Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Που είναι ο Αντριαν Νιλσεν Περέιρα;; Ας ανακοινώσουν έστω έναν από τους τρείς
:mrgreen:
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

sakis_the_fraud έγραψε:
ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε:

O ΠΑΟΚ θελει επιθετικο με τα στοιχεια του Ακπομ + σκοραρισμα +καλο στο ψηλο παιχνιδι.

Οσο για τον πελκα, μαλλον αυτο θα γινει γιατι ηρθε ο Ζιφκοβιτς.

Ο ζαμπα εχει στοιχεια για να παιξει πισω απο το φορ, εκει με 4αδα Ζιφκοβιτς, τζολη, πελκα, ζαμπα ειμαστε πληρεις.

Στα του τερματοφυλακα, πως βλεπετε την προσπαθεια να παρουμε και για αυτη τη θεση πιτσιρικα; νομιζω πως ειναι η μοναδικη θεση που θα ηθελα εμπειρο...

Sent from my SAMSUNG S20 using Tapatalk
Παιδια γνωμη μου ειναι οτι:

Επιθετικο με τα παραπανω χαρακτηριστικα θελει κανα 15αρι να δωσεις και μαλλον δεν θα ερθει Ελλαδα ουτε με 5 μυρια τον χρονο. Ας βοηθησει η Παε τον Ακμπομ που τα χαρακτηριστικα του ειναι δυσευρετα.

Για τον Πελκα τωρα μαλλον τον εχουμε φαει. Παντα μεσα στις φασεις, τρελες συνεργασιες με τους αλλους επιθετικους, παντα εκει οταν καει η μπαλα και το ποιο σημαντικο: οταν δεν παιζει ο Πελκας χανουμε το κεντρο. Ενα περιεργο πραμα Αλλα πραγματικοτητα.

Για τερμα και εκει νομιζω πως μονιμα καιμε τα παιδια μας. Ισως εχουμε καει απο τον χυλο και φυσαμε και τα γιαουρτια πραγμα οχι και ακανοητο γιαυτα που εχουμε περασει. Σκεφτομαι πως τον Πασχα του χρεωσαμε τον αποκλεισμο απο Μπενφικα ενω μεχρι εκει μας πηγε και αυτος με τις επεμβασεις του και στα ματς με την Σπαρτακ και στα ματς με την Μπενφικα. Μην ξεχναμε οτι στο προηγουμενο κορνερ απο αυτο που πηγε να σωσει το ρουφηξαμε το γκολακι. Μαλλον πρεπει ολοι μας (και εγω μαζι) να χαλαρωσουμε λιγακι γιατι ζηταμε απο τα παιδια μας να παιζουν παντα σαν τον μπουφον στα καλα του. Το ιδιο και στις αλλες θεσεις. ΟμΡομπερτο του γαυρου οταν ηρθε ηταν ο περιγελοσμτης Ευρωπης και αυτος μονος του τους περασε απο την Μπεμφικα καλη ωρα. Και μετα την καλη χρονια του βολοδερνει σκουπιζοντας παγκους. Ας μην ειμαστε τοσο κακοι με τα παιδια μας το καναλεω. Μια χαρα τερματαδες εχουμε. Α και μην το ξεχασω ο Μπαργκας των 4-5 μυριων που παιζει στην Σελτικ στο ματς με το κοσσοβο και εξοδο γτπ εκανε και εδωσε το γκολ των κοσσοβαρων. Για να μην μιλησω για τοτι εχει κανει στην χαρτινη. Χανει η ομαδα και σε ψυχολογια και σε λεφτα οταν απαξιωνουμε ετσι τους παικτες μας.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Το έγραψα και άλλου. Η πικρή αλήθεια είναι πως αν δεν γράψουν τα φορ φέτος νούμερα θα έχουμε χοντρό πρόβλημα. Ο νέος σχηματισμός περιμένει γκολ σχεδόν αποκλειστικά από την τριάδα μπροστά σε ΡΟΗ παιχνιδιού.θα πρέπει να σκεφτούν πολύ σοβαρά οι υπεύθυνοι για το πως θα λύσουν αυτόν τον γρίφο.Δεν γίνεται να μας σώζει συνεχώς ο Τζολης.
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

