Χορηγοί και σπόνσορες
Re: Χορηγοί και σπόνσορες
Ξέχασες να πεις ότι δεν έχει που να κατουρήσειςeleos έγραψε:Θα σε παρακαλούσα πριν με κατηγορήσεις οτι ειρωνευομαι τον ναο μας να προσέχεις περισσότερο τα λόγια μου.Hideguti έγραψε:Ο ΠΑΟΚ εχει διανυσει ωκεανους ολοκληρους τα τελευταια 2 χρονια παιζοντας στην Τουμπα (την οποια φιλε eleos καλο θα ειναι να μην ειρωνευομαστε) και χωρις να εχει 40 χαρτια η διοικηση του απο πισω....
Και για να εξηγηθώ περετέρω, μπορεί να ζήσαμε σαυτό το γήπεδο στιγμές ιστορικές και ανεπανάληπτες. Θελεις εσύ όμως να παραμείνουμε για πάντα σε ένα γήπεδο που φτιάζτηκε για 50χρόνια και μόλις τα έκλεισε? Που έχει 8 εξόδους για 30.000 άτομα? Χωρίς παρκινγκ χώρους, χώρο να ΑΝΑΠΝΕΥΣΕΙ το παιδί και ο οποιοσδήποτε?
Γνωστά θέματα και σαυτά ανεφερόμουν, προς τι ειρωνευτικα?
Όλοι θα θέλαμε ένα νέο ΣΥΓΧΡΟΝΟ γήπεδο και χωρίς επενδυτή, κακά τα ψέματα θα αργήσουμε ΠΑΑΑΑΡΑΑΑ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥ να το δούμε...
Σύμφωνα με την εκτίμηση που κάνω (και δεν είναι μόνο δική μου) για τον ρόλο που προωθείται να παίξει στο μέλλον ο Βγενόπουλος ΚΑΙ στα πολιτικά πράγματα της χώρας ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ η ανάμιξη του στα του ΠΑΟΚ.Slade έγραψε:
Η αυξηση μετοχικου κεφαλαιου εγινε μεσω της Marfin , ο Βγενοπουλος λεγεται οτι εδωσε τα χρηματα για τις περσινες μεταγραφες Μελισση κ οικοδομου ,χορηγια Marfin , Αραβες απ το Ντουμπαι υποτιθεται οτι ενδιαφερονταν για τον ΠΑΟΚ το φθινοπωρο , ο Ζαγορακης συναντιεται με τον Γκαγκατση ,ο Βγενοπουλος τα σπαει με τους πολυμετοχικους , ο Ζαγορακης κατεβαινει την αλλη βδομαδα Αθηνα...
οοοο νατη η θεωρια συνομωσιας![]()
![]()
Δεν βολεύει τους σχεδιασμούς του(ς).
Ο Βγενό πάντως πέταξε μεγάλη βόμβα στο τραπέζι με τους πολύμετοχικούς.
Άκου εκεί να τους απειλήσει ότι θα φύγει... και ότι άμα δεν δώσει ο Σουφλιάς την άδεια σύντομα ‘θα πάω να κάνω αλλού......... γήπεδο............! ‘
Καλός να έρθεις.......! 8)
Και εγώ ρωτώ, τι είναι ρε Βγενό το γήπεδο? Μεζονέτα?Είσαι πολύ άπλας τελικά! 8)
Άντε επειδή είσαι καλό παλικάρι και επειδή το καλοκαίρι λήγει η χορηγία της ΔΕΠΑ (βέβαια υπάρχει οψιόν ανανέωσης άμα θέλουμε για ένα χρόνο ακόμη), αλλά εμείς δεν θέλουμε γιατί μας μ@μισε η ΔΕΠΑ τον χειμώνα .........Πληρώσαμε το αέριο 20% ακριβότερα από την Αθήνα!
ΠΑΟΚΑΡΑ είσαι τρέλα, με τους στρόγγυλους τους κύκλους στην φανέλα!
http://www.olympicairlines.com/
Πλάκα κάνω φυσικά!
Έξω οι καπιταλιστές από το ποδόσφαιρο!
Ούτε για αστείο...Κάτω τα χέρια από το γήπεδο!
Τέλος!Θα βάλουμε χορηγό στην φανέλα το σφυροδρέπανο!

