Ακούω γνώμες έτσι και αλλιώς είναι πολύ λίγες οι αγωνιστικές για να διεκδικήσει κάποιος κάτι καλύτερο.

gash04 έγραψε:Εγώ πρότεινα να προβλέπουμε γκολ και όχι 1 χ 2.
Ακούω γνώμες έτσι και αλλιώς είναι πολύ λίγες οι αγωνιστικές για να διεκδικήσει κάποιος κάτι καλύτερο.
Eίναι αλήθεια ότι έπεσε θύμα των κακών προθέσεων του Θανασάκη, ο οποίος, με τη βοήθεια κάποιων με μπλε μαλλιά (Νοβίτο ξέρεις τίποτε???) με απήγαγαν για ένα μήνα, πήραν τον υπολογιστή μου και μου τον ξαναέφεραν πριν από λίγες μέρες πίσω έχοντας χάσε ήδη μια αναμέτρηση κι ενώ ήμουν ο μόνος (σχεδόν) στον κόσμο που έβλεπα διπλό του τυριού στο Καραισκάκη..PAOK_NORTH_ARMY έγραψε:thanasakiss4 συγχαρητήρια ρε man για την πρωτιά. Μήτσο μην στενοχωριέσαι ρε δε πειράζει και ο ΠΑΟΚ δεύτερος βγήκε 8) .
Πάντως το πιο περίεργο από όλα ήταν η μυστηριώδης εξαφάνιση του free4. Που θα πάει, θα λάμψει η αλήθεια...
Για να μην ξεχνιόμαστε, θυμίζω τί λέγανε κάποιοι πριν από αρκετό καιρό...εγώ είχα πει απλά ότι θα μιλήσω στο τέλοςSteenage έγραψε:Το πολυ να ειμασταν στα ισα αμα επαιζες
τις 2 αγωνιστικες αλλα και παλι εφοσων θα σε περασω
καμια 30 αρια ,40 αρια ποντους στο τελος οι 2
αγωνιστικες δεν θα αποτελουν πλεον δικαιολογια !!![]()
![]()
Εμείς να δεις πως σε έχουμε στις ... καρδιές μας κατεστημένο, ε κατεστημένο...gate4mitsos έγραψε:Να τα μας,ξυπνησε και ο thanasakis 8)
Που να καταλαβαινες φιλαρακι πως απλα δν ηθελα να κατακτησω την κορυφη για να μην γκρινιαζουν καποιοι κομπλεξικοι 8)
Οπως ειπε ομως και παραπανω ενας αδερφος,και ο ΠΑΟΚ δευτερος βγηκε αλλα στις καρδιες μας πρωταθλητης![]()
Τα ... πάντα όλα ξέρουμε free. Είναι αλήθεια... Ζούμε ανάμεσα σας...free4 έγραψε:..
Eίναι αλήθεια ότι έπεσε θύμα των κακών προθέσεων του Θανασάκη, ο οποίος, με τη βοήθεια κάποιων με μπλε μαλλιά (Νοβίτο ξέρεις τίποτε???) με απήγαγαν για ένα μήνα,....