Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
-
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
Mitsospaoki4 έγραψε:
Δίδυμο εξτρέμ Ζιφκοβιτς- Πιάτσα δεν νομίζω να έχει ξαναδεί το Ελληνικο πρωτάθλημα :p
Ε ναι για αυτό προβληματίζομαι κι εγώ. Αν ερχόταν τέτοιος παίχτης με τον Ζιβκοβιτς, στην θεωρία ξεκάθαρα, θα ήταν από τα καλύτερα δίδυμα που θα είχαμε ever.
Να τον ψήσει ο φίλος μας ο Τούντορ να έρθει. Χαχαχα
εμενα πιο πολυ μου ακουγεται για κατι που επαιξε προ ζιφκο, δε νομιζω να παμε και για τους 2 με τετοιο πορτοφολι
- Mitsospaoki4
- Moderator
Την είδηση έβγαλε ο Ντι Μαρτζιο που είναι γενικά έγκυρος αρδ στην Ιταλία.
Για να δούμε, ίσως είναι κάνα εξτραδακι αν περάσουμε Μπενφίκα..
Για να δούμε, ίσως είναι κάνα εξτραδακι αν περάσουμε Μπενφίκα..
jibbie έγραψε:εμενα πιο πολυ μου ακουγεται για κατι που επαιξε προ ζιφκο, δε νομιζω να παμε και για τους 2 με τετοιο πορτοφολι
Αν φύγει ο Ακπομ,χρειαζόμαστε έναν στη θέση του και έναν που να μπορεί να παίξει και φουνταριστος.
Μετά τη σημερινή μας πρόκριση,θα γίνει του μεταγραφακια το πανηγύρι, όπως λέμε του μουνιου το πανηγύρι, κάτι αντίστοιχο.

μακαρι μπανε να παρουμε κατι δυνατο ακομη (να μεινει κι ο Ακπομ ομως
), ο συγκεκριμενος εμενα δε με ενθουσιαζει με 2 χιαστους τις 2 τελευταιες χρονιες. ειναι δλδ αχρειαστο ρισκο εκτος αν τα οικονομικα δεδομενα ειναι ευκαιρια.

μαλλον επειδη φυγαν στοχ , λαμπρου , λημνιος ,ουαρντα (πιθανον) σε εκεινη τη θεση εκτος απο τον ζιφκο θελουμε αλλον εναν...
Ναι τώρα είδα και εγώ ότι είχε δύο φορές χιαστους.
Έτσι εξηγείται η πτώση της αξίας του.
Αλλάζει πολύ το πράγμα.
Έτσι εξηγείται η πτώση της αξίας του.
Αλλάζει πολύ το πράγμα.
- zarathustra79
Δυο εξαιρετικά εξτρέμ σε ομάδα που δεν έχει διάταξη με εξτρέμ!! Πάντως πέρα από την πλάκα είναι κ οι δυο τους περιπτώσεις που ξέρουν καλή μπάλα κ θα παίξουν όπου τους βάλεις κ όχι μόνο πάνω στη γραμμή.
-
Ένα από τα τρία μεγαλύτερα ταλέντα του κροατικού ποδοσφαίρου (Halilovic και Coric οι άλλοι δύο) πριν από μερικά χρόνια, έφτασε να παίζει Γιούβε αλλά δυστυχώς οι χιαστοί τον πήγαν πίσω. Αν έχει ξεπεράσει τους τραυματισμούς αξίζει το ρίσκο. 25 ετών είναι. Χωρίς χιαστούς ούτε για αστείο δε θα συζητιόταν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος makispaspartou την Τρί 15 Σεπ 2020, 11:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- invincible
Για τον Γιαννούλη είπαμε τον χειμώνα ή το επόμενο καλοκαίρι καλύτερα. Εκτός αν σου δώσει τώρα 6εκ και τον Ρεκα ελεύθερο.
Για τον Κροάτη της Γιουβε προφανώς ψάχνει κάπου να τον δώσει δανικό και μπήκαμε και εμείς στο παιχνίδι με την προϋπόθεση φυσικά κάποιος να πουληθεί εκεί γιατί μαζεύτηκαν πολλοί. Ισως έχει σχέση με την πώληση/δανεισμό Ζαμπά? Ίσως...
Πάντως πρώτη προτεραιότητα είναι το δεξί φουλ μπακ που δεν υπάρχει καν.
Για τον Κροάτη της Γιουβε προφανώς ψάχνει κάπου να τον δώσει δανικό και μπήκαμε και εμείς στο παιχνίδι με την προϋπόθεση φυσικά κάποιος να πουληθεί εκεί γιατί μαζεύτηκαν πολλοί. Ισως έχει σχέση με την πώληση/δανεισμό Ζαμπά? Ίσως...
Πάντως πρώτη προτεραιότητα είναι το δεξί φουλ μπακ που δεν υπάρχει καν.
Σήμερα στις 23:00 και κάτι ψιλά,θα σπάσουν τα τηλέφωνα του Ρεμπε από μάνατζερς που πρώτα θα του δίνουν συγχαρητήρια για την πρόκριση του ΠΑΟΚ και μετά θα του προτείνουν παίχτες που πριν είχαν την ομάδα μας ως μια απο τις τελευταίες επιλογές τους.
ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΟΥΜΠΑ.
ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΟΥΜΠΑ.
Μακάρι να ισχύει του Pjaca. Επίσης μακάρι να μην ξανατραυματιστεί. Είναι γρήγορος με την μπάλα στα πόδια και τεχνίτης. Έχει να δώσει πολλά.
Υγ. Ξέρω οτι ο προπονητής θέλει σεντερ φορ τυπου Prijovic ωστόσο μόλις διάβασα για Pjaca κατευθείαν σκεφτηκα:
Τζολης
Pjaca Zivkovic
Υγ. Ξέρω οτι ο προπονητής θέλει σεντερ φορ τυπου Prijovic ωστόσο μόλις διάβασα για Pjaca κατευθείαν σκεφτηκα:
Τζολης
Pjaca Zivkovic
-
Ο Ζαμπα ανέβασε αυτό πριν λίγο. Ίσως τον στέλνουμε πουθενά δανεικό;

Για να είμαστε ακριβείς o Κροάτης εγχειρίστηκε 2 φορές για πρόσθιο χιαστό και μηνίσκο το 17 και το 19 (διαφορετικό πόδι κάθε φορά). Αν έχει επανέλθει νομίζω ότι τον ξεχνάει τον ασβέστη και τον βλέπουμε για φορ