Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
sic-4

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II

Δημοσίευση από sic-4 »

zarathustra79 έγραψε:Πασχαλάκης κ χαλκιάς ήταν οι φιναλίστ για τερμα. Κ για τους δυο βρίσκω οτι είχαν από μια εξαιρετική χρονιά, αλλά από κει κ πέρα είχαν σκαμπανεβάσματα. Στα μπακ χωρις αμφιβολια matos κ lino. Αμυνα contreras κ varela, που πιστευω οτι θα εκαναν κ φοβερο διδυμο μεταξυ τους. Στο κεντρο ζαγοράκης garcia, αν κ εδω δεν ειμαι σιγουρος για το ποσο θα κουμπωναν, αλλα δε γινεται να μη μπει καποιος απο τους δυο και μπροστα τους ivic. Αυτή ήταν η θέση που αμφιταλαντεύτηκα περισσότερο, γιατί δυσκολέυτηκα να διαλέξω μεταξύ του σέρβου κ του φραντζέσκου, αλλά τον γούσταρα τόσο πολύ τον vladimir που τελικα τον προτιμησα. Επίθεση δεξια γουχου (θα φαω κραξιμο το ξερω, αλλα επαιξε μπαλαρα τι να κανουμε...), αριστερα vieirinha και φορ prijovic.

Παιδια μην απαντησετε μονο στην εντεκαδα και βγουμε offtopic. Για να μη βγω και γω εντελως, να συμπληρωσω οτι ελπιζω τερματοφυλακας να μπει αυτος που θα φέρουμε τώρα!!

παρε Τοχουρογλου τερμα :mrgreen:

Μαγκντι δεν προλαβες;
Άβαταρ μέλους
falconakis

Δημοσίευση από falconakis »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
Gospi έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:Εντάξει δεν είμαι πια 20 ετών. Για την ακρίβεια έχω ξεπεράσει προ πολλού τα 40...
48 για την ακριβεια!
Επί τέλους ένας άνθρωπος που με καταλαβαίνει!
:mrgreen:
Να ΧΑ τα χρόνια σου... :)

Στάλθηκε από το Redmi 6A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Nα ΧΑΦ τα χρόνια σου.

EΙναι ξεκαθαρο ότι περιμενουμε την ολοκληρωση των μεταγραφων των μεγαλων ευρωπαικων ομαδων για να τσιμπησουμε παικτες που δεν χωραν στα ροστερ τους.
Οσο για τον Ακπομ κ Πελκα, ας τους υπογραψουμε κ τους πουλαμε αργοτερα αμα λάχει (για να μην μας φυγουν τζαμπα).
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Περνάει και πάει για επιθετικό πρώτης γραμμής ο ΠΑΟΚ

σφινα

Αν και άπαντες έχουν στραμμένη την προσοχή τους στον αυριανό αγώνα απέναντι στην Μπενφίκα, οι επιτελείς του ΠΑΟΚ κινούνται και στο μεταγραφικό… παζάρι για την περαιτέρω ενίσχυση τους.

Έτσι είναι δεδομένο πως μετά την αναμέτρηση της Τούμπας, αναμένεται πως θα ενταθούν οι προσπάθειες για την απόκτηση δύο ή τριών παικτών. Προτεραιότητα η ενίσχυση με έναν επιθετικό, ειδικά στην περίπτωση που ο Δικέφαλος περάσει το εμπόδιο των Πορτογάλων.

Την ίδια στιγμή, στην Τούμπα υπάρχει κινητικότητα σχετικά με τη θέση του τερματοφύλακα, αν προχωρήσει κάποια πώληση των υπαρχόντων κίπερ.

Δεν μπορώ να καταλάβω τη λογική του: "περνάει και πάει για επιθετικό πρώτης γραμμής". Το έχω ξαναγράψει και μάλλον γίνομαι βαρετός.
Κατ' αρχήν θεωρώ απαράδεκτο που η ομάδα δεν έχει αποκτήσει φορ και δεξί full back που να μπορεί να παίξει με Benfica. Παίζουμε τον πιο δύσκολο αγώνα των προκριματικών και η μισή ενίσχυση της ομάδας (φορ, δεξί φουλ μπακ και ίσως αμυντικό χαφ) θα γίνει μετά.
Με βάση τη δική μου λογική θεώρησαν ότι η πρόκριση είναι χαμένη και δεν είναι διατεθειμένοι να δώσουν πολλά από τώρα.
Λάθος στρατηγική για μένα, το έχω πει, αλλά τεσπα.
Κατά δεύτερον όταν το άρθρο λέει "περνάει την Benfica και παίρνει φορ πρώτης γραμμής" θα πρέπει να εξηγεί και το πλαν μπι, τι θα γίνει δηλαδή στην περίπτωση που δεν περάσουμε την Benfica, που είναι και το πιθανότερο:
-Θα πάρουμε φορ β΄ διαλογής;
-Δεν θα πάρουμε φορ;
-Τι ρόλο θα παίξει η μη πρόκρισή μας στην υλοποίηση των υπολοίπων μεταγραφών;
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Ρε Αποστολη. Το λαθος σου πιστευω ειναι πως τα παιρνεις τοις μετρητοις... Οι αρδ γραφουν για να γραφουν.