Άκου εκεί να τους απειλήσει ότι θα φύγει... και ότι άμα δεν δώσει ο Σουφλιάς την άδεια σύντομα ‘θα πάω να κάνω αλλού......... γήπεδο............! ‘

Καλός να έρθεις.......! 8)
Και εγώ ρωτώ, τι είναι ρε Βγενό το γήπεδο? Μεζονέτα?Είσαι πολύ άπλας τελικά! 8)
Άντε επειδή είσαι καλό παλικάρι και επειδή το καλοκαίρι λήγει η χορηγία της ΔΕΠΑ (βέβαια υπάρχει οψιόν ανανέωσης άμα θέλουμε για ένα χρόνο ακόμη), αλλά εμείς δεν θέλουμε γιατί μας μ@μισε η ΔΕΠΑ τον χειμώνα .........Πληρώσαμε το αέριο 20% ακριβότερα από την Αθήνα!

ΠΑΟΚΑΡΑ είσαι τρέλα, με τους στρόγγυλους τους κύκλους στην φανέλα!

http://www.olympicairlines.com/
Πλάκα κάνω φυσικά!

Ούτε για αστείο...Κάτω τα χέρια από το γήπεδο!

Τέλος!Θα βάλουμε χορηγό στην φανέλα το σφυροδρέπανο!