joshua έγραψε:Το έγραψα και άλλου. Η πικρή αλήθεια είναι πως αν δεν γράψουν τα φορ φέτος νούμερα θα έχουμε χοντρό πρόβλημα. Ο νέος σχηματισμός περιμένει γκολ σχεδόν αποκλειστικά από την τριάδα μπροστά σε ΡΟΗ παιχνιδιού.θα πρέπει να σκεφτούν πολύ σοβαρά οι υπεύθυνοι για το πως θα λύσουν αυτόν τον γρίφο.Δεν γίνεται να μας σώζει συνεχώς ο Τζολης.
Αναστασακος θα λεμε και θα κλαιμε. Φτηνος και μια χαρα. Και δεν κανω πλακα. Χρειαζεται εστω ενας τετοιος για τα ματς στην Ελλαδα οταν δεν θελει να μπει η μπαλα στα διχτυα.
tsaousila

Δημοσίευση από tsaousila »

Με την ελευση ζιβκοβιτς μπορεις να παιξεις και 4-2-3-1 μια χαρα και να μην χασεις ματς. μπορει να παιξει 3 θεσεις ο ανθρωπος. και θα τριβουμε τα ματια μας με τον πιτσιρικα που ειρθε τον νορβηγο και τον νινουα. Ενας εμπειρος winner -leader στο κεντρο , εναν τετοιο τυπο θελουμε εκει να πεσει το χρημα. Και τερμα μια χαρα ειμαιστε με ζιβκοβιτς,
Αλλα το προβλημα ειναι το συστημα και ας φαω κραξιμο , Δεν μπορεις ρε φερρρειρα να υποστηριξεις ενα συστημα που δεν το εχεις δουλεψει ποτε σε καμια ομαδα ουτε οι παικτες το εχουν παιξει στην καριερα τους οι περισσοτεροι τουλαχιστον και επειδη δεν εφαγες γκολ στα πλαυ οφφ το υιοθετεις . Δεν παει ετσι , λαλακια θα κανεις μεγαλε και μετα αντε παλι θα το αλλαζεις οπως αλλαξες 600 συστηματα στο δευτερο γυρο.
Επειδη δεν εχεις περιθωρια απωλειων πλεον μετα την αποτυχημενη σου χρονια ελπιζω να χαμπαριασεις οτι με Ματος και με το συστημα που πηραμε το νταμπλ πρεπει να πορευθεις. Γι αυτο ειμαι πεπεισμενος οτι δεν μπορουμε συντροφοι να περπατησουμε πολυ με αυτο που παιζουμε που μοιαζει αναχρονιστικο και θυμιζει αλεφαντο!!!!
Ποια ομαδα παιζει ετσι και μην μου πειτε η γιουβεντους ΚΑΜΙΑ!!!!
savvastheod

Δημοσίευση από savvastheod »

tsaousila έγραψε:Με την ελευση ζιβκοβιτς μπορεις να παιξεις και 4-2-3-1 μια χαρα και να μην χασεις ματς. μπορει να παιξει 3 θεσεις ο ανθρωπος. και θα τριβουμε τα ματια μας με τον πιτσιρικα που ειρθε τον νορβηγο και τον νινουα. Ενας εμπειρος winner -leader στο κεντρο , εναν τετοιο τυπο θελουμε εκει να πεσει το χρημα. Και τερμα μια χαρα ειμαιστε με ζιβκοβιτς,
Αλλα το προβλημα ειναι το συστημα και ας φαω κραξιμο , Δεν μπορεις ρε φερρρειρα να υποστηριξεις ενα συστημα που δεν το εχεις δουλεψει ποτε σε καμια ομαδα ουτε οι παικτες το εχουν παιξει στην καριερα τους οι περισσοτεροι τουλαχιστον και επειδη δεν εφαγες γκολ στα πλαυ οφφ το υιοθετεις . Δεν παει ετσι , λαλακια θα κανεις μεγαλε και μετα αντε παλι θα το αλλαζεις οπως αλλαξες 600 συστηματα στο δευτερο γυρο.
Επειδη δεν εχεις περιθωρια απωλειων πλεον μετα την αποτυχημενη σου χρονια ελπιζω να χαμπαριασεις οτι με Ματος και με το συστημα που πηραμε το νταμπλ πρεπει να πορευθεις. Γι αυτο ειμαι πεπεισμενος οτι δεν μπορουμε συντροφοι να περπατησουμε πολυ με αυτο που παιζουμε που μοιαζει αναχρονιστικο και θυμιζει αλεφαντο!!!!
Ποια ομαδα παιζει ετσι και μην μου πειτε η γιουβεντους ΚΑΜΙΑ!!!!
Πρόχειρα θα σου πω Αταλάντα, Αρσεναλ πλεον και Αιντχοβεν
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Μόνο που για να παίξεις σωστά το 3-5-2 πρέπει οι δύο τουλάχιστον από τους τρεις κεντρικούς αμυντικούς να μπορούν να προωθήσουν το παιχνίδι και παράλληλα στον άξονα παίκτη γρήγορο για αμυντικό αλλά και επιθετικό transition.
23Bron