Λογικα υπαρχουν διαπραγματεύσεις με παικτες τη στιγμη που μιλαμε. Το δεξι μπακ ηταν να ερθει την προηγουμενη βδομαδα αλλα χαλασε, τωρα διαπραγματευομαστε με αλλους. Ο επιθετικος λογικα θα ερθει μολις πωληθει ο Ακπομ και αυτο θα γινει μετα την Μπενφικα.

Τωρα το "επιθετικο θελω, τωρα τον θελω" παει κοντρα σε καθε ποδοσφαιρικη λογικη. Θελουν χρονο οι μεταγραφες και υπομονη. Μπορει η προκριση επι της Μπενφικα να μην φερει την μεταγραφη απο πλευρας του ΠΑΟΚ, αλλα απο πλευρας του παικτη. Τεσπα, εικασιες κανουμε, ολα θα κριθουν στια 5/10.
Άβαταρ μέλους
black_star_ninja

Δημοσίευση από black_star_ninja »

Εγω παλι νομιζω οτι και τον λεβαντοφσκι να φερναμε δε θα αλλαζε κ πολυ το ματς με τη μπενφικα.
Νομιζω οτι εχουμε 3-4 υποθεσεις στα σκαρια και εφοσον δεν εκλεισε καμμια πιο νωρις (για να κλεισει φορ επρεπε λογικα να πουλησει καποιον ωστε να μην εχουμε 4) περιμενουμε το παιχνιδι αυτο, σκεφτομενοι οτι μπορουμε να δωσουμε καποια χρηματα παραπανω και να διεκδικησουμε καποιον που θελει να παιξει τσουλου.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Από την στιγμή που ο Ρεμπε έχει θέσει ένα οικονομικό πλάνο, με ένα ταβάνι στα συμβόλαια στα 700-800 χιλιάρικα, προκειμένου να μην γίνουν τα λάθοι του παρελθόντος, πρέπει να μείνουμε πιστοί σε αυτό το πλάνο ανεξαρτήτως σε ποια διοργάνωση θα παίζουμε.

Για αυτό λοιπόν η πρόκριση δεν πρέπει να παίζει κάποια ρόλο στα μεταγραφικά και εμείς να κινηθούμε σε αυτά τα πλαίσια για το καλό της ομάδας..
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Δημοσίευση από anekfrastos »

Από τη Μπενφίκα με κάποιον τρόπο θα περάσουμε σίγουρα, οπότε το άρθρο είναι σωστό.
Το θέμα είναι αν θα περάσουμε στα PO του CL ή στους ομίλους του Europa :D
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Mitsospaoki4 έγραψε:Από την στιγμή που ο Ρεμπε έχει θέσει ένα οικονομικό πλάνο, με ένα ταβάνι στα συμβόλαια στα 700-800 χιλιάρικα, προκειμένου να μην γίνουν τα λάθοι του παρελθόντος, πρέπει να μείνουμε πιστοί σε αυτό το πλάνο ανεξαρτήτως σε ποια διοργάνωση θα παίζουμε.

Για αυτό λοιπόν η πρόκριση δεν πρέπει να παίζει κάποια ρόλο στα μεταγραφικά και εμείς να κινηθούμε σε αυτά τα πλαίσια για το καλό της ομάδας..
Το κάθε πλάνο έχει τις εξαιρεσεις του, αν βρεις τους κατάλληλους παίχτες...
Όπως και έγινε με τον Ζιφκοβιτς..
Αποκλείεται να είναι τοσο μικρό το συμβολαιο του, όσο ακούγεται.

Κάθε θέση φυσικά εχει και το μπατζετ της. Για δεξι μπακ δυσκολα δινεις 700 και πάνω. Για φορ ομως... Κάνεις και μια μικρη υπέρβαση, δεν κανεις?
Προσωπικη μου γνώμη τα ανωτέρω.
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Φαινομενικα ο greif μοιαζει καλη περιπτωση και ακομη κ τα 2Μ μοιαζουν πολυ λιγα σε σχεση μαυτα που μπορει μελλοντικα να φερει πισω. Ομολογω ομως οτι τον συγκεκριμενο τον φοβαμαι λιγο παροτι στα 23 του εχει τρεις χρονιες ως βασικος στη slaven και συμμετοχες κ με την εθνικη σλοβακιας, αλλα ολα αυτα εντος συνορων. Θα ειναι το ιδιο καλος αν βγει απο τα νερα του κ ερθει σε μια ομαδα που δε συγχωρειται το παραμικρο λαθος?? Ολα αυτα μου ερχονται γιατι θυμαμαι εκεινο το παληκαρακι τον sabo που περισσοτερο εμοιαζε οτι οτι δε μπορουσε να μπει στο κλιμα της ομαδας παρα ηταν τοσο αμπαλος οσο φαινοταν. Κ ειδικα στη θεση του τερματοφυλακα που θα πρεπει να ειναι σε αψογη συνεργασια με τους αμυντικους του.

sic-4, tolis01 τελη της δεκαετιας του 80, αρχες 90 ημουν αρκετα μικρος για να εχω σχηματίσει γνωμη για την αξια των παικτων. Fortula, κωστικο δεν τους προλαβα καθολου. Αλαβαντα απλα τον θυμαμαι σαν ονομα, παιζει να τον ειχα κ σε χαρτακι στα τελευταια του. Σκαρταδος κ magdi ηταν παιδικοι μου ηρωες, αλλα ακομη κ γιαυτους ειναι αμυδρη η εικονα που εχω. Πιο πολυ ειχα δεθει με την ομαδα μπασκετ που την παρακολουθουσα πιο στενα. Η πρωτη χρονια που θυμαμαι να παρακολουθησα λιγο πιο κοντα την ομαδα ηταν το 1996-97 με αναστασιαδη στον παγκο και ζαγορακη στα τελευταια πριν πουληθει στη μεση της χρονιας και βρυζα-φραντζεσκο να κανουν παπαδες.
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

zarathustra79 έγραψε:Φαινομενικα ο greif μοιαζει καλη περιπτωση και ακομη κ τα 2Μ μοιαζουν πολυ λιγα σε σχεση μαυτα που μπορει μελλοντικα να φερει πισω. Ομολογω ομως οτι τον συγκεκριμενο τον φοβαμαι λιγο παροτι στα 23 του εχει τρεις χρονιες ως βασικος στη slaven και συμμετοχες κ με την εθνικη σλοβακιας, αλλα ολα αυτα εντος συνορων. Θα ειναι το ιδιο καλος αν βγει απο τα νερα του κ ερθει σε μια ομαδα που δε συγχωρειται το παραμικρο λαθος?? ...

Σωστός και δικαιολογημένος ο προβληματισμός, ιδίως όταν πρόκειται για μεγάλο ποσό αγοράς.

Οι τερματοφύλακες είναι εν μέρει και λίγο λαχείο, γιατί δεν είναι σίγουρο
και πως θα αντιδράσουν/συμπεριφερθούν μόλις βγουν από την όποια comfort zone, ενδέχεται να έχουν διαμορφώσει στην καθημερινότητα και την (πρώην) ομάδα τους.

Η Σέλτικ προς το παρόν, ήδη μπορεί να έχει αρχίσει να κλαίει τα λεφτά της, ο δε τερματοφύλακάς της, στα ματς της Εθνικής μας, ήταν αγνώριστος και είχε τα κακά του τα χάλια.
Άβαταρ μέλους
constadine

Δημοσίευση από constadine »

Από sdna και τη στήλη φήμες :

«Πάει για μεγάλο παίκτη ο ΠΑΟΚ»

Σε περίπτωση πρόκρισης του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, με νίκη στον αυριανό αγώνα με την Μπενφίκα, θα έρθουν και μεταγραφές από το «πάνω ράφι», αφού τα έσοδα από συμμετοχή στα πλέι οφ είναι 5 εκατομμύρια ευρώ! Το ποσό αυτό δίνει την δυνατότητα επένδυσης, με αγορά μεγάλου παίκτη, αλλά αυτό θα συζητηθεί μετά το αποτέλεσμα του αυριανού αγώνα, γιατί η πιθανή συμμετοχή στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ ανοίγει την όρεξη για πρόκριση σε ομίλους

LIVESPORT
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Νομίζω ότι και ο ΟΦΗ αν μπει στους ομίλους του EL θα κάνει καλές μεταγραφές.
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

constadine έγραψε:Από sdna και τη στήλη φήμες :

«Πάει για μεγάλο παίκτη ο ΠΑΟΚ»

Σε περίπτωση πρόκρισης του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, με νίκη στον αυριανό αγώνα με την Μπενφίκα, θα έρθουν και μεταγραφές από το «πάνω ράφι», αφού τα έσοδα από συμμετοχή στα πλέι οφ είναι 5 εκατομμύρια ευρώ! Το ποσό αυτό δίνει την δυνατότητα επένδυσης, με αγορά μεγάλου παίκτη, αλλά αυτό θα συζητηθεί μετά το αποτέλεσμα του αυριανού αγώνα, γιατί η πιθανή συμμετοχή στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ ανοίγει την όρεξη για πρόκριση σε ομίλους

LIVESPORT
απο sfina γραφουν εκει ....αλλα και παλι αν περασουμε η λογικη λεει οτι θα παρουμε κατι καλυτερο απ οτι αν αποκλειστουμε
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

seaman έγραψε:Νομίζω ότι και ο ΟΦΗ αν μπει στους ομίλους του EL θα κάνει καλές μεταγραφές.
Να κάνει, να κάνει...να ησυχάσουμε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”