- Kareena4ever
- Επικοινωνία:
Χαιρομαι να διαβαζω μηνυματα σε αυτη και παρεμφερεις συζητησεις. Απο ενα ποστ για συγκεκριμενο χορηγο της ομαδας ξεκινησε μια ωραια κουβεντουλα που αγγιζει το ερωτημα σε τι μορφη θα υπαρχει ο ΠΑΟΚ στο μελλον.
Το να παρατηρω, οπως εδω, ανταλλαγη αποψεων με παραθεση διαφορετικων πτυχων ειναι ο,τι καλυτερο.
Οσο για τη γνωμη μου, την εχω εκφρασει συχνα αν και τα ποστ εκεινα εχουν μεταμορφωθει σε Μαχαμπαρατα και Ραμαγιανα σανσκριτικης μορφης.
Το να παρατηρω, οπως εδω, ανταλλαγη αποψεων με παραθεση διαφορετικων πτυχων ειναι ο,τι καλυτερο.
Οσο για τη γνωμη μου, την εχω εκφρασει συχνα αν και τα ποστ εκεινα εχουν μεταμορφωθει σε Μαχαμπαρατα και Ραμαγιανα σανσκριτικης μορφης.
Φαντομα, φετος το σφυροδρεπανο εχεις χορηγο στην φανελα? Γιατι εγω δεν το βλεπω... Η μηπως εχεις καπιταλιστη στην διοικηση?? Επειδη ουτε και αυτον τον βλεπω. Μαλλον το προβλημα ειναι οτι χρησιμοποιησα την λεξη καπιταλιστης, αντι για την λεξη επιχειρηματιας, οποτε απο εκει πρεπει να ξεκιναει η ειρωνια. Τι να κανω ομως. Ειμαι παλιομοδιτης. Λεξεις και εννοιες οπως επιχειρηματιας, εργοδοτης, μεσαιος χωρος, μανατζμεντ, μπιζνες πλαν, εξέκιουτιβ νταιρέκτορ, "η αγορα", "ο Γκαρσια δεν παταει περιοχη" κτλ ποτε δεν μπορεσα να τις καταλαβω.
"Οι καιροι αλλαζουν, αλλα εγω δεν σκοπευω να αλλαξω μαζι τους."*
Eleos, η Τουμπα καποτε ειχε τις εξοδους που αναφερεις για 45000 ατομα οχι για 30000. Σιγουρα καποια στιγμη στο κοντινο μελλον θα πρεπει το γηπεδο να ξαναχτιστει (στην Τουμπα). Εγω παντως, eleos, οταν πηγαινω στο γηπεδο, βλεπω οτι η ελλειψη ανεσεων της Τουμπας δεν ευθυνεται ουτε για το 10% των οποιων προβληματων αντιμετωπιζω. Αντιθετα η ελλειψη στοιχειωδους ευσυνειδησιας και η επιδειξη ωχαδελφισμου που επιδεικνυουν πολλοι οπαδοι οταν πηγαινουν στο γηπεδο θεωρω οτι ευθυνεται για το 90% και βαλε των προβληματων.
* Ακουγεται στην ταινια "Pat Garrett and Billy the Kid" του Σαμ Πεκινπα. Απο τις πιο ΠΑΟΚτσηδικες ταινιες που εχω δει. Αν ευκαιρειτε ριξτε μια θεαση...
"Οι καιροι αλλαζουν, αλλα εγω δεν σκοπευω να αλλαξω μαζι τους."*
Eleos, η Τουμπα καποτε ειχε τις εξοδους που αναφερεις για 45000 ατομα οχι για 30000. Σιγουρα καποια στιγμη στο κοντινο μελλον θα πρεπει το γηπεδο να ξαναχτιστει (στην Τουμπα). Εγω παντως, eleos, οταν πηγαινω στο γηπεδο, βλεπω οτι η ελλειψη ανεσεων της Τουμπας δεν ευθυνεται ουτε για το 10% των οποιων προβληματων αντιμετωπιζω. Αντιθετα η ελλειψη στοιχειωδους ευσυνειδησιας και η επιδειξη ωχαδελφισμου που επιδεικνυουν πολλοι οπαδοι οταν πηγαινουν στο γηπεδο θεωρω οτι ευθυνεται για το 90% και βαλε των προβληματων.
