καλη σου μερα..
Αυτοι που λέει ο transfer οτι ειναι κλεισμένοι, είναι stand by...D.A.A.T. έγραψε:για να το πααρουμε απο τη βαση..Θεωρει κανεις οτι αν παρουμε αυτους που ο Τρανσφερ λεει κλεισμενους και εκτος απο αυτους και ακομα ενα χαφ υπαρχει περιπτωση να κανουμε ροστερ με τοσα πολλα χαφ???..Απο κει ξεκινησε η σκεψη μου και ειπα οτι αν υπαρχει θεμα ΚΑΙ Ασσις φυσιολογικα καποιος πρεπει να αποχωρησει.
Δε δικαιουσε να λες την αποψη μου παπαριες..jibbie έγραψε:αλλος εχει νευρα και δε βλεπει τι παπαριες γραφει![]()
καλη σου μερα..
Αδερφε πολυ απλα οπως κ εσυ λες δεν μπορουμε να βγαζουμε συμπερασματα με βαση τους παιχτες που "ακουγονται" οτι ειναι κλεισμενοι δοιτι δεν ξερουμε απο που προερχονται οι φημες αυτες κ αν ειναι αληθινες η οχι.Με βαση την λογικη οι παιχτες που θα αποχωρησουν θα αντικατασταθουν απο καλυτερους , μεχρι στιγμης οπως ολα δειχνουν τα χαφ που θα αποχωρησουν ειναι ο Ηλιαδης κ ο Βαγγελης οι οποιοι θα αντικατασταθουν απο καλυτερους παιχτες οποιο κ αν ειναι αυτοι. Προσωπικα δεν πιστευω οτι ειναι δυνατον αλλα κ λογικο να αντικατασταθει ο Βερον με παιχτες τυπου Φωτακη η Αμπουμπακαρι γιατι πολυ απλα ο Βερον ειναι πολυ καλυτερος παιχτης απο αυτους.Τωρα οσον αφορα το θεμα καποιου επιτελικου μεσου που λογικα θα αποκτηθει, θα γινει ωστε να καλυφθουν τα κενα της ομαδας πληρως στην θεση που παιζει φετος ο Ιβιτς.D.A.A.T. έγραψε:ωραιοτατα..Πανω σε αυτη τη διαφωνια μπορουμε ομορφα να συζητησουμε..Εσυ θεωρεις οτι οι χαφ που ακουγονται κλεισμενοι ειναι παπαδες?Αν ειναι κλεισμενοι εχουμε 8 χαφ..Θεωρεις οτι χωραει και ενατο?
Εύγε συνωνόματε..yiannisPAOKitalia έγραψε:Να καλησπερίσω και να αλλάξω λίγο το κλίμα..
Ερώτηση: γιατί πρέπει οπωσδήποτε κάποιος να φύγει? Φέτος λέγαμε ότι δεν έχουμε βάθος στον πάγκο, ή μάλλον, καλά-καλά δεν είχαμε πάγκο..
Αν ισχύουν όλα αυτά, που είναι σχεδόν σίγουρο ότι καποιο απ'όλα δεν ισχύει, δεν νομίζω ότι θα έχουμε πολλούς παίκτες..απλά πλησιάζουμε σε μια δεύτερη 11άδα που τίνει να γίνει ισάξια της πρώτης..
Υ.Γ.: Σκεφτείτε φέτος, που δεν πηγαίναμε για μεγάλα πράγματα (πρωτάθλημα), πόσες κάρτες φάγαμε και αναλογιστείτε πόσες κάρτες θα φάμε απο του χρόνου...
adam04 έγραψε:Την ίδια ώρα, σύμφωνα με νέες πληροφορίες από την Πορτογαλία, ο Νούνο Ασίς θεωρείται κλεισμένος για τους «ασπρόμαυρους». Όπως στην περίπτωση του Σορλέν, έτσι και στου Ασίς, θεωρείται τελειωμένη και απομένουν διαδικαστικά ζητήματα για να υπάρξουν ανακοινώσεις. Ο επιτελικός μέσος της Γκιμαράες έχει 18 συμμετοχές και έχει πετύχει 5 γκολ τη φετινή σεζόν στο πορτογαλικό πρωτάθλημα.
Μηπως ειναι αυτος ο Γκατουζο των φτωχων;
Αν και ο Γκατουζο ειναι αμυντικο χαφ.
thrix έγραψε:Πάντως αν γίνω ποτέ πρόεδρος του ΠΑΟΚ, εσάς τους δύο δεν θα σας πάρω στη διοίκηση.![]()
![]()
![]()
![]()
Θα μου κάνετε την ομάδα μπουρδέλο.
Μη μαλώνετε ρε ΠΑΟΚ είστε!