Δημοσίευση από 23Bron »

Δεν ξέρω γιατί αλλά έχω πολύ καλό προαίσθημα για τον νορβηγο...βέβαια σε περίπτωση φυγής του Γιαννούλη πιστεύω θα πάρουμε άλλον παίχτη έτσι ώστε να δώσουμε χρονι στον νεαρό .
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Αυτος ο Μπρενετ φαινεται αγευστος κ αοσμος. Ισως επιλεχθηκρ γιατι παιζει κ αριστερα για να εχουμε ετοιμη λυση αν πωληθει ο Γιαννουλης.
Παντως αυτα που εκανε χθες απο τα δεξια ο Μπισε, δεν τα εχω ξαναδει. Δεν εκανε τις κλασικες σεντρες απο ακρη δεξιά, αλλα ηταν ενα 10αρι απο τα δεξια που αποδιαργανωσε την αντιπαλη αμυνα. Και εκανε τις κλασικες ολλανδικες σεντρες (λιγο πιο πανω απο τη μεγαλη περιοχη).
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εμένα πάλι αυτός ο Μπρένετ από 1-2 βιντεάκια που είδα μου άρεσε αρκετά ,λιγότερο δυνατός από τον Γιάγκο αλλά πιο τεχνίτης. Εκτός των άλλων βέβαια εγκρίνεται και λόγω ονόματος. Θα βγάζουν σπυριά κάποιοι εδώ μέσα κάθε φορά που θα πρέπει να πουν γεια σου ρε Joshua παικταρα... :opaokara:
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Χαχαχαχαχα έπος

Στάλθηκε από SM-N975F
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Συμφωνώ, παιχταρας ο ολλανδός.
Έχει κάνει και μια κούρσα με τη φανέλα της Εθνικής του,όλα τα λεφτά λουλούδια.
Άντε να δούμε.
Άβαταρ μέλους
Darklord67

Δημοσίευση από Darklord67 »

joshua έγραψε:Εμένα πάλι αυτός ο Μπρένετ από 1-2 βιντεάκια που είδα μου άρεσε αρκετά ,λιγότερο δυνατός από τον Γιάγκο αλλά πιο τεχνίτης. Εκτός των άλλων βέβαια εγκρίνεται και λόγω ονόματος. Θα βγάζουν σπυριά κάποιοι εδώ μέσα κάθε φορά που θα πρέπει να πουν γεια σου ρε Joshua παικταρα... :opaokara:
:lol:
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Απ' όσο έχουμε δει σε ΒΙΝΤΕΟ ως τώρα, τόσο ο Περέιρα όσο και ο φερόμενος ως στόχος Μπρενετ, μια χαρά παίκτες φαίνονται.

Βασικό στοιχείο η ταχυδυναμη και το πνευμόνι. Παίζει τεράστιο ρόλο για αυτό που επιχειρεί ο Αμπελ.
Άβαταρ μέλους
soflodoras

Δημοσίευση από soflodoras »

joshua έγραψε:Εμένα πάλι αυτός ο Μπρένετ από 1-2 βιντεάκια που είδα μου άρεσε αρκετά ,λιγότερο δυνατός από τον Γιάγκο αλλά πιο τεχνίτης. Εκτός των άλλων βέβαια εγκρίνεται και λόγω ονόματος. Θα βγάζουν σπυριά κάποιοι εδώ μέσα κάθε φορά που θα πρέπει να πουν γεια σου ρε Joshua παικταρα... :opaokara:
Ζω για αυτην τη στιγμη
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”