Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
- Mitsospaoki4
- Moderator
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
Τον Πιέρο τον διέψευσε ο Γιώργης, γιατί το συζητάμε ακόμα;;
Υπομονή μέχρι το βράδυ πιστεύω θα σκάσει όνομα, αφού είναι κάτι τόσο προχωρημένο..
Υπομονή μέχρι το βράδυ πιστεύω θα σκάσει όνομα, αφού είναι κάτι τόσο προχωρημένο..
- Mitsospaoki4
- Moderator
Τον Πιέρο τον διέψευσε ο Γιώργης, γιατί το συζητάμε ακόμα;;
Ναι γιατί να μην μπορούμε να το υποστηρίξουμε?jibbie έγραψε:ειλικρινα πιστευεις οτι μπορουμε αφενος να το υποστηριξουμε, αφετερου να τον πεισουμε να ερθει;Parolos έγραψε:3,5Μ το χρόνο έπαιρνε στην Paris.
Με 1,5Μ + μπόνους ΤσΛ τον πήρες.
Αν και δε θέλω παρτίδες με κουτσολιακο πάλι.
Ποια η διαφορά το να αγοράσεις 2Μ τον Τσολακ π.χ. και να δώσεις και 700Κ συμβόλαιο τριετές?
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Επίσης το όνομα είναι παπάς, που μπορεί να το δούμε και γραμμένο μέχρι το απόγευμα να ξες.
Αφήστε λίγο να συζητήσουμε μεταξύ σοβαρού κι αστείου. Αφήστε να το χαρούμε. (Για τους υπόλοιπους αυτό που έριξαν χολή αμέσως όχι για σένα.. ξέρουν αυτοί).
- Mitsospaoki4
- Moderator
Του Πιερου κακώς το συζητάμε ακόμα, αφού το διέψευσε ο Γιώργης..
Υπομονή και πιστεύω μέχρι το βράδυ θα σκάσει όνομα, αφού είναι κάτι τόσο προχωρημένο..
Υπομονή και πιστεύω μέχρι το βράδυ θα σκάσει όνομα, αφού είναι κάτι τόσο προχωρημένο..
- john4serres
Ξεκολλατε με τους ελευθερους.
Να τους κανουμε τι; Δεν εχουν βρει ομαδα εδω και 3 μηνες και θα τους δωσουμε εμεις τα ενσημα της νεας σεζον;
Ο Ζιφκοβιτς ηταν ΕΥΚΑΙΡΙΑΡΑ που οπως δηλωσε και ο Αμπελ.
Να τους κανουμε τι; Δεν εχουν βρει ομαδα εδω και 3 μηνες και θα τους δωσουμε εμεις τα ενσημα της νεας σεζον;
Ο Ζιφκοβιτς ηταν ΕΥΚΑΙΡΙΑΡΑ που οπως δηλωσε και ο Αμπελ.
σ αυτο συμφωνω ΟΚ, ας φερουμε Stevan Jovetic τοτες!Parolos έγραψε:Ναι γιατί να μην μπορούμε να το υποστηρίξουμε?jibbie έγραψε:ειλικρινα πιστευεις οτι μπορουμε αφενος να το υποστηριξουμε, αφετερου να τον πεισουμε να ερθει;Parolos έγραψε:3,5Μ το χρόνο έπαιρνε στην Paris.
Με 1,5Μ + μπόνους ΤσΛ τον πήρες.
Αν και δε θέλω παρτίδες με κουτσολιακο πάλι.
Ποια η διαφορά το να αγοράσεις 2Μ τον Τσολακ π.χ. και να δώσεις και 700Κ συμβόλαιο τριετές?
Επίσης το όνομα είναι παπάς, που μπορεί να το δούμε και γραμμένο μέχρι το απόγευμα να ξες.
Αφήστε λίγο να συζητήσουμε μεταξύ σοβαρού κι αστείου. Αφήστε να το χαρούμε. (Για τους υπόλοιπους αυτό που έριξαν χολή αμέσως όχι για σένα.. ξέρουν αυτοί).

