnDag έγραψε:Ρε συ δεν είπα ότι έχω info, το είπε δημόσια ο δημοσιογράφος του Libero που κάνει τώρα εκπομπή.
Χαχα ρε τρολάρω αυτόν που είπε οτι έρχεται φορ με δυο πόδια και κεφάλι απ τη γη!