* Ακουγεται στην ταινια "Pat Garrett and Billy the Kid" του Σαμ Πεκινπα. Απο τις πιο ΠΑΟΚτσηδικες ταινιες που εχω δει. Αν ευκαιρειτε ριξτε μια θεαση...
- ehemithos 199
- Επικοινωνία:
ωραια πραματα αυτα αδελφια...γυρω στις 11.30 το πρωι ποσταρα απλα μια σκεψη που τριγυριζει πολυ καιρο στο μυαλο μου και το συζηταμε εντονα με την παρεα...ehemithos 199 έγραψε:http://sport24.gr/svc/npc/coverNew.asp?dtmDate=30/4/2009&cid=2
ο mr MIG & ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ δεν εχει θεση πλεον στον βαζελο...
η ρηξη φαινεται οριστικη...
δε θελω να βαλω φωτια στο τοπικ που το παραθετω, ουτε απο τωρα να με κραξετε που ασχολουμε...
απλα σε λογικο διαστημα απο τωρα, νομιζω οτι ο σκυλος θα κανει τη μεγαλη κινηση, και θα αλλαξει τον ποδοσφαιρικο χαρτη οσον αφορα τον παοκ μας!!
το πιστευω αδερφια!
κι ας υπαρχει αυτο το ποσταρισμα μου με το πρωτοσελιδο (ως αρχειο) με την ελπιδα οτι ο κυριος μολτο κρουασαν θα φερει ασπρομαυρο κασκολ καποια στιγμη...
παιρνοντας αφορμη απο τις εξελιξεις στον βαζελο (που μπορουν να μας βοηθησουν εμμεσως και στα πλει οφ, οπως και αυτες στο αεκακι) και βαζοντας προειδοποιητικο να μη με κραξετε γιατι απλα διατυπωνω μια επιθυμια, εν τελει εκανα αυτο που επιτασει το αβαταρ μου!
μιαμιση σελιδα λοιπον γεμισε και σας διαβασα ολους προσεχτικα...
δεν εχουμε και πολλα σημεια τριβης, αλλωστε κοινη συνισταμενη ειναι η ολοκληρηρωτικη ανασταση της ομαδας αλλα και κατι παραπερα!
δεν θα κατσω να πω την γνωμη μου για το καπιταλιστικο συστημα ή για την επεμβαση στον κολπο των χοιρων φιλε hide...
το τελευταιο που θα ηθελα ειναι να καταντησει η τουμπα με πανο του τσε ή τον καγκελωτο σταυρο! 8)
απλα για να αλλαξουμε τον ποδοσφαιρικο χαρτη στην χωρα της πουστιας δεν αρκει το φιλοτιμο του λαου μας!
πως να το κανουμε ρε παιδια...200.000 μελη και στη φανελα unisef δεν θα εχουμε ποτε! ΑΜΚ καναμε και παρακαλουσαμε μεχρι τελευταια στιγμη να παει κοσμος να βαλει κανα 10ρικο!!
για τους φραγκατους παοκτσηδες τι να πω? τους ψαχνει ακομα η νικολουλη!
φιλε gash το τι ειναι ο βγενο και ο καθε βγενο δεν με ενδιαφερει...γιατι ο αγγελοπουλος που παρακαλουσαμε πως εκανε λεφτα? πλενοντας πιατα στο αμερικα? σε αυτη τη χωρα με το σταυρο στο χερι δεν πηγε κανεις!
φιλε καρεενα αν θες το ξαναπιανουμε το θεμα μετα τα πλει οφ και θα ηθελα να ξαναγραψεις την αποψη σου...στην αρχη διστασα και ειπα να μην καταθετω τις σκεψεις μου εδω μηπως και προκαλεσω φαγωμαρα!
πραμα που συνεβη με μαρξιστικες κορωνες

