22. Stefan Schwab
Re: 22. Stefan Schwab
Μου αρεσει παρα πολυ ο παικτης. Αλλα νομιζω του λειπει η ταχυτητα. Νεος Σακχοφ...
- bersekeros
Θεωρώ ότι ακόμα βρίσκεσαι σε στάδιο προσαρμογής. Καλός αλλά μπορείς παραπάνω και καλύτερα.
Ιδίως όταν σουτάρεις.
Δουλέψτε τα στημένα και τα πέναλτι στην προπόνηση με τους συμπαίκτες σου και τον Αμανατίδη.
Ιδίως όταν σουτάρεις.
Δουλέψτε τα στημένα και τα πέναλτι στην προπόνηση με τους συμπαίκτες σου και τον Αμανατίδη.
Το ένα από τα δύο κλειδιά της ομάδος. Το άλλο ο καντουρι. Πολύ περισσότερα σωστά πράγματα στο γήπεδο από τα λανθασμένα, και ένα θετικό ισοζύγιο ενεργειων. Χρειαζόμαστε όμως κι τρίτο τέτοιο χαφ. Γιατί φέτος έχουμε κι Ευρώπη και που ξέρεις.....ίσως και κάνα σεντόνι
Τα μέτρια τελειώματα εξηγούνται από το γεγονός ότι καλείται να τρέξει πολύ περισσότερο από ότι είχε συνηθίσει . Καλώς η κακώς ο σχηματισμός με τα 2 χάφ και παρτενέρ επίσης ένα σχετικά βαρύ παίκτη θα επηρεάζει τόσο την ομάδα όσο και ατομικά τους ίδιους τους παίκτες ακόμα και αν αυτοί παίζουν καλά όπως σήμερα.
Napoli4 έγραψε:Μου αρεσει παρα πολυ ο παικτης. Αλλα νομιζω του λειπει η ταχυτητα. Νεος Σακχοφ...
Ο Σακχοβ δεν ήταν σε καμία περίπτωση αργός
Ο Σακχοφ την κεφαλιά θα την είχε γράψει και θα είχε τελειώσει το ματς από το α' ημίχρονο. ο Σβάμπ πάντως καθάρισε καταστάσεις στο κέντρο, ενώ άλλαξε και το παιχνίδι πολύ όμορφα κάποιες φορές. Περιμένω να δω και άλλα από αυτόν.
Ωραίος ο Σβαμπ.
Όλα όσα κάνει μου αρέσουν, άσχετα αν δεν πετυχαίνουν όλα.
Όμως είναι πολύ βαρύ σκαρί.
Μαζί με καντουρι, νομίζεις θα εκραγούν αν κανουν σπριντ.
Και αυτό στοιχίζει παρά πολύ σε φάσεις μετάβασης από επίθεση στην άμυνα
Όλα όσα κάνει μου αρέσουν, άσχετα αν δεν πετυχαίνουν όλα.
Όμως είναι πολύ βαρύ σκαρί.
Μαζί με καντουρι, νομίζεις θα εκραγούν αν κανουν σπριντ.
Και αυτό στοιχίζει παρά πολύ σε φάσεις μετάβασης από επίθεση στην άμυνα
Για μένα είναι ένας πολύ καλός παίχτης του 6 με 6,5. Αμοίβεται για 6,5 οπότε είμαι ευχαριστημένος. Δεν είναι το χαφ βαρόμετρο που θα είναι το σημείο αναφοράς στο κέντρο. Για 3ο χαφ πολυτέλεια και νομίζω αυτή πρέπει να είναι η θέση του στην ομάδα. Να ξέρεις ότι έχεις ένα τρίτο χαφ που θα κάνει αυτά που ξέρει και δε θα σε προδώσει με την απόδοση. Μια χαρά.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
Μπορεί. Εγώ πάντως αμφιβάλλω πολύ.zissos έγραψε:Ο Σακχοφ την κεφαλιά θα την είχε γράψει και θα είχε τελειώσει το ματς από το α' ημίχρονο.
Σε συγκριση με τους υπολοιπους του ροστερ δειχνει αξιοπιστος και δευτερος σε ποιοτητα πισω απο Καντουρι.
Δειχνει καλυτερος απο τον περσινο Μαουρισιο.
Αλλα οντως δεν ειναι τοπ.
Δεν ειναι καλυτερος ουτε απο Μισιτς, και ισως ουτε και απο τον Σαχωφ..
Εχει ομως ενα πολυ καλο στοιχειο. Κοιταζει σχεδον μονιμα μπροστα και δυσκολα πουλαει την μπαλα στον χωρο του κεντρου.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δειχνει καλυτερος απο τον περσινο Μαουρισιο.
Αλλα οντως δεν ειναι τοπ.
Δεν ειναι καλυτερος ουτε απο Μισιτς, και ισως ουτε και απο τον Σαχωφ..
Εχει ομως ενα πολυ καλο στοιχειο. Κοιταζει σχεδον μονιμα μπροστα και δυσκολα πουλαει την μπαλα στον χωρο του κεντρου.
Ο Σακχωφ ηταν για τα λεφτα του παικταρας και προσφερε παρα πολλα. Πηραν τα μυαλα του αερα Καιμδυστυχως εφυγε. Ειναι αλλου τυπου παικτης παντως απο τον Σβαμπ. Ο αυστριακος βγαζει και μια σκληραδα και περισσοτερο παθος, αρχηγικη νοοτροπια και ειναι καλυτερος αμυντικα. Καλοι παικτες και οι δυο τους. Ο Αυστριακος θα δειξει και περισοτερα πραματα.
Ο Σαχωφ κακως εφυγε περσι... Ηταν μεγαλη μαλακια μας. Τετοιο ρολιστα δεν βρισκεις. Και δεν εκανε θεμα αν δεν ηταν βασικος
Ποσο ΠΑΟΚ ειμαστε ρε γαμω, να μην εχουμε Μισιτς Σβαμπ διδυμο με Μπενφικα να τους παιξουμε στα ισα. Δεν τρεφω αυταπατες με Καντουρι στα χαφ απεναντι στους παιχταραδες. Ο Μαροκινος μια χαρα ειναι για τα χθεσινα αλλα μεχρι εκει
Ο Καντουρι εχει το παθος π χρειαζεται το παιχνιδι της τριτης. Θα σκυλιασει και θα σκοραρει!