Η γυναίκα του προέδρου... (πρώην transferManiac)

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
fidel

Re: TransferManiac

Δημοσίευση από fidel »

Είστε τόσο σίγουρη για Αμπου?
Εγώ προσωπικά τον θεωρώ λίγο για τον ΠΑΟΚ μιας και τον έχω δει πάρα πολλές φορές. Επίσης αν έρθει ο Γκατουζο τον φτωχών(βιτολο) ο Αμπου θα μπει στο ψυγείο. Έχουμε και λέμε για αμυντικά χαφ Γκαρσια-Βερον-Σορλεν-Μπαλαφας και ο άγνωστος κύριος Χ.
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

D.A.A.T. έγραψε:αλλο αυτο..Αν φανε πορτα οι Φωτακης και Αμπου υπαρχει αλλη λογικη την οποια καταλαβαινω..Για αθτο και ειπα ΠΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΧΑΛΑΣΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΜΕ ΑΜΠΟΥ ΚΑΙ ΦΩΤ τοτε πρεπει καποιος να φυγει..
η δίκια μου λογική λέει ότι δε θα έρθει και ο βιτολο και ο ampumpakari, αλλα ένας από τους δυο.

επίσης το φωτάκι το βλέπω για backup του sorlin.

nuno ασίς αν καταλαβαίνω σωστά για δίδυμο με τον ίβιτς

παπάζογλου στη θέση του αθανασιάδη.

φεύγει ένας από τους χούτο μπακαγιόκο και παίρνουμε έναν επιθετικό ευέλικτο και γρήγορο

αμυντικό (ζοάο paolo) στη θέση του marco antonio

αριστερό back αν φύγει ο darlas.

και τα extrem είναι διαφορετική φάση αφού στη θεωρία και οι 4 που έχουμε (conceisao, βιερινηα,λάκης, κωνσταντινίδης) μπορεί να φύγουν για διαφορετικούς λόγους ο καθένας
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

Φιλε ο Αμπουμπακαρι επειδη τον εχω δει σε αρκετα ματς ειναι παιχταρα
ολος ο Πασερραικος φετος εχω μιλησει και με Σερραιους για τον παιχτη που τον θεωρουν τον καλυτερο τους απλα δεν ειχε διπλα του καλους παιχτες ...Ειναι πολυ καλυτερος απο Ηλιαδηδες Μπαλαφες κτλ !!
Άβαταρ μέλους
fidel

Δημοσίευση από fidel »

Φίλε Steen επειδή είμαι απο Σέρρες τον έχω δει σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια πέρσι στην Β και σε ένα μεγάλο αριθμό φετος.Για Β ήταν το κάτι άλλο αλλά στην Super κλίκα ένας ακόμη μέτριος παίκτης.
Εχουμε και λεμε ειναι 23 χρονων αρα super με τρελο πνευμονι-αντοχη σχετικα καλος σε τεχνικη και αρκετα γρηγορος με πολλη καλο πεταγμα τα πρωτα μετρα. Υστερεί ομως σε τελειώματα με μετρια μακρινη πασα και ατσαλη εως επιπόλαια κοντινη, μετριο σουτ και ποδοσφαιρικά αμυαλος-τσαπατσουλης. Αν θεωρεις οτι στα 23 εχει περιθώρια βελτίωσης μαζι σου, αν οχι και ο Σωτηρακος τοτε μου κανει.
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

Τι να πω βρε φιλε fidel τον θελει ο Βρυζας και ο Σαντος πολυ αρα ο παιχτης αξιζει ειναι μολις 23 χρονων και εχει πολλα περιθωρια και διπλα σε παιχτες οπως Γκαρσια ,Βερον και Σορλεν θα μαθει πολλα !!
Εγω παντως που τον ειδα σε 4-5 ματς ειναι πολυ γρηγορος με καλη τεχνικη παταει περιοχη αρκετα για αμυντικο χαφ εχει πολυ καλο αλμα για το υψος του 1.78 οπως ο Βιερινια απλα δεν εχει το γκολ !!
Άβαταρ μέλους
fidel