αλλα ειπα, δεν γ@μιεται...γι αυτο ειναι τα φορουμ!!
ΚΙ ΕΓΩ ΕΓΙΝΑ ΠΑΟΚ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ! ΚΙ ΑΝ ΕΙΧΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ, ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΒΑΣΚΟΣ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΤΟΥ ΣΑΝ ΜΑΜΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΒΡΙΖΑ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΤΩΝ ΜΑΔΡΙΛΕΝΩΝ!
ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΟΥΡΑΣΕ ΠΙΑ ΑΥΤΗ Η ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΨΙΧΟΥΛΑ!
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΩ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ @@ΧΙΔΙΑ ΜΟΥ!

φιλικα ολα αυτα...

- ehemithos 199
- Επικοινωνία:
ποσο δικιο εχεις ρε hide!! απολυτα παοκτσιδικη!Hideguti έγραψε: * Ακουγεται στην ταινια "Pat Garrett and Billy the Kid" του Σαμ Πεκινπα. Απο τις πιο ΠΑΟΚτσηδικες ταινιες που εχω δει. Αν ευκαιρειτε ριξτε μια θεαση...
λες να καταληξουμε οπως οι ηρωες μας στο φιναλε??

Ας αντιστρέψω την ερώτηση φίλε Εχέμυθε.
Θα σε ενδιέφερε στον ΠΑΟΚ και συγκεκριμένα στην ΠΑΕ για πρόεδρος ένας απο τους εξής?
1.Δρόσος
2.Κοσκωτάς
3.Κόκαλης
4.Μπατατούδης
5.Βαρδινογιάννης
Όπως και να χει τίποτα δεν πρόκειται να συμβεί ούτε με Βγενόπουλο ούτε με κανέναν απο αυτούς ποιο πάνω και συζήτηση κάνουμε για τον έναν απο τους χορηγούς μας.
(Λες να ήταν ο Βγενόπουλος πίσω απο τους Άραβες όταν οργιάζανε οι φήμες ότι μας θέλουν Άραβες?Πουτάνα Ολυμπιακή ταλαιπωρεία)
.
Επίσης θα σε ενδιέφερε ένας απο τους ποιο πάνω για να κάνεις μια καλή πορεία για κάποια χρόνια και μετά να κάνεις ΠΛΑΦ?
Δεν το νομίζω.
Πριν βιαστείς να απαντήσεις γνωρίζεις τι σχέση έχει ο Μπατατούδης με τον Βγενόπουλο?
Θα σε ενδιέφερε στον ΠΑΟΚ και συγκεκριμένα στην ΠΑΕ για πρόεδρος ένας απο τους εξής?
1.Δρόσος
2.Κοσκωτάς
3.Κόκαλης
4.Μπατατούδης
5.Βαρδινογιάννης
Όπως και να χει τίποτα δεν πρόκειται να συμβεί ούτε με Βγενόπουλο ούτε με κανέναν απο αυτούς ποιο πάνω και συζήτηση κάνουμε για τον έναν απο τους χορηγούς μας.
(Λες να ήταν ο Βγενόπουλος πίσω απο τους Άραβες όταν οργιάζανε οι φήμες ότι μας θέλουν Άραβες?Πουτάνα Ολυμπιακή ταλαιπωρεία)

Επίσης θα σε ενδιέφερε ένας απο τους ποιο πάνω για να κάνεις μια καλή πορεία για κάποια χρόνια και μετά να κάνεις ΠΛΑΦ?
Δεν το νομίζω.
Πριν βιαστείς να απαντήσεις γνωρίζεις τι σχέση έχει ο Μπατατούδης με τον Βγενόπουλο?
Παιδια εμεις μπορει να λεμε οτι θελουμε η δεν θελουμε καποιον αλλα νομιζω ξεχναμε κατι πολυ βασικο. Πλεον τωρα δεν εχουμε εναν μεγαλομετοχο. Τι σημαινει αυτο; Οτι στην επομενη ΑΜΚ αν θελει ο Βγενοπουλος και ο καθε Βγενοπουλος μπορει να παει στην τραπεζα να σταξει 12-13 μυρρια, να παρει το 51% των μετοχων και να κανουμε ολοι τουμπεκι. Μπορει να ακουγεται καπως αυτο που λεω αλλα ειναι ετσι.
Τελικά όντως συμφωνούμε στον τρόπο σκέψης, εστω και αν τα λέμε αρκετά διαφορετικά. Η φράση που παρέθεσες αν και δεν ήξερα για την ταινία είναι από τα moto της ζωής μου. Και σχεδόν σε όποιον την λέω αντιδρα λες και του έθιξα προσωπικά τον εκσυχρονισμό και την πρόοδο!Hideguti έγραψε: "Οι καιροι αλλαζουν, αλλα εγω δεν σκοπευω να αλλαξω μαζι τους."*
-
Αυτό είναι επιτρεπτό? Θέλω να πω, δεν υπάρχει κάποιο χρηματικό όριο? Μπορεί ο οποιοσδήποτε να τα στάξει και να γίνει αυτομάτως μεγαλομέτοχος χωρίς καμία έγκριση-άδεια?w.s έγραψε:Παιδια εμεις μπορει να λεμε οτι θελουμε η δεν θελουμε καποιον αλλα νομιζω ξεχναμε κατι πολυ βασικο. Πλεον τωρα δεν εχουμε εναν μεγαλομετοχο. Τι σημαινει αυτο; Οτι στην επομενη ΑΜΚ αν θελει ο Βγενοπουλος και ο καθε Βγενοπουλος μπορει να παει στην τραπεζα να σταξει 12-13 μυρρια, να παρει το 51% των μετοχων και να κανουμε ολοι τουμπεκι. Μπορει να ακουγεται καπως αυτο που λεω αλλα ειναι ετσι.