Καλησπέρα αδέρφια.
Πλάκα έχει η ψηφοφορία. Ανακυκλωνόμαστε γιατί τα έχουμε ξαναπεί πολλές φορές. Μάλλον θα χρειαστεί να τα ξαναπούμε πολλές ακόμα μέχρι να αποφασίσουμε.
1. Για Τούμπα το έχω ξαναπεί. Είμαι εντελώς αντίθετος. Δεν κάνει για τον μεγάλο ΠΑΟΚ που οραματίζομαι. Για πολλούς λόγους που τους έχουν αναφέρει πολλοί.
2. Πυλαία. Δεν είμαι πολύ θετικός. Καλή περιοχή αλλά υπάρχουν και καλύτερες.
3. Καρατάσου. Ισχύουν τα ίδια με την Πυλαία. Έτσι και έτσι.
4. Μεσήμβρια. Ούτε για πλάκα. Μακριά είναι από την πόλη. Καλά είναι να πηγαίνουμε για κανένα πικ νικ στο προπονητικό αλλά όχι και κάθε εβδομάδα. Και το λέω εγώ που μένω δίπλα.
5.
Ψήφισα το κάπου αλλού. Μπορεί να είναι στην έκθεση. Μπορεί να είναι μπροστά στον Λευκό Πύργο μέσα στην θάλασσα. Σαν αυτό που έκαναν στο Ντουμπάι !!!!!! Έτσι και αλλιώς οι άραβες έρχονται να μας αγοράσουν. Υπάρχει και μία άλλη περιοχή της οποίας το status το γνωρίζω πολύ καλά λόγω δουλειάς αλλά δεν το αναφέρω γιατί είναι κορυφαία θέση και δεν χρειάζεται να το διαβάσουν κακοπροαίρετοι αλλόθρησκοι !!!! Αν πάμε εκεί θα είστε όλοι ευχαριστημένοι γιατί δεν υπάρχει καλύτερα. Γίνεται πενηντάρι, έχει όσο πάρκινγκ θέλετε, είναι στο κέντρο των μέσων μαζικής μεταφοράς, ενώνει Ανατολή με Δύση και και και ....
Αδέρφια μην τρελενόμαστε και μην βιαζόμαστε. Είπαμε. Μας λείπουν πολλά ακόμα για το γήπεδο.
Από την άλλη βέβαια είναι ωραίο θέμα συζήτησης.
Α και κάτι ακόμα. Επειδή πολλοί στο παρελθόν διαφωνήσατε με την θέση μου ότι το γήπεδο πρέπει να είναι πολύ μεγάλο ελπίζω να αρχίσατε να καταλαβαίνετε σιγά σιγά τι γίνεται στον ΠΑΟΚ. Δεν μας φτάνουν ούτε για πρωινό τα 30 χιλιάρικα. Ποια 30 ??? Εδώ φέτος τα διαρκείας θα φύγουν σε 15 ημέρες. ΌΛΑ.
Ακόμα ούτε εμείς οι ίδιοι δεν έχουμε καταλάβει την δυναμική μας !!!!
Ποια Τούμπα ρε αδέρφια ? Το Καμπ νου δεν μου φτάνει !!! Ποια Μπαρτσελόνα ?