Δημοσίευση από fidel »

+1000
σαν τους 29 κατασκευαστες πλυντηριων αυτοι ξερουν. :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA2

Δημοσίευση από PABLO GARCIA2 »

ΚΑΙ Βιτόλο, ΚΑΙ Αμπουμπακάρι, ΚΑΙ Φωτάκη, ΚΑΙ Νούνο Ασίς.....
Λίγο δύσκολο μου φαίνεται για να μην πω πολύ....μάλλον κάποιος απ' όλους είναι παπάς...και αυτός είναι μάλλον ο Βιτόλο και γιατί είναι ακριβούτσικος και γιατί υπάρχουν πολλοί σ' αυτή τη θέση...εκτός αν πάρω τον μπούλο εγώ.....
Λογικά για μένα φεύγοντας Ηλιάδης και Βαγγελής είναι να αποκτηθούν 2 νεαροί ή έστω νέοι αμυντικοί κόφτες γιατί είναι και θέση με πολλές απώλειες π.χ. Αμπου και Φωτάκης και ένας επιτελικός καλός π.χ. Νούνο Ασίς. Αν και τώρα που το σκέφτομαι θα είναι πολυτέλεια για ένα ΠΑΟΚ που ακόμα έχει αρκετά οικονομικά προβλήματα-μην το ξεχνάμε αυτό-να έχει ένα παίκτη σαν τον Ιβιτς που παίρνει 300 χιλ. στον πάγκο...
Και μην ξεχνάμε ότι οι μεγάλες αλλαγές χρειάζονται στις πτέρυγες και όχι στον άξονα όπως όλοι είδαμε φέτος.....
Και όπως έχω ξαναπεί ΜΕΓΑΛΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ θα είναι τα play-off...Eκεί θα φανεί οριστικά ποιός μπορεί και ποιός όχι...και τότε θα παρθούν οι τελικές αποφάσεις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PABLO GARCIA2 την Πέμ 30 Απρ 2009, 16:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

+4444444444444444444444444
Άβαταρ μέλους
eliask

Δημοσίευση από eliask »

Για να σας πονηρέψω λίγο....

Επειδή πολλοί γράφετε ότι φεύγει ο Ηλιάδης ή ο Βαγγελής, θα φύγει κι άλλος χαφ από την ομάδα.

Για τον Ασίς δεν ξέρω εάν είναι υπαρκτό αλλά τον Βιτόλο ευχαρίστως θα τον ήθελαν στην ομάδα.
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

PABLO GARCIA έγραψε:ΚΑΙ Βιτόλο, ΚΑΙ Αμπουμπακάρι, ΚΑΙ Φωτάκη, ΚΑΙ Νούνο Ασίς.....
Λίγο δύσκολο μου φαίνεται για να μην πω πολύ....μάλλον κάποιος απ' όλους είναι παπάς...και αυτός είναι μάλλον ο Βιτόλο και γιατί είναι ακριβούτσικος και γιατί υπάρχουν πολλοί σ' αυτή τη θέση...εκτός αν πάρω τον μπούλο εγώ.....
Λογικά για μένα φεύγοντας Ηλιάδης και Βαγγελής είναι να αποκτηθούν 2 νεαροί ή έστω νέοι αμυντικοί κόφτες γιατί είναι και θέση με πολλές απώλειες π.χ. Αμπου και Φωτάκης και ένας επιτελικός καλός π.χ. Νούνο Ασίς. Αν και τώρα που το σκέφτομαι θα είναι πολυτέλεια για ένα ΠΑΟΚ που ακόμα έχει αρκετά οικονομικά προβλήματα-μην το ξεχνάμε αυτό-να έχει ένα παίκτη σαν τον Ιβιτς που παίρνει 300 χιλ. στον πάγκο...
Και μην ξεχνάμε ότι οι μεγάλες αλλαγές χρειάζονται στις πτέρυγες και όχι στον άξονα όπως όλοι είδαμε φέτος.....
Και όπως έχω ξαναπεί ΜΕΓΑΛΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ θα είναι τα play-off...Eκεί θα φανεί οριστικά ποιός μπορεί και ποιός όχι...και τότε θα παρθούν οι τελικές αποφάσεις.
Καθόλου δύσκολο αδελφέ...Αν θέλεις να κάνεις πράγματα του χρόνου πρέπει να έχεις μεγάλο βάθος.50-60 αγώνες θα δώσουμε του χρόνου αν όλα πάνε καλά,μην το ξεχνάς....