Σύμφωνα με τον Anthimox ο φορ που θα έρθει δεν θα είναι ο Soares.Mitsospaoki4 έγραψε:Σύμφωνα με τον Τοσκιτση ο φορ που θα έρθει δεν είναι ο Τσολακ..
Τελικά είναι πολύ εύκολο να είσαι δημοσιογράφος...
μην κολλας στο ονομα.πες Τυπου πιερρος σωτηριου.Mitsospaoki4 έγραψε:Του Πιερου κακώς το συζητάμε ακόμα, αφού το διέψευσε ο Γιώργης..
Μεγάλη συζήτηση για τον θρίαμβο του ΠΑΟΚ αλλά και μεταγραφικές αποκαλύψεις περιμένουν τους αναγνώστες του SDNA, στο σημερινό έκτακτο «After» στις 2μμ! Καλεσμένος ο τεχνικός διευθυντής ακαδημιών του ΠΑΟΚ, Γιώργος Γεωργιάδης.
Παπαθεοδώρου-Βέργης συντονίζουν, Βασιλόπουλος-Κόλκας σχολιάζουν, ενώ στην έκτακτη εκπομπή είναι προσκεκλημένος ο Γιώργος Γεωργιάδης.
Οι μεταγραφικές εξελίξεις θα βρίσκονται στην... πρώτη γραμμή της συζήτησης!
Μείνετε συντονισμένοι στις 2 μ.μ.!
sdna
μαλλον θα ερθουν απο εδω τα νεα
Παπαθεοδώρου-Βέργης συντονίζουν, Βασιλόπουλος-Κόλκας σχολιάζουν, ενώ στην έκτακτη εκπομπή είναι προσκεκλημένος ο Γιώργος Γεωργιάδης.
Οι μεταγραφικές εξελίξεις θα βρίσκονται στην... πρώτη γραμμή της συζήτησης!
Μείνετε συντονισμένοι στις 2 μ.μ.!
sdna
μαλλον θα ερθουν απο εδω τα νεα
Δεν θέλω να φανώ αμετροεπής.
Αλλά ο φορ που πιστεύω οτι ταιριάζει στον ΠΑΟΚ είναι ο Καβάνι.

Η Θέλτα που είναι σε διαπραγματεύσεις με την Πόρτο για τον Ζε Λουί, έστειλε (ασυνήθιστη κίνηση) ολόκληρο ιατρικό επιτελείο για να εξετάσει εκ του σύνεγγυς το ιατρικό ιστορικό του ποδοσφαιριστή. Κυκλοφορεί μια διάχυτη ανησυχία στην "πιάτσα" ότι, δεν έχει ξεμπερδέψει με τους τραυματισμούς που τον πήγαν πίσω.laska4 έγραψε:ze luis παιχταρα
ετσι.χαμηλα τη μπαλα.rainmaker έγραψε:Δεν θέλω να φανώ αμετροεπής.
Παντως για αυτο π ακουστηκε για πωληση και Σβιντερκσι, δυσκολο το βλεπω με τετοιες εμφανισεις...
Μακαρι θα πω γιατι η ομαδα δειχνει να εχει ξεπερασει τον Σβιντερσκι κατα πολυ...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μακαρι θα πω γιατι η ομαδα δειχνει να εχει ξεπερασει τον Σβιντερσκι κατα πολυ...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Διαβάζω πως η Liverpool θέλει να δώσει ξανά δανεικό τον Divock Origi.
Συζητάνε με Fener κυρίως για δανεισμό, που θα περιλαμβάνει και υποχρεωτική ρήτρα αγοράς.
Ενδιαφέρον έχουν εκδηλώσει και ομάδες από Αγγλία.
Δύσκολο να κάνουμε κάτι, αλλά θα είχε ενδιαφέρον νομίζω.

Συζητάνε με Fener κυρίως για δανεισμό, που θα περιλαμβάνει και υποχρεωτική ρήτρα αγοράς.
Ενδιαφέρον έχουν εκδηλώσει και ομάδες από Αγγλία.
Δύσκολο να κάνουμε κάτι, αλλά θα είχε ενδιαφέρον νομίζω.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος praman την Τετ 16 Σεπ 2020, 11:26, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Ρε συ Barlow κάτσε λίγο.. τί να πούμε δλδ?
Οκ δώσαμε Ακπομ και πάμε για Μάντζιο, πολύ καλή κίνηση μια χαρά αναβάθμιση μπροστά.
Καλύτερα?
Οκ δώσαμε Ακπομ και πάμε για Μάντζιο, πολύ καλή κίνηση μια χαρά αναβάθμιση μπροστά.
Καλύτερα?