Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
Εγω αυτο που δεν θελω να δω ειναι μεσες λυσεις.Προτιμω λιγοτερες κινησεις παρα συμβιβασμους.Πχ αν πιστευουμε πραγματικα τον Τσολακ,δινουμε 2 και ζητανε 3,παρτον και μην αγορασεις τερματοφυλακα,μεινε με αυτους που εχεις η παρε ενα δανεικο και βλεπουμε.
Και καλυτερο απο Καντουρι να φερεις μεχρι να παρει πανω του και να δειξει θα εχει παει χειμωνας. Μεχρι τοτε παιζει να εχεις βγει και εκτος στοχων. Εχουμε μια ευκαρια τωρα που ειμαστε οπως φαινεται ποιο ετοιμοι αγωνιστικα απο ολιυς στην Ελλαδα να χτισουμε μια διαφορα. Οχι καταναγκην για πρωταθλημα αλλα για 2-3 θεση που δινει και 1 μυριο μπονους. Επισης εχεις την Ευρωπη Που και στο Εουροπα να παιξουμε καθε νικη δινει βαθμους και αν περασουμε σςτους 16 εχει και εκει φραγκα. Οποτε αν σε νοιαζει τοσο η αγωνιστικη σου ισοροπια οσο και το μαζεψεις χρημα και βαθμους τον Καντουρι δεν τον πειραζεις. Και ολα τα παραπανω θα γινουν μεχρι τα Χριστουγεννα. Δεν εχεις χρονο. Αντιθετως Γνωμη μου ειμαι οτι πρεπει να επενδυσεις σε εναν η δυο χαφαρους.
Τα γραφω αυτα γιατι και επιχειρηματικα να το δεις ψυχρα η κατασταση ειναι ως ανωτερω. Καναμε λαθος που δεν εχουμε αλλον ενα χαφ ποιοτικο μεχρι τωρα. Οποτε τωρα μην διορθωσουμε ενα λαθος με ενα ακομη.
Τα γραφω αυτα γιατι και επιχειρηματικα να το δεις ψυχρα η κατασταση ειναι ως ανωτερω. Καναμε λαθος που δεν εχουμε αλλον ενα χαφ ποιοτικο μεχρι τωρα. Οποτε τωρα μην διορθωσουμε ενα λαθος με ενα ακομη.
- Metagrafakias
Απ´οτι φαινεται ο ΠΑΟΚ στα μετγραφικα κινειται σε δυο αξονες...Πρωτον ελευθερους ευκαιριες τυπου Σβαμπ και Ζιβκοβιτς και Δευτερον ταλαντουχους νεαρους απο δευτερης ταχυτητας πρωταθληματα με προοπτικη εξελιξης και μεταπωλιτικης αξιας τυπου Νινουα και Νιλσεν....Μοντελο Αρνεσεν ακολουθει ο Ρεμπε μακαρι να φερει κι αλλους νεαρους προιον σκαουτινγκ σε συνδυασμο με τα ταλεντα των ακαδημιων μας να κανουμε ομαδα με διαρκεια!!!
Ο Γκρειφ της Μπρατισλάβα πραγματικά φαίνεται πολύ καλή περίπτωση μακάρι να ισχύει
Ο Νίκος ο Σπηλιάς (Νick Cave)mbison έγραψε:Ποιος είναι στο αβαταρ του ikthe?
Δεν ξέρω αν βρίσκεται στην κορυφή των επιλογών του Ρέμπε για χαφ που έχει στο μπλοκάκι του, είναι σίγουρο όμως πως βρίσκεται σε περίοπτη θέση σ' αυτό ο https://www.transfermarkt.com/gerard-gu ... ler/268670 της Χιρονα..!!
Και άλλον ζερβοκουτάλα στα χαφ δεν παίρνουμε, οπότε μάλλον είναι παλιά η εγγραφή στο μπλοκ
- Vet_eranos
Ρεμπε, έχεις καταντήσει τον έρμο τον πορκυ να μοιάζει παπατζης της σειράς..

Είδα ένα βιντεάκι για έναν παίχτη που έκλεισε η κουλα από την μπειταρ Ιερουσαλήμ..
Αν και από τα βίντεο δεν βγάζεις συμπεράσματα,μου φάνηκε πολύ καλός παίχτης και απορώ πως πήγε σε αυτούς.
Να ενδιαφέρθηκε εμεις άραγε γι αυτόν;
Αν και από τα βίντεο δεν βγάζεις συμπεράσματα,μου φάνηκε πολύ καλός παίχτης και απορώ πως πήγε σε αυτούς.
Να ενδιαφέρθηκε εμεις άραγε γι αυτόν;
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Να ενδιαφερθηκαμε εμεις και να πηγε στην κουλα λιγο δυσκολο το βλεπω.
Εδώ να σημειωθεί ότι καλύτερος παίκτης της Μπειταρ καθώς και αρχηγός της ήταν ο Έρικ ο Σαμπο. Ναι ο γνωστός έτσι για να κάνουμε μια σύγκριση
- bersekeros
Εμείς όχι, δεν γράφτηκε κάτι.markos4 έγραψε:Είδα ένα βιντεάκι για έναν παίχτη που έκλεισε η κουλα από την μπειταρ Ιερουσαλήμ..
Να ενδιαφέρθηκαμε εμεις άραγε γι αυτόν;
Αλλά δέχτηκε την ίδια πρόταση και από τον γάβρο, σύμφωνα με τα λεγόμενα του twitterα Antonis Oikonomidis που έχει ξαναναφερθεί το όνομά του και προτίμησε λέει να πάει στην αεχ, άγνωστο για ποιόν λόγο. Οι γάβροι χαλάστηκαν πολύ και δεν μπορούν να το χωνέψουν απ' ότι διαβάζω.
Ισώς απλά ο άνθρωπος να ζύγισε τις πιθανότητες να ξεκινήσει για Πειραιά και να βρεθεί Θεσσαλονίκη ή Λάρισα.bersekeros έγραψε:
Εμείς όχι, δεν γράφτηκε κάτι.
Αλλά δέχτηκε την ίδια πρόταση και από τον γάβρο, σύμφωνα με τα λεγόμενα του twitterα Antonis Oikonomidis που έχει ξαναναφερθεί το όνομά του και προτίμησε λέει να πάει στην αεχ, άγνωστο για ποιόν λόγο. Οι γάβροι χαλάστηκαν πολύ και δεν μπορούν να το χωνέψουν απ' ότι διαβάζω.