:?
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

Δε νομιζω πως ο ερχομος αυτων των παικτων συνεπαγεται απομακρυνση καποιου ή καποιων αλλων...πάντως αν ειναι να φυγει καποιος, κι εμενα καπου παει το μυαλο μου.
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

Δεν θελω να πιστευω οτι θα διωξουν τον Παυλαρα γιατι σαν κοφτης ειναι σουπερ..Εγω νομιζω οτι θα ρθουν αυτοι που ακουστηκαν(οι 5) εκτος του Ασσις..Και θα γινει προσπαθεια ωστε να παρθει ενας καλος παικτης που θα παιζει με την ιδια ευκολια και ως επιτελικο χαφ και ως εξτρεμ..
Νομιζω πως υποτιματε τον Αμπου και τον Φωτακη...Τους πιστευω πολυ...
μια ομαδα με κοφτες Παυλαρα,Βιτολο,Μπαλαφα
χαφ σορλεν,βερον,ιβιτσ,αμπου,φωτακη+ ακομα εναν που να παιζει ευκολα και ως εξτρεμ ειναι πληρης για Ελλαδα και Ευρωπη..Επιμενω πως αν αυτος ο ενας ειναι ο Ασσις θα σημαινει πως καποιος φευγει(λογω χαρακτηριστικων ειπα Βερον) και θα ερθει και ενα εξτρεμ..Αλλα γιατι να γινει το δευτερο οταν με τη πρωτη λυση εχεις το 2 σε 1 και δεν στελνεις και κανεναν??
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

PABLO GARCIA έγραψε:ΚΑΙ Βιτόλο, ΚΑΙ Αμπουμπακάρι, ΚΑΙ Φωτάκη, ΚΑΙ Νούνο Ασίς.....
Μιλας σωστα..Αλλα εγω να σου πω την αληθεια βαζω 5 ευρω οτι οι 5 μεταγραφες τελειωσανε(Αμπου,Κρεσιτσ,Φωτακης,Παπαζογλου,Βιτολο)
Απλα οι επομενες που θα γινουν(ειδικα οι 2 ) θα ειναι δυνατες στα ορια του εφικτου..Αλλωστε τις επομενες μερες αναμενονται σημαντικες χορηγικες επιτυχιες(και παλι..)
erevos187

Δημοσίευση από erevos187 »

Steenage έγραψε:Φιλε ο Αμπουμπακαρι επειδη τον εχω δει σε αρκετα ματς ειναι παιχταρα
ολος ο Πασερραικος φετος εχω μιλησει και με Σερραιους για τον παιχτη που τον θεωρουν τον καλυτερο τους απλα δεν ειχε διπλα του καλους παιχτες ...Ειναι πολυ καλυτερος απο Ηλιαδηδες Μπαλαφες κτλ !!
Ετσι ειναι φιλε μου ομαδικο ειναι το αθλημα και αν διπλα σου εχεις κατσικια κατσικιες θα κανεις

Τρανο παραδειγμα ο μαλεζας
Άβαταρ μέλους
MALEF

Δημοσίευση από MALEF »

για περσι εννοεις φανταζομαι... ( 8) :| :twisted: :roll